یادداشتهای مانی حمیدی نژاد (11) مانی حمیدی نژاد 1402/11/15 عاشقانه های ژاپنی کنت رکسروت 2.7 1 نمیتوانم به سویت گام بردارم حتی در رؤیاهایم، چرا که در سینه ام آسمان ها تیره اند و ذهنم ابر آلود است 0 2 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 سکوت دریا ژان مارسل بروله 3.5 7 جنگ چیزی را بهبود نمی بخشد،ارتقا نمی دهد تنها می خواهد فتح کند. ----- صرفا انسان ها بر اساس عقایدشان بسنج فرای موقعیت ----- ترجمه خیلی خوب بود داستان نه شاهکار بود نه بد صرفا خوب بود 0 0 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 485 چگونه یک ایده جذاب و هرچی داستان پیش میره نابود کنیم؟ اینجوری 0 0 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 229 چقدر هنر میتونه روی طرز تفکر تأثیر بذاره چقدر افرادی و می شناسم که بعد خواندن بادبادک باز نظرشون نسبت به مردم افغانستان تغییر کرده امیدوارم روزی برسه که فرای مرز ها و کشور ها همدیگر و به عنوان یک انسان ببینیم و به هم احترام بزاریم خالد حسینی کار بزرگی برای کشورش کرد داستان هم که بخونید متوجه می شید چقدر جذاب و دوست داشتنی و در عین حال تلخه 0 3 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 بینوایان جلد 1 ویکتور هوگو 4.6 38 ژاوری که ذات انسان رو از بدو تولد بی تغییر می دونه و در تفکرش هیچ انسانی قابلیت تغییر کردن و نداره یا از اول خوب یا از اول بده و داستانی که حول محور تغییر منش ژان وال ژان و تغییر تفکر ژاور می چرخه مهم ترین پیام داستان برای شخص من همین ایده بود در کل بینوایان کتاب دوست داشتنیه. سریالی که سال ۲۰۱۸ ام براش ساختن جذاب بود می تونید بعد خواندن کتاب تماشا کنید 0 0 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 بعضی ها هیچ وقت نمی فهمن! کورت توخولسکی 3.0 3 مدارس ما میلیتاریستی شده ان ===== نذار ابهت هیچ آدم خبره ای تورو بگیره، اون بهت می گه که:«دوست عزیز، من بیست ساله این کارمه!» آدم ممکنه کاری رو بیست سال تمام هم غلط انجام بده. ==== آدمیزاد دوتا پا داره و دو تا اعتقاد یکی برای وقتی که حالش روبراهه و یکی هم برای موقعی که حالش خرابه، اسم این دومی رو گذاشته دین. 0 1 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 کاندید ولتر 3.7 43 اگر حتی یک نفر را پیدا کردید که به روز تولدش نفرین نفرستاده باشد، یا با خود نگفته باشد که بدبخت ترین انسان است، مرا با سر به دریا بیندازید --- نقد اش به لایب نیتز و نظریه بهترین جهان ممکن و خوش بینی بیش از حد و بی منطق بعضی از افراد در صورتی که داخل شر و بدبختی در حال غرق شدنند جالبه و یک جورایی پیامد این سبک تفکر کردن و نشون می ده و راهکاری که ارائه می ده رها کردن قواعد متافیزیکی و اهمیت دادن به واقعیت های قابل لمس و تجربه زندگیه --- من ترجمه ٱقای اسپیلی رو مطالعه کردم و نگاهی هم به ترجمه ٱقای گودرزی انداختم جفتش خوب و روان بود ولی به شخصه ترجمه ٱقای اسپیلی رو بیشتر پسندیدم 0 14 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 چای با طعم خدا فیروزه گل محمدی 3.7 8 خواب دیده ام دست های من آشیانه تو می شود 0 1 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 تسلی بخشی های فلسفه آلن دوباتن 3.9 50 فضل و دانش زیادی برای وارو و ارسطو چه خیری داشت؟ آیا آنها را از بیماری های انسانی رهانید؟ آیا آنها را از مصائبی نظیر مصائب باربران نجات داد؟ آیا مناطق از اندوه ایشان به دلیل ابتلا به نقرس کاست...؟ 0 0 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 دیالکتیک تنهایی اوکتاویو پاز 3.4 8 کسی که از چشم دیگران خودش را ببیند زندگی نکرده، عاشق نشده بلکه تنها موجودی منفعل بوده که خواسته برآورده کرده است 0 0 مانی حمیدی نژاد 1402/11/14 لرد لاس دارن شان 4.2 16 سوال نپرسیده بیهوده ترین چیز دنیا است! 0 1