یادداشتهای حسن مجیدیان (399) حسن مجیدیان دیروز بهار لحظه ها: ششمین مجموعه شعر حجت الاسلام اکبر حمیدی (شایق) اکبر حمیدی 4.0 1 بهار لحظه ها این مجموعه ی شعر، اثر طبع حجتالاسلام حمیدی است. بسیار ذوق آمیز و خواندنی است. عاشقانه و بیدلانه است. ارزش دارد که مرور چندباره شود حتی. برای شعر گاهی در زندگی، جا خالی بگذارید تا همنشین تان شود. 0 0 حسن مجیدیان دیروز جاذبه و رحمت؛ با مقدمه و ضمیمهای به قلم گوستاو تیبون سیمون وی 4.0 2 بخش های عمده اش را خواندم. سخت خوان است. نه به خاطر ترجمه. بل به خاطر خودِ متن. باید با حوصله ی بسیار و بند به بند خواند. 0 0 حسن مجیدیان 3 روز پیش اگر می خواهید بنویسید: کتابی درباره هنر، آزادگی و روحیه برندا اولند 3.0 1 عموم مطالبش را دیدم. به نظرم چندان قوی و کارآمد نیامد و کمک چندانی به موضوع نوشتن نمی کند. لاقل من این طور دیدم کتاب را 0 1 حسن مجیدیان 4 روز پیش خوانشی بر دلالت های تربیتی کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن محمد رحمانی گورجی 5.0 1 خوانشی بر دلالت های تربیتی این کتاب مغتنم و جمع و جور به همت استاد گرامی جناب رحمانی؛ با هدفِ نگاه و خوانشی بر دلالت های تربیتی کتابِ طرح کلی اندیشه ی اسلامیِ رهبر معظم انقلاب؛ منتشر شده است. کتاب که عموما مطالبش با استناد و ابتناء به بیانات و دغدغههای رهبر حکیم، نگارش یافته است؛ در چهار خوانشِ اسلام ناب در میانه ی دو تیغ، قوانین بدون تغییر در تربیت، نظریه پردازی در ساحت تربیت و ملاحظاتی در معرفت افزایی دینی، به دنبال معرفیِ دستگاه نظری و اندیشه ای رهبری است. کتابی مفید و راهگشا برای مربیان و دست اندرکاران امر تربیت. و حتی مدیران و سیاست گذارانِ این امر خطیر 0 2 حسن مجیدیان 1404/5/11 فضیلت های فراموش شده: شرح حال حاج آخوند ملاعباس تربتی عارف فرزانه عالم وارسته و شخصیت کم نظیر تاریخ معاصر حسینعلی راشد 4.5 2 عالی چندین بار باید بخش اصلی را که از زبان آقای راشد است خواند. من دو بار خوانده ام به نظرم 0 1 حسن مجیدیان 1404/5/11 شفاعت و زیارت: برگرفته از آثار آیت الله جعفر سبحانی جعفر سبحانی تبریزی 5.0 1 از بهترین کتاب ها در موضوع مورد بحث. عالی و بدردبخور 0 2 حسن مجیدیان 1404/5/11 توسل و تبرک: برگرفته از آثار آیت الله جعفر سبحانی 5.0 1 در این باب از بهترین دفاتر است 0 2 حسن مجیدیان 1404/5/11 اسوه عارفان: گفته ها و ناگفته ها درباره عارف کامل علامه میرزاعلی آقا قاضی تبریزی به ضمیمه جمال آفتاب (شرح حال آیت الله سید عبدالکریم کشمیری) محمود طیارمراغی 5.0 1 این کتاب و امثالش چقدر نوجوانی ما را ساخت. حالا یادم افتاد و ثبتش کردم 0 0 حسن مجیدیان 1404/5/11 نوجوانان و جوانان در پیچ و خم های بحران علی بنی اسدی 4.0 1 مطالب مفیدی داشت