یادداشتهای زهرا صادقى (8) زهرا صادقى 1404/5/19 تمثیلات اعتقادی، علمی جلد 1 محمدصادق حائری شیرازی 4.4 3 کتابی درباره ی تبیین اصول ابتدایی عقاید ما شیعیان با مثال هایی بسیار روان و عالی که به شدت به قشر نوجوان پیشنهاد میشه. 0 3 زهرا صادقى 1404/5/1 قایق مهربانی: بایدهای زندگی مشترک (1): زندگی یادگرفتنی است. زندگی را یاد بگیریم محسن عباسی ولدی 4.4 5 بنظرم حالا که هیچ جا وجود نداره تا مهارت های لازم برای یک زندگی مشترک موفق رو به ما بیاموزه، بهتره خودمون دست به کار شیم. و کتاب های تا ساحل آرامش آقای عباسی ولدی از بهترین ها برای این حوزه و تقویت مهارت های زندگی مشترک هست. میتونه هدیه ی خوبی برای زوج های جدید باشه. 0 9 زهرا صادقى 1404/5/1 مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 598 خیلی قشنگ و عمیق بود. به آدم یاد میده نیمه ی پر لیوان رو دیدن چطوری آدم رو از ناامیدی نجات میده. اما پایان خوشی نداشت :( با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 زهرا صادقى 1404/4/31 ادب الهی: تادیب نفس به معنی الاعم جلد 1 مجتبی تهرانی 4.5 13 این کتاب که کتاب اول از مجموعه ی پنج جلدی ادب الهی هست، از ابتدا در ارتباط با اهداف انسان ها صحبت میکنه تا بگه اهداف ما با رفتار ما مرتبطه و ادب، روش رفتاری ماست، پس هدف و ادب رابطه ی مستقیم دارند. در ادامه از ادب در رابطه با خود، خدا و دیگران صحبت میکنه و در نهایت به اینجا میرسه که کسی که در ارتباط با این سه حوزه خدارو در نظر بگیره(ادب الهی) داشته باشه میتونه سلوک الی الله پیدا کنه. کتاب رو دوسداشتم فقط خوندنش کمی طول کشید. بریم برای جلد بعدی :) 0 0 زهرا صادقى 1404/1/5 مرد رویاها سیدمهدی شجاعی 4.4 41 این کتاب درباره ی یک برهه از تمام زندگی شهید چمرانه( زمان دانشجویی در آمریکا، ازدواج اول، مقاومت در لبنان ) در این کتاب با روحیه ی قدرتمند و بسیار روحانی شهید چمران آشنا میشید، با مظلومیت شیعیان لبنان، با چگونگی آشنایی شهید چمران و شهید صدر. از مطالعه کتاب لذت بردم، و برخلاف بقیه ی کتاب های آقای شجاعی، کتاب بسیاااار روانی بود. 0 5 زهرا صادقى 1403/12/28 کتابخانه نیمه شب 3.9 77 تنها راه یادگرفتن، زندگی کردنه :) 0 4 زهرا صادقى 1403/11/4 من با خدای کوچکم قهرم!: خدا رو باید بزرگ دید محسن عباسی ولدی 4.7 50 عااااااالیه این کتاب خدا به عمر آقای عباسی ولدی برکت بده. 0 4 زهرا صادقى 1403/11/4 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 72 کتاب بسیار روان و ساده مربوط به دوره ای که امام جواد پیشوای مردم بودند و ایمانی که انسان را تا کجا میرساند.ایمان به فضیلت های امام. 0 0