یادداشتهای فاطمه پیوندی (36) فاطمه پیوندی 1402/7/10 افسردگی نهفته مارگارت رابینسون رادفورد 3.9 7 قبل از خوندن این کتاب میدونستم دچار کامل گرایی هستم ولی با خواندن این کتاب فهمیدم یک فرد کامل گرا هستم😐گاهی اون وسطا ممکنه درست رفتار کنم.البته که شناخت خود همیشه اولین قدم برای تغییر محسوب میشه. قطعا با آگاهی از این موضوع پا در مسیر درمان این مرض🤭گذاشتم هرچند راهی طولانی و سختِ ولی بهتر از ندانستن و ماندن در اشتباه است.جدیدا به اطرافیانم هم هشدار میدم😂و بهشون توصیه میکنم این کتاب رو بخونن. 0 24 فاطمه پیوندی 1402/7/9 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 کتابی جالب و البته پر از نکات کاربردی ست. در دوبخش کودک و نوجوان به راهکارهایی عملی برای ترغیب بچه ها به نماز اشاره میکنه که البته اگر بخوام چکیده همه مطالب رو بگم اینه که خودتون نماز بخوانید، با کیفیت در اول وقت با عشق و احساس مثبت بچه ها میبینن و مشتاق میشن...به نوجوان هم علاوه بر اینها شناخت بدین تا خودش به نتیجه مطلوب برسه و انتخاب کنه. 0 14 فاطمه پیوندی 1402/6/8 ایران! جوان بمان! محسن عباسی ولدی 4.6 11 کتاب رو به توصیه عزیزی خواندم بلکه در من اثر کرده و اقدامی برای فرزند جدید کنم اما حقیقتش از این جنبه تاثیر چندانی در من نگذاشت( چون من برای چنین تصمیمی دلایل درونی و محکم شخصی لازم دارم) اما از جنبه بحران جوانی جمعیت و مسائل مرتبط توضیحات کامل و قابل درکی ارائه شده است. در کل جوری نوشته شده که ممکن است افرادی را به فرزندآوری ترغیب کند. 3 22 فاطمه پیوندی 1402/6/7 عاشورا علی صفایی حائری 4.2 17 خواندن کتاب های استاد صفائی برای من مثل شنا در دریایی ست که دلم میخواهد صددرصد بهره مند شوم ولی به اندازه ظرف وجودی خودم بهره میبرم...کتاب عاشورا نگاه متفاوتی به قیام امام حسین( ع) دارد و مطرح کردن جنبه های مختلف قیام ایشان تا تفاوت هدف و انتخاب را شامل میشود. از کتاب هایی که به خواننده دید متفاوت و وسیعی میدهد و بعد از اتمام کتاب هم رهایش نمیکند لذت فراوان میبرم.عاشورا همین گونه است. درود بر حسین (ع) و یاران باوفایش 0 14 فاطمه پیوندی 1402/5/31 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 106 یک عصر جمعه کتاب را در کتابخانه خواهرم دیدم و شروع کردم به خواندن.هیج ذهنیت قبلی از کتاب نداشتم.داستان جلو میرفت و من کنجکاو برای ادامه...اواسط کتاب به نامی رسیدم که وحشت داشتم ؛ داعش. راستش قسمت هایی که به توضیح این گروهک و اتفاقات پیرامون آنها میگذشت اذیت کننده و سنگین بود. اما ناگهان از نقطه ای قصه کاملا برگشت و اتفاقات خوشایند رقم خورد در نهایت پایان عاشقانه و غم انگیزی که درس ها و دریافت های فراوانی برای من داشت...آن بخشی از کتاب که اسلام واقعی را در قالب اخلاق و افرادی که دروهله اول انسان بودند و بعد مسلمان ارائه میداد بسیار دوست میداشتم. 0 18 فاطمه پیوندی 1402/5/26 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.6 36 حدود سه سال پیش کتاب صوتی این اثر رو گوش کردم.یادمه که خیلی خوشم اومد و دوستش داشتم. 0 15 فاطمه پیوندی 1402/5/22 جواهر خانم شیوا حاجیانی 5.0 1 وای که من عاشق شخصیت ببعی و ببعو ام😅 دختران دوقلومم خیلی خیلی دوسشون دارن.اصن یک خانواده جذابن با کلی اتفاقات شیرین و خنده دار😂 اول کارتون میدیدیم و الان کتابشون رو میخونیم🤩 8 19 فاطمه پیوندی 1402/5/22 هلی هیولا تونی گراس 5.0 1 دخترم خیلی این کتابو دوست داره...یکی در میون میاره برام میخونه😂تقریبا همون حسن کچل خودمونه که حمام نمیرفته و کثیف بوده و اینا...بعد هیچکس باهاش دوست نمیشده تا بالاخره به نظافت خودش رسیده و دوست پیدا کرده😅 1 17 فاطمه پیوندی 1402/5/22 فسقلی ها (مجموعه 15 جلدی) جلد 2 تونی گراس 4.5 2 این کتاب پسند دختر ۷ سالم بود از بین کلی کتاب در انتهای کارگاه اکسیژن( عادتسازی با کتاب) وقتی رفتیم کتاب بخریم...مصداق ضرب المثل ادب از که آموختی از بی ادبانه😂 1 16 فاطمه پیوندی 1402/5/22 کی بود؟ کی بود؟ طوطی بود، ظرف دونه ش قوطی بود مژگان طائی نیا 5.0 1 حقیقتش بچه هام خیلی دوست دارن همه کتاب های کی بود کی بود ؟ از طرف اونا ۵ ستاره دادم😅😂 5 16 فاطمه پیوندی 1402/5/22 قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان عثمان طه 5.0 26 ماه رمضان تصمیم گرفتم ترجمه خواندنی قرآن رو بخونم.برای اولین بار از اول تا آخر این کتاب دوست داشتنی رو به فارسی خواندم و چقدر شیرین و دلچسب بود و البته پر از درس و عبرت👌 4 27 فاطمه پیوندی 1402/5/21 صهبای حج عبدالله جوادی آملی 4.6 1 این کتاب را بعد از حقیقت حج خواندم...قبل از عزیمت به سفر حج. کتاب را دوست عزیزی به من امانت داد . رفیقی که واسطه آشنایی ما شرکت در دوره رشد سفیران کتاب بود و تا امروز به عمق رفاقتمان افزوده شده و من از او چیزهای فراوانی یاد گرفتم. انگار این کتاب اولین جرقه صمیمیت ما بود و از آن روز همه چیز خوشرنگ تر و جذابتر پیش رفت🤩 6 17 فاطمه پیوندی 1402/5/21 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر جلد 4 محسن عباسی ولدی 4.1 6 نقش بازی در تربیت بسیار پررنگ و غیرقابل انکار است.علاوه بر جنبه آموزش غیرمستقیم؛ بازی باعث میشود کودک عاشق همبازی خود شود.چه ایده آل که همبازی او والدین او باشند👌 0 11 فاطمه پیوندی 1402/5/21 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر جلد 3 محسن عباسی ولدی 4.3 8 کتاب درباره نقش آزادی در تربیت سخن میگوید که بنظرم مقوله بسیار مهم و البته نادیده گرفته شده ای ست...در باب آزادی کتاب های زیادی باید خواند. 0 10 فاطمه پیوندی 1402/5/21 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر جلد 2 محسن عباسی ولدی 4.5 7 کتاب درباره نقش محبت در تربیت صحبت میکند... 0 11 فاطمه پیوندی 1402/5/21 من دیگر ما: دختران و همسری و شغل ناب مادری: جایگاه همسری و مادری در تربیت فرزندان جلد 12 محسن عباسی ولدی 4.7 19 مقایسه دو تفکر فمنیستی و تفکر اسلامی درباره زنان برای من جالب بود. نادیده گرفتن اهمیت نقش مادری در جامعه امروز یکی از تلخ ترین واقعیت های موجود ماست. 1 15 فاطمه پیوندی 1402/5/21 محمد (ص) مثل گل بود: آموزش سبک زندگی پیامبر (ص) به کودکان غلامرضا حیدری ابهری 4.4 3 کتاب رو برای بچه هام خریدم و از اونجایی که هرچی میخرم میگن بیا باهم بخونیم نشستیم و باهم پیش رفتیم.کتاب در قالب داستان ویژگی های اخلاقی پیامبر( ص) را به کودک عرضه میکند. جالبه که بچه ها خودشون بعد خواندن تحلیل میکردن و خوبی های پیامبر رو بیان میکردند. 0 8 فاطمه پیوندی 1402/5/21 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.4 52 کتاب را در روزهایی خواندم که زمستان بود و یخبندان و مجبور شدیم خانه نشین شویم.دلم کتابی میخواست با محوریت بانوان.حقیقتش چندصفحه که خواندم شوکه شدم.تصور اینکه آنچه در کتاب بیان شده واقعیت دارد مرا وحشت زده کرده بود.به اواسط کتاب که رسیدم فقط به یک چیز فکر میکردم.چگونه میشود در اوج جنگ و ناامنی تا این حد به زندگی امیدوار بود؟ روایت زنانی که دلیرانه و فداکارانه در پشت جبهه خدمت میکردند را میتوانید در کتاب حوض خون بخوانید... 0 18 فاطمه پیوندی 1402/5/21 فوت و فن سخنرانی 4 دقیقه ای: راه کارهای کاربردی برای میخ کوب کردن دیگران در هنگام صحبت و گفتگوی دوستانه، سخنرانی، تدریس، ارائه کنفرانس و ... محمد داستان پور 5.0 1 کتاب نکات کاربردی و جالبی برای صحبت کردن در جمع ارائه میکند به علاوه داستان های کوتاه جالبی برای استفاده در سخنرانی دارد.این کتاب را وقتی هدیه گرفتم که چندروز بعد قرار بود در دورهمی کتابی با عده ای از مادران به گفتگو بنشینم ( کاری که اولین بارم بود) کتاب هدیه تولدم در اردیبهشت ماه از طرف مجموعه بوکزیستو بود 😁 که خیلی چسبید...طرح جلد کتاب رو هم خیلی دوست دارم. 0 12 فاطمه پیوندی 1402/5/21 ارمغان شکست: چگونه شکست فرزندان را به موفقیت تبدیل کنیم؟ جسیکا لاهی 5.0 1 هیچ والدی بدی فرزندش را نمیخواهد اما با توجیهات خود حسّ ترس از شکست را در کودک ایجاد میکند.همه موانع را از پیش پای فرزندش برمیدارد اما نمیداند که اینکار باعث میشود او را از تحصیل در مدرسه زندگی محروم سازد.کتاب ارمغان شکست می آموزد چگونه از فرصت های شکست در زندگی به عنوان یک ابزار تربیتی مفید استفاده کنیم و نگاه خود را به مقوله شکست تغییر دهیم 0 12