که مرور و مراجعه ی مجدد به آن بد نیست 0 0 حسن مجیدیان 1404/5/10 سیب های سرخ معطر (اشعار آیینی) حسین دارند 4.0 1 خدا به شاعر محترم، خیر بدهد که زحمت کشیده و هنر به خرج داده عموم شعرها خواندنی و ذوقی و متعهدانه است. 0 6 حسن مجیدیان 1404/5/10 نجات از مرگ مصنوعی حبیبه جعفریان 4.3 40 🔸 نجات از مرگ مصنوعی جستارنویسی که در این سالها باب شده و بدک نبوده در برخی مواقع؛ در این کتاب بلوغ و بالندگی خودش را نمایان کرده. این یکی از آن کتاب های خوبی بود که در این ایام نصیبم شد و بسیار از طرز نگاه و نوع کلمات و زاویه دید و خودافشاگری نویسنده و صراحت قلم و اطلاعات خوب راجع به برخی افراد و مکان ها و... لذت بردم. این دست کتاب ها را حتی میشود چندبار مطالعه کرد. درباره ی تضادها و تناقض های درونی ما، ارتباطات اجتماعی و خانوادگی ما، جهان پیرامون ما بویژه برخی همسایگان مان و...در این کتاب حرف های قابل اعتنایی زده شده است. این نجات از مرگ مصنوعی را ویژه سفارش میکنم به تهیه و خواندنش... 0 27 حسن مجیدیان 1404/5/3 سرگذشت حاجی بابای اصفهانی جیمز موریه 4.0 8 بخش های عمده ی این سرگذشت نامه ی شیرین و خواندنی با آن ادبیات و کلمات و غرائب دلنشین را خواندم. تا در فرصتی مناسب دوباره و مفصل بخوانم 0 5 حسن مجیدیان 1404/5/3 صدای درخت ها: مجموعه شعر حسین عبدی 3.5 1 روی هم رفته خوب و دل پذیر بود. 0 0 حسن مجیدیان 1404/5/3 روزهای مندرس (مجموعه شعر) عباس باقری 3.0 1 باحوصله باید این تیپ کارها را خواند 0 0 حسن مجیدیان 1404/5/2 مسطار محبوبه قاسمی ایمچه 4.0 1 در حال و هوا و الهام گرفته از صائب و بیدل. عموم شعرها پُرمضمون و قابل اعتنا و معنادار. خوب بود در کل 0 1 حسن مجیدیان 1404/5/2 از این درد مشترک سیدمحمود زینلی 3.0 1 در مجموع بد نبود. اما خالی از ضعف و خلل هم نبود. آخرهایش را اگر چه تند و سرسری خواندم، اما طبع آزمایی و زحمت و دغدغه ی شاعر ستودنی است. 0 0 حسن مجیدیان 1404/5/1 تاوان تنهایی غلامرضا کافی 4.0 1 اوایلش نتوانستم ارتباط بگیرم باهاش. خواستم رها کنم. ولی کمی که جلو آمدم ته تهش رفتم. خوب شد و دلپذير. با ترکیبات قدیمی و نامانوس و استخوان دارش یاد علی معلم دامغانی و یوسفعلی میرشکاک افتادم. جالب بود و ارزش خواندن داشت و ارزش دوباره خواندن 0 0 حسن مجیدیان 1404/5/1 می شناسمت محمد غلامی 4.8 3 ساده و صمیمی بود و پُر مضمون ارزش دارد حتی دوباره بخوانمش 0 1 حسن مجیدیان 1404/4/30 زیر چتر ابر اکرم دژهوست گنک 4.0 1 فکر میکنم در مجموع طبع آزمایی شاعر، نمره بالا و خوبی بگیرد. چرا که عموم غزل ها قابل اعتنا بودند. 0 0 حسن مجیدیان 1404/4/30 فرعی دوم امیر نظام دوست 4.0 1 عموما عالی و خواندنی و بخش دومش هم حاوی جسارت های خوب و بامزه. ارزش خواندن دارد. 0 0