یادداشتهای محسن ابوطالبی 🇸🇩 (107) محسن ابوطالبی 🇸🇩 1403/2/16 Brotherhood (Assassin's Creed, #2) جلد 2 الیور باودن 4.5 1 بازیش رفتم.خیلی خوب بود. 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/12/28 ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه جی. آر. آر. تالکین 4.4 37 فیلم ارباب حلقه ها مورد علاقه ی من از کودکی بوده،بارها دیدمش،اینبار نسخه صوتی کتاب رو گوش دادم واقعا خوبه ......۲۷....۶....۴۰۳. در جریان سیل تغییر عقاید هستم و فکر میکنم که ارباب حلقه ها هم نگاه کردنش جزو اشتباهات من بوده است و نسخه های جدید این فیلم هم پروپاگاندای غرب هستش برای جلوگیری از سقوط خودش...الله اعلم 0 5 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/11/15 تلماسه فرانک هربرت 4.1 21 کتاب در مورد فرد برگزیده تمام دورانها و حضرت مهدی است که بقول کتاب بنی جزریت که احتمالا بنی اسرائیل در واقع هست سالها ژنتیک آدم هارو از نسل پیامبران و...بهم پیوند داده اند تا ماشیح شان ظهور کند کسی که دنیایی نو میافریند؟یا دنیا را از عدل و داد میکند؟ 0 1 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/11/14 آموزش عقاید محمدتقی مصباح یزدی 4.6 2 کتابی عالی و پر مغز فلسفی و دینی از مرحوم مصباح...هر کتابی از مصباح خواندم دنبال کتاب بعدیش رفتم...و میروم انشاالله 0 2 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/8/13 قرآن مجید هو 4.9 33 خوندن قرآن بزبان انگلیسی تجربه خیلی خوبی بود!چرا چون زبان انگلیسی حالا بدلایلی یک ابهتی داره(مثلا نوشته روی لباس یا کالا به زبان انگلیسی فعلا زیبایی و ابهت خاصی داره که زبان فارسی متاسفانه هنوز به اون نرسیده؛)این خوندن آیات رو جالب میکنه ابهت و تاثیر آیه ها رو افزایش میده و در کل من بخاطر این سراغ زبان انگلیسی قرآن رفتم اول چون عربی بلد نیستم دوما خواستم بخشهایی که تو زبان انگلیسی برجسته و بلد میشه از آیات رو هم متوجه شده باشم.و ترجمه هم خوب بود هم انگلیسی و هم فارسی. 0 4 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/8/13 The reader Traci chee 0.0 1 فیلمشو دیدم 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/8/13 نبوئت هیلد کتاب مخفی یهود سیدعلی موسوی مطلق 3.0 1 خیلی وقت پیش خواندمش در واقع تا جایی که یادمه وعده به آمدن پیامبر بود یعنی حضرت محمد که همه چیز او بهترین است،همانطور که در سرودهای سلیمان میگوید که همه چیز او بهترین است...یعنی شخصی است که در ذهن و ضمیرش و در چیزها بدنبال بهترین انهاست و بهترین را انتخاب میکند.. 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/8/13 A Clockwork Orange آنتونی برگس 3.3 1 فیلمش دیدم 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/8/13 Sefer Yetzirah: The Book of Creation Aryeh Kaplan 2.0 1 بعضی بخشهاش خوب بود ولی در کل محاسباتشون غلطه و قرآن کجا و این کتابای اینجوری کجا در هنگام خوندن کتاب مدام یاد این گفته میفتادم که شیطان پیروانش گمراه میکنه... 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/7/29 Forrest Gump (Forrest Gump, #1) جلد 1 وینستون گروم 3.3 1 فیلمش دیدم 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/7/29 فهرست شیندلر تامس کنیلی 2.7 2 فیلمش دیدم 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/7/29 Jurassic Park مایکل کرایتون 4.3 2 فیلمش دیدم 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/7/28 اسم تو مصطفی است: زندگی نامه داستانی مصطفی صدرزاده به روایت سمیه ابراهیم پور همسر شهید راضیه تجار 4.2 46 عالی،روان،زیبا پر احساس،نیرو بخش،امید بخش متاثر کننده. 0 7 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/7/3 بیشعوری خاویر کرمنت 3.1 9 کتابی مزخرف...تمامش نکردم 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/6/26 گزیده اشعار ویکتور هوگو ویکتور هوگو 3.0 1 من کتاب زیرخاکی ای خوندم چند سال پیش با نام اشعار ویکتور هوگو توی گودریدز بود ولی اینجا اد نشده تو کتابام برای همین خودم این رو اد کردم 0 2 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/6/26 روانشناسی تکاملی ولدا کاسمیدز 2.5 1 در واقع من کتابی رو چندسال پیش خوندم بعنوان روانشناسی تکاملی مال دیوید باس ترجمه آرش حسینیان!چون داخل به خوان نیست کتابش، این رو اد کردم. اونموقع خیلی خوشم اومد ازش الان رو نمیدونم 0 2 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/6/22 قصه های پریان هانس کریستیان اندرسن 5.0 1 بعضی داستانش خوندم 0 1 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/6/13 نگاهی به تاریخ جهان جلد 2 جواهرلعل نهرو 4.5 3 عالی،خواندنی،روان و کلی و اطلاعات افزا 0 3 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/6/12 The Wizard of Oz لایمن فرانک باوم 3.3 2 فیلمش دیدم 0 0 محسن ابوطالبی 🇸🇩 1402/6/1 محمد (ص) پیامبری برای زمانه ی ما کارن آرمسترانگ 5.0 1 کتابی بشدت عالی و خواندنی با اینکه چند ماهی هست که عادت کتابخوانی هر روزه را از دست داده ام،اما از خوابم زدم و این کتاب را بکوب خواندم . 0 0