یادداشتهای حسنا عباسی (7) حسنا عباسی 12 ساعت پیش رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 291 حدود سه سال پیش من اینو خونده بودم و الان دیدمش موضوع جالبی بود و عاشقانه بود من این کتابو از یکی از دوستام قرض گرفته بودم و جالب بود کل خاطرات دوباره برام زنده شد 0 3 حسنا عباسی 12 ساعت پیش مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 0.0 121 خوبه که جنایات این تکفیری ها رو بدونیم و حواسمون باشه و... من این جور کتاب ها رو خیلی خیلی دوست دارم عالی بود 0 2 حسنا عباسی 18 ساعت پیش شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 492 میشه گفت یکی از کتاب هایی که منو عاشق مطالعه و کتابخوانی کرد و حتی فیلمش هم چندین بار دیدم و خود کتاب هم بار ها و بارها خوندم🥲 0 1 حسنا عباسی 5 روز پیش دختر شینا بهناز ضرابی زاده 4.2 145 به نظر من کتاب خیلی خیلی خوبیه و من اینو به پیشنهاد بابام خوندم