یادداشتهای fatemeh.hajiloo (31) fatemeh.hajiloo 4 روز پیش مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 209 جز اینکه این کتاب من را سراسر غرق در لذت کرده است چیزی نمیتوان گفت. 0 14 fatemeh.hajiloo 5 روز پیش ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 4.0 130 هنگام خوندن این کتاب یک دیالوگ از فیلم dead poets society به ذهنم رسید : carpe diem seize your day که یعنی روزهایت را دریاب و دم را غنیمت شمار 0 21 fatemeh.hajiloo 6 روز پیش در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 45 خیلی زیبا بود. 0 14 fatemeh.hajiloo 6 روز پیش اکو: داستان فردریش جلد 1 پام مونیوس رایان 3.9 23 داستان فردریش، خیلی براش گریه کردم قطعا بعد از خوندن سه جلد این مجموعه به شدت به سازدهنی علاقه مند خواهید شد 0 13 fatemeh.hajiloo 6 روز پیش قصه های امیرعلی جلد 2 امیرعلی نبویان 4.1 11 به نظر بنده کتاب خوبی بود. از جهت طنز هم مناسب بود. اما تا حدی از جلد اول ضعیف تر. 0 7 fatemeh.hajiloo 6 روز پیش سیزده دلیل برای این که ... جی آشر 3.1 33 به نظرم فیلمش بهتره( اونم فصل یک فیلم ) 0 6 fatemeh.hajiloo 1404/5/29 سووشون سیمین دانشور 4.1 302 چند دقیقه هست که کتاب رو به پایان رسوندم و من واقعا در سوگ به اتمام رسیدن کتاب به سووشون نشستم :) 0 5 fatemeh.hajiloo 1404/5/28 قصه های سرزمین اشباح (جلدهای 1 تا 3) دارن شان 4.5 5 جزء باحال تربن کتابای نوجوان توی ژانر خودشه ، یه هیجان دلچسبی رو بهت میده وقتی که داری میخونیش. یادگار دوران راهنماییمه ، همیشه سر کلاس یکی از جلد هاش دستم بود 0 5 fatemeh.hajiloo 1404/5/12 آلیس در سرزمین عجایب لوئیس کارول 3.7 38 واقعا دوست نداشتم این کتابو 0 6 fatemeh.hajiloo 1404/5/1 مهمانخانه ی قاچاقچی ها کیت میلفورد 4.0 11 خوندن این کتاب خیلی حس باحالی بهم میداد حدودا ۴ سال پیش خوندمش ولی هنوزم به خوبی یادمه که داستان قشنگی داشت 0 4 fatemeh.hajiloo 1404/5/1 کافکا و عروسک مسافر سیئرراای فابرا جوردی 4.1 11 من این کتاب رو به صورت صوتی گوش دادم به شدت زیبا و تامل برانگیز بود 0 4 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 کان لم یکن امیرعلی نبویان 3.6 17 داستان یک سرزمین خیالی که اتفاقات جالبی درونش میوفته اما قطعا مجسمه ی سربازی که خیال میکرد زیر پاش یه مین هست ایده ی خیلی جالبی بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 آفتاب در حجاب سیدمهدی شجاعی 4.6 59 یکی از بهترین کتاب هایی که خواندم آفتاب در حجاب هست اگر میخواهید از اتفاقات کربلا بیشتر اطلاعات داشته باشید این کتاب رو بخونید قلم بسیار خوبی داره 0 1 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 دعبل و زلفا مظفر سالاری 4.3 101 یکی از بهترین کتاب های نوجوان که مظفر سالاری نوشته. داستانی عاشقانه، مذهبی پر از اتفاقات زیبا و شاعرانه. کتاب های این نویسنده رو خیلی پیشنهاد میکنم و به نظر من بعد از رویای نیمه شب این کتاب بهترین کتابه نویسندست 1 1 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 مری پاپینز (مجموعه 2 جلدی) پاملا لیندون تراورز 4.4 2 کتاب را خواندم چون بیشتر برای من بعد نوستالوژی داشت. خوب بود. 0 0 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 نحسی ستاره های بخت ما جان گرین 4.0 103 مواظب باشید! اشکتون قراره در بیاد 0 4 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 جادو فروش: با 555 تماس بگیرید! اوبرت اسکای 4.3 8 کتاب خوش حسی هست، داستان پسرکی تنها در جنگل که مشکلاتی برایش به وجود می آید. قطعا شخصیت جادو فروش برایم جالب و تامل برانگیز بود ، کتاب را دوست داشتم ، تا حدی شبیه به هری پاتر اما با مقدار جادوی کمتر 0 2 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 182 خیلی کتاب تخیلی ای بود و به نظرم هدفمند نبود. شاید برای من مورد پسند نبوده چون تعریفش را زیاد شنیده ام 0 0 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 آخرین قایق لورل اسنایدر 3.8 8 پایان بندی بدی داشت 0 3 fatemeh.hajiloo 1404/4/29 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.4 151 هنوز هم با گذشت اینهمه سال از خواندنش گاهی کتاب را باز میکنم و نامه های جودی را میخوانم بسیار کتاب دلنشینی هست. 0 5