یادداشتهای سلمان سلیمانی دوگاهه (23) سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/12/30 امام علی و خوارج علامه سید جعفر مرتضی عاملی 5.0 1 در واپسین ساعات سال ۴۰۳ این کتاب مفید و ارزشمند به پایان رسید. چه بسا آشنا شدن با کسانی که در مقابل ولی الله اعظم ایستادن و با دین و ابزار دین به اسلام ضربه زدن!از معاویه ها بدتر باشند. رحمت خدا بر علامه عاملی که آثار ارزشمندی در تاریخ اسلام تالیف کردند! 0 3 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/12/9 انسان ۲۵۰ ساله سیدعلی خامنه ای 4.7 99 نسبت به کتاب های تاریخی دیگر ضعیف بود 0 2 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/11/24 دیدم که جانم می رود حمید داودآبادی 4.1 32 به نوجوانان توصیه نمی شود شاید احساس و ایجاد رابطه عاطفی شدید در این دوران سم مهلکی باشد که منجر به صدمات جبران ناپذیری شود قلم و روانی داستان دوست داشتم روح همه شهدا شاد 0 4 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/11/14 درمان شناختی - رفتاری با کودکان و نوجوانان پل استالارد 4.3 1 بسیار عالی و کاربردی بود .برای کسانیکه درمان شناختی رفتاری را تازه شروع کرده اند می تواند راه گشا باشد. 0 1 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/11/9 خانه دایی یوسف: وقایعی تکان دهنده از مهاجرت فداییان اکثریت به شوروی اتابک فتح الله زاده 4.1 2 سرنوشت انسان ها پیش بینی نمی شود تفکرات و پایبندی به آنها عواقب خودش را دارد این کتاب به همین موضوع می پردازد و سرنوشت تلخ انسان ها که در چنگال دیکتاتورها هستند 0 4 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/10/8 سیری در سیره ائمه اطهار (ع) مرتضی مطهری 4.6 22 جهت آشنایی با گره های تاریخ اسلام و تحلیل وقایع کتاب خوبی است و آقای مطهری خوب مطلب را ارائه کرده اند! صلح امام حسن علیه السلام، ولایتعهدی امام هشتم ،تفاوت زمانه و تأثیر آن بر رفتار معصومین علیهم صلوات الله أجمعين. 0 5 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/9/28 راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری فرشته موتابی 5.0 1 درمانگری شناختی رفتاری بسیار رایج است و از آنجایی که ساختار مند است آشنایی با ساختار جلسات بسیار مهم است. این کتاب بسیار فوق العاده بود. مثال های عالی که افراد مبتدی را کاملا با روند و ساختار آشنا می کرد. 0 4 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/9/14 رهایی از اضطراب و افسردگی مایکل ای تامپکینز 3.5 1 تمرین های کاربردی که می شود به صورت کارگاهی اجرا کرد به رشد فردی کمک می کند و می توان به عنوان یک هند بوک ازش استفاده کرد مضافا جدول های بسیار عالی و خوب طراحی شده که بسیار ارزشمند است به مشاوران و روانشناسان توصیه می کنم حتما مطالعه کنند 0 9 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/9/11 ترجمه و متن کتاب شریف احتجاج جلد 1 احمدبن علی طبرسی 4.5 1 کتاب در باب احتجاجات ائمه اطهار نوشته شده است و شیوه مناظره حضرات از باب جدل احسن نگاشته شده. این نوشتارها انسان را با نوع استدلال امامان مخصوصا حضرت امیر آشنا می کند 0 7 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/9/2 فاجعه سکوت نخبگان محمد سروش محلاتی 4.0 1 کتاب به شرح خطبه منا سیدالشهدا می پردازد البته نویسنده محترم بنابر ملاحظاتی اسم کتاب را فاجعه سکوت نخبگان انتخاب کرده اند در صورتی که فاجعه سکوت علما نام مناسبی برای کتاب می باشد. دلایل حسین بن علی علیه السلام برای اصلاح امت و اینکه چه شد که حضرت برای اصلاح اقدام فرمودند کتاب از حیث محتوا علما را باعث بسیاری از نابسامانی ها می داند که اگر شجاعت داشتند کار امت به اینجا نمی رسید 0 7 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/8/9 اینجا هتل نیست! فرزاد یوسفی 3.5 2 کتاب با توجه به اطلاعات غلط سیاسی نوشته شده که در نگرش خواننده تاثیر می گذارد ایکاش نویسندگان وارد مصداق ها نمی شدند و تعیین مصداق را بعهده خواننده می گذاشتند. 