یادداشتهای امیر درگاهی (16) امیر درگاهی 1402/6/20 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 395 واقعا اثر شاهکاری هست دیگه نیازی به توضیح نیست اصلا 0 2 امیر درگاهی 1402/4/27 آشنایی با سقراط پل استراترن 3.8 3 این کتاب زندگینامه سقراط رو به زیبایی و خوبی و با نکات زیاد توضیح میده. توصیه میشه حتما. 0 8 امیر درگاهی 1402/4/27 شنل نیکلای واسیلیویچ گوگول 4.4 11 این کتاب یکی از بهترین اثر های ادبیات روسیه هستش که در زمان ورود کپیتالیسم و نظام سرمایه داری به روسیه نوشته شده که در فضای داستان مشخص هست و در واقع این کتاب انقلاب ادبی رو در روسیه رقم زد و سبک نویسندگی رو به دیگر نویسندگان آموزش داد. 0 10 امیر درگاهی 1402/4/27 دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 119 این کتاب مناسب بچههای ۱۰_۱۳ سال هستش برای شروع فلسفه اما برای افراد دیگه واقعا پیشنهاد نمیکنمش 0 0 امیر درگاهی 1402/4/27 the words i wish i said caitlin kelly 2.7 11 برای شروع کردن مطالعه متن های انگلیسی انتخاب کردم این کتاب رو اما داستان خوبی رو توضیح میده 0 1 امیر درگاهی 1402/4/27 سه قطره خون صادق هدایت 3.8 29 واقعا شاهکار هستش و به زیبایی توی داستانهای زندگی مختلف غم و درد رو به ما نشون میده 0 1 امیر درگاهی 1402/4/27 زنده به گور صادق هدایت 3.5 16 این کتاب واقعا شاهکار هستش و یک نکته جالب راجب این کتاب این هستش که آخرین کتاب صادق هستش و بعد نوشتن این کتاب خودکشی میکنه (قبل از نوشتن این کتاب هم دوبار سعی به خودکشی کرده بود اما موفق نبود) و فصل اول این کتاب با عنوان «یادداشت های یک دیوانه» در مورد زندگی خود صادق هستش 0 6 امیر درگاهی 1402/4/27 بوف کور صادق هدایت 3.6 150 یکی از بهترین آثار صادق هدایت که واقعا درد و غم زندگی رو به ما نشون میده و یکی از بهترین کتاب ها توی حوضه فلسفه نیهیلیسم هستش 0 0 امیر درگاهی 1402/4/27 میرا کریستوفر فرانک 3.6 20 این کتاب به صورت خیلی زیبایی یک ویرانشهر رو برای ما به نمایش میکشونه که و انقد خوب این کار میکنه که خواننده تمام چیزهارو حس میکنه 0 0 امیر درگاهی 1402/4/27 الفبای فلسفه نایجل واربرتون 3.9 10 این کتاب برای شروع کردن فلسفه بسیار عالی هستش و دقیقا مثل یه معلم فلسفی فکر کردن و... رو به خوبی توضیح میده واقعا پیشنهاد میشه (البته برای خواندن این کتاب اطلاعاتی راجب تاریخ فلسفه داشته باشید بهتر هستش) 0 11 امیر درگاهی 1402/4/27 توتالیتاریسم هانا آرنت 4.5 2 هانا آرنت توی این کتاب به زیبایی تمام توضیحات کاملی رو ارائه میکنه. 0 8 امیر درگاهی 1402/4/27 دیوار ژان پل سارتر 3.7 5 اولین کتابی که سال پیش مطالعه کردم و منو بیش از حد به سارتر علاقمند کرد 0 2 امیر درگاهی 1402/4/27 بیگانه آلبر کامو 3.9 183 یکی از بهترین آثار کامو و فلسفه نیهیلیسم هست این کتاب 0 2 امیر درگاهی 1402/4/27 دجال فریدریش ویلهلم نیچه 3.5 1 نقد دقیق و ظریفی به مسیحیت هست این کتاب و از ارزشمندترین آثار نیچه هست اما باید نکاتی رو توجه کرد بهش: یک اینکه نیچه در این کتاب افکاری فاشیستی داره و از هر جهتی سعی داره دین رو نقد کنه، به این معنی که در اخلاقیات اولین تلاش نیچه نقد اخلاقیات مسیحی هست و در مرحله بعدی تلاشی برای بیان یک نظریه اخلاقی و از نظر من نیچه اون رو طرح کرده برای مخالفت با دین مسیحیت نه برای صحیح بودن اون نظریه 0 0 امیر درگاهی 1402/4/27 سیر حکمت در اروپا: حکمت سقراط و افلاطون محمدعلی فروغی 4.2 1 محشر! 0 0 امیر درگاهی 1402/4/27 تاریخ فلسفه ویل دورانت 4.0 10 این کتاب برای شروع فلسفه خیلی خوب هستش اما باید دقیق مطالعه بشه و هم در مورد تاریخ فلسفه و هم در مورد نظریات فلسفی فیلسوف ها توضیحات خوبی داده 0 5