یادداشتهای شادان شکوهی (13) شادان شکوهی 1402/3/5 صداهایی از چرنوبیل سوتلانا آلکسیویچ 4.0 31 وقتی می دیدم خیلی خشن میشه و دردناک به خودم می گفتم عیب نداره واقعی نیست .... و یهو به خودم می اومدم و می دیدم این با بقیه فرق داره این واقعیه و باعث می شد بیشتر در اون وحشت فرو برم 0 5 شادان شکوهی 1402/3/5 در جستجوی قطعه گم شده شل سیلورستاین 4.4 10 گاهی وقتا یه چیزی یا یه کسی رو از ته دل آرزو می کنی و داشتنش رو از خدا میخوای ولی وقتی بهش می رسی می بینی اشتباه آرزو کردی و اون کس یا اون چیز اصلا به درد تو نمی خوره و میری سراغ آرزو ی بعدی :) 0 1 شادان شکوهی 1402/3/5 من و آگی: سه داستان شگفت انگیز آر.جی. پالاسیو 4.2 4 چیزی که خیلی منتظرش بودممم داستان از زبان جولیااان:) 0 4 شادان شکوهی 1402/3/5 شگفتی! آر.جی. پالاسیو 4.5 59 بهتر از این کتاب ندیده بودم جوری اتفاق ها رو تصویر سازی می کرد که حس می کردم اون لحظه اون جا هستم . و یکی از نکته های مثبت دیگه اش این بود که از زبان شخصیت های مختلفی روایت می شد که ما داستان رو از زاویه های متفاوتی ببینیم و انگار هی دوربین رو جابهجا می کرد که چیزی از دست ما در نره 0 0 شادان شکوهی 1402/3/2 یک زرافه و نیم شل سیلورستاین 3.8 14 شل سیلور استاین پدیده است و تکرار نشدنی :) طنزی که داره مخصوص خودشه و کسی نمی تونه در تاریخ شل سیلور استاین دوم بشه و جاش رو بگیره 0 4 شادان شکوهی 1402/3/2 نحسی ستاره های بخت ما جان گرین 4.0 62 عشقی که توی این کتاب به تصویر کشید فرق داشت هم دیگه رو دوست داشتن ولی از بودن با هم می ترسیدن خیلی خوب بود :) 0 17 شادان شکوهی 1402/2/31 قصههای همیشگی؛ اکسیر جادویی کریس کالفر 4.4 8 اونجوری که فکر میکردم نبود. برادران گریم خیلی خیلی بهتر بود به نظرم . خورد تو ذوقم هیجان قبلی ها رو نداشت 0 2 شادان شکوهی 1402/2/31 قصههای همیشگی؛ هشدار برادران گریم کریس کالفر 4.5 11 هیچوقت یادم نمیره وقتی جمله آخر صفحه آخر رو خوندم چه حسی داشتم ؛) تو عمرم انقدر آرزو نکردم جلد جدیدش زودتر بیاد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 2 5 شادان شکوهی 1402/2/31 خوشبختانه شیر نیل گیمن 4.0 14 شیر تو شیر به تمام معنا تخیل خیلی زیادی داشت به شخصه دوستش نداشتم 0 3 شادان شکوهی 1402/2/31 مایکل وی: زندانی سلول 25 جلد 1 ریچارد پل اونز 4.5 20 یک داستان فانتزی به خصوص و خاص مایکل پسری است که با همه فرق دارد و به تازگی متوجه میشود که شاید خودش تنها فردی نباشد که فرق دارد 0 4 شادان شکوهی 1402/2/31 هری پاتر و زندانی آزکابان جی. کی. رولینگ 4.6 69 یک شاهکار به تمام معنا کتابی که کل کودکی ام رو عوض کرد عالی بود مثل همه مجموعه 0 3 شادان شکوهی 1402/2/31 بیرون ذهن من شارون ام.دراپر 4.4 22 هیچوقت با یک کتاب انقدر ارتباط برقرار نکرده بودم دنیای ملودی با دنیای من فرق داشت ولی انگار داشتم توی دنیای ملودی زندگی میکردم و چیز هایی رو تجربه میکردم که مخصوص خودش بود من با ملودی گریه کردم باهاش خندیدم باهاش از آدما بدم اومد و باعث شد شکرگذار خیلی نعمت های زندگی ام بشم ملودی دوست خوبی برای من بود چون با من فرق داشت و این خیلی برای من قابل احترامه 0 15 شادان شکوهی 1402/2/31 غول بزرگ مهربان رولد دال 4.1 9 طنز خیلی جالبی داشت مثل بیشتر کارهایی که از رولددال خوندم . اولش نمیخواستم بخونم چون زیاد خوشم نیومد . ولی مجبور بودم بخونم . ولی وقتی تموم اش کردم فهمیدم که خیلی کتاب خوبی بود و یک شیوه جدیدی توی طنز و طنز نویسی داشت از نوع حرف زدن غول گرفته تا خیلی چیز های دیگه . و خوشحالم که بهمون این رو معرفی کردن برای خوندن 0 3