0 8 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/8/5 اصول روان شناسی در مدرسه رعنا صباغ اسماعیلی 4.0 1 اگر معلم هستید یا در مدیریت مدرسه نقش دارید خواندن این کتاب توصیه می شود حتی والدین نیز می توانند از این نوشته استفاده کنند هرچند برای فهم بهتر ان اشنایی با اختلالات لازم است اما در کل می تواند برای سیستم اموزشی راه گشا باشد. 0 5 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/2/25 چای با فروید: گفتگویی خیالی در خصوص نحوه اثربخشی روان درمانی استیون ب. سندلر 3.0 1 گفتگوی خیالی فروید با یک روان کاو اهل البانی است او سعی می کند در این گفتگو با پرونده های درمان خود فروید را در جریان روند درمان بگذارد و از او سوالاتی را می پرسد او در موورد پیشرفت های علم روانشناسی به فروید می گوید و گاهی زیگموند از این سیر صعودی تعجت می کند و حتی باور نمی کند که او اینقدر منزلت پیدا کرده باشد نکته جالب توجه در این کتاب نام بردن از یک روان کاو ایرانی به نام حمید دوانلو است نویسنده با او در یکی از کارگاه های وی اشنا شده و روش درمان او برای فروید جالب توجه بوده است در کل کتاب خوب و مفیدی بود مخصوصا برای کسانیکه به علم روانشناسی علاقه دارند و می خواهند با یک سری از مفاهیم به صورت کاربردی اشنا بشوند 2 7 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/2/22 هیچ چیز جای کتاب را نمی گیرد: اعترافات یک خوره کتاب آن بوگل 4.0 6 فانتزی باحالی بود از کتاب،کتاب خوانی و کتاب خانه گفت از چگونگی انتخاب کتاب از محل ایده آل یک کتاب خوان از نوشتن خاطرات کتاب خوانی تا .... هر چيزی که می تونه یک کتاب خوان را حالش جا بیاره . . برای انبساط فکری کتاب خوبی بود 0 16 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/1/27 شورای شش نفره: ریشه ها، انگیزه ها و پیامدها نجم الدین طبسی 5.0 1 تاریخ شرح حالی است از وقایعی که می تواند به ما کمک کند تا از تجربیات گذشتگان عبرت بگیریم عبرت در جهت جلوگیری از شکست ها عبرت در جهت پیشبرد اهداف یکی از عبرت های تاریخی سکوت خواص در مقابل ظلم است سکوتی که سرنوشت قومی را عوض می کند سکوتی که اگر از روی اراده باشد چیزی جر خیانت نیست شاید تشکیل شورای شش نفره و تبعات ان از ان دسته از سکوت هایی است که هیچ وقت قابل بخشش نیست سکوتی که منجر به روی کار امدن بنی امیه و ال مروان بود سکوتی که عاشورا را رقم زد سکوتی که سرنوشت تلخ مسلمانان را در تاریخ نوشت 0 8 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/1/26 مروری بر تاریخچه و تفکرات انجمن حجتیه (از زمینه های تاسیس تا تعطیلی ظاهری) رضا اکبری آهنگر 3.5 7 کتاب به تاریخچه انجمن حجتیه می پردازد کامل تا جاییکه می توان از ان به تفکرات این انجمن پی برد اما سو گیری نویسنده در جهت تخریب انجمن کاملا مشهود است و ضعف بزرگ این کتاب به حساب می اید از طرفی برای شناخت کافی از تفکرات یک مجموعه لازم است با اعضای ان نیز گفتگو صورت بگیرد که در این کتاب به ان پرداخته نشده بود مضافا در کتاب رعایت ادب نسبت به بزرگان از دنیا رفته صورت نگرفته بود 0 4 سلمان سلیمانی دوگاهه 1403/1/4 کارگران دریا ویکتور هوگو 4.2 5 شارلکن چنین دعا می کرد: خدا بکند و شیطان نکند 0 14 سلمان سلیمانی دوگاهه 1402/12/6 نماز و مدرسه: نکته های روان شناختی در تربیت دینی فرزندان عبدالعظیم کریمی 4.0 1 دغدغه بسیاری از مدیران مدرسه و معلمان پرورشی این است که چگونه دانش اموزان را به خواندن نماز ترغیب کنند! معمولا از روش های بسیار معمولی و یا حتی بسیار اشتباه مانند به کار گیری قوه قاهره استفاده می کنند. در این کتاب نویسنده به ابعاد مختلف تربیت دینی اشاره کرده اند و نحوه و چگونه گی انرا به خوبی شرح داده اند جا دارد کتاب مکملی در این باب تالیف شود تا به راه کار های مختلف ان بپردازد در اخر خواندن کتاب را به همه اولیا مدارس مخصوصا معلمان پرورشی و مبلغین عزیز توصیه میکنم 0 5 سلمان سلیمانی دوگاهه 1402/11/28 بازخوانی فقهی امر به معروف، نهی از منکر و اجرای حدود سیدمصطفی محقق داماد 4.5 1 یک شنبه هر هفته از این سر شهر به ان سر شهر می روم تا یکی از اساتید به نام فقه و حقوق در حال حاضر را درک کنم.استادی که صاحب تالیفات فراوانی است. یک روز استاد بعد از تمام شدن درس از کتابی نام بردن که خودشان تالیف کرده اند،بله همین کتاب فرموده اند به این کتاب زیاد توجه نشده است و ناراحت بودند گویا جالب شد برام کتاب را خریدم و به مطالعه اش پرداختم واقعا کتاب مورد توجهی بود بررسی اقوال فقها گاهی اشاره به قانون حاضر و پیوست هایی که به درک مطلب بسیار کمک می کردند عمر استاد دراز باد 0 7 سلمان سلیمانی دوگاهه 1402/10/25 نامه های بلوغ علی صفایی حائری 4.5 26 کتاب از زبان کسی است که به متون دینی تسلط دارد اما چگونگی و شیوه انتقال مفاهیم بسیار ثقیل است! البته شاید در زمان گذشته و با توجه مقتضیات حال مخاطب نوشته شده اشکالی بر آن نباشد!اما برای نوجوانان و جوانان امروزی مناسب نیست و آنها را دچار خستگی میکند! نوع نگاه به زندگی،چگونگی مواجه با مشکلات و جملات شیرین از ویژگی های این کتاب است! خدا نویسنده محترم را در بهشت برین خود جای دهد ان شاءالله 0 9