یادداشتهای یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ (9) یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 4 روز پیش او و گربه اش ماکوتو شینکای 3.5 12 خب به نظر من که کتاب بی نظیری بود و خیلییییییییییییییییی باهاش خیال پردازی کردن ولی یه مشکلی ریزییییی 🤏🏻 داشت اونم این بود که مثلاً اول یه آدم حرف میزد بعد یه دفعه کانال عوض میکرد و یه گربه حرف میزد و من باید یه ذرههه 🤏🏻 فکر میکردم و تفکیکش میکردم ، ولی در کل عالییییییییییییییی بوددد ✨ 0 0 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/4/8 زیبا صدایم کن فرهاد حسن زاده 3.9 109 زیبا هر کسی رو میبینه بر اساس کتاب ها و روزنامه ها و فیلم هایی که دیده خیال پردازی میکنههه🥹✨😔🎀 0 3 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/3/30 خانواده جاسوس جلد 1 تاتسویا اندو 4.9 3 این اولین مانگایی بود که خوندم و خب برای کسایی که میخوان شروع کنن به خواندن مانگا مناسبه 0 2 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/3/30 قصه های شیرین جهان با شخصیت های دختر شاگا هیراتا 4.1 3 این کتاب رو معلم کلاس اولم به من هدیه داد و خب این زندگی من رو تغییر داد 0 1 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/3/30 روزی که یاد گرفتم عنکبوت ها را اهلی کنم یوتا ریشتر 3.5 3 نمیدونم اما این کتاب خیلییییییییییییییییی برام عجیب بود نه از نوع بد ها از نوع عجیب 0 0 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/3/30 حسنا و ملکه های رنگی نسیبه استکی 3.8 3 اممم خبب نظر خاصی راجع بهش ندارم اگه ده یا نه سالم بود و میخوندمش بیشتر نظرم رو جلب میکرد 0 0 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/3/30 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 137 خب من از کجا شروع کنم. این کتاب مورد علاقمه ، کتابی که من باهاش وارد دنیای کتاب ها شدم ، کتابی که عاشق شخصیت هاش شدم و ... شاید تو نگاه اول کتاب بچگانه بیاد یا حتی به نظرتون من بچه بیام اما شما جای من نیستید که این حس رو تجربه کنید ★ 0 1 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/3/23 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 276 یعنی بینظیرهههعع 0 1 یه لیوان چای لیمو از هاگوارتز 🍋🏰✨ 1404/2/1 متل کالیویستا کلی یانگ 4.4 17 این کتاب بهم ثابت کرد که نباید یه کتاب را دوباره از روی جلدش قضاوت کنم . شاید از روی جلدش یه کتاب کودکانه باشه اما در باطن معرکستتتتتت:) 0 2