یادداشتهای افشار حبیبی (9) افشار حبیبی 1402/1/17 همسایه ها احمد محمود 4.2 75 خیلی جذاب بود خیلی دوست دارم ادامش یعنی رمان داستان یک شهر رو هم بخونم 0 4 افشار حبیبی 1402/1/14 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 152 تصورشم ترسناکه 0 2 افشار حبیبی 1402/1/14 بوف کور صادق هدایت 3.6 155 صادق هدایت آدمو افسرده میکنه شخصیت این بشر خیلی عجیبه 0 0 افشار حبیبی 1402/1/14 هر بار که معنی زندگی را فهمیدم، عوضش کردند: زیست با استفاده از خرد فلاسفه ی بزرگ دانیل مارتین کلاین 3.7 20 برای شروع مطالعه فلسفه این کتابو استادم به من توصیه کرد و حقیقتا برام جذاب بود و منو عاشق فلسفه کرد 0 28 افشار حبیبی 1402/1/14 من نی هستم هاکان منگوچ 5.0 3 هر کسی با استعدادی به دنیا میآید اما منتظر تایید دیگران میشود تا این پتانسیل را به عرصه ظهور برساند حال آنکه تنها چیزی که تو احتیاج داری راهنمایی است نه یکی بهترین کتاب هایی که تو این چند وقت مطالعه کردم عالی 0 0 افشار حبیبی 1402/1/14 بنویس تا اتفاق بیفتد هنریت آن. کلاورز 3.0 1 خیلیا فکر میکنن این کتاب درباره قانون جذبه ولی محتوای این کتاب کاملا علمیه و ربط زیادی به قانون جذب نداره نوشتن هدف باعث میشه تا مغزت روی هدفی که داری بیشتر تمرکز کنه و به هدفت نزدیکتر بشی البته تو چند فصلش درباره قانون جذب هم صحبت شده ولی بیشتر محتوای کتاب علمی و عملی هستش 0 5 افشار حبیبی 1402/1/8 قتل راجر آکروید آگاتا کریستی 4.2 60 کتاب های آگاتا کریستی خیلی جالبه تا آخرین لحظه فکر نمیکردم چجوری تموم میشه همین خیلی هیجان انگیزش میکنه کتاب های دیگه که از این نویسنده پیشنهاد میکنم بخونین قتل در کرانه رود نیل و قطار سریع السیر شرق که فیلمشونم ساختن 0 16 افشار حبیبی 1402/1/8 جزء از کل استیو تولتز 4.1 165 وقتی خیلی تلاش میکنی کسی را فراموش کنی، خود همین تلاش کردن به یک خاطرهی فراموشناپذیر تبدیل میشود. حالا باید بکوشی تا این فراموش کردن را فراموش کنی و این چنین، یک خاطرهی فراموش نشدنی دیگر هم ایجاد میشود عالییی 0 0 افشار حبیبی 1402/1/8 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 403 همیشه فکر میکردم کتابی که اسمش شازده کوچولوئه مخصوص بچه هاست ولی بعد از این که مطالعه اش کردم فهمیدم چی رو از دسته داده بودم (شازده کوچولو گفت : شوخی چیه؟ روباه گفت همونی که آدم ها حرف دلشون را به همدیگه میزنن) 0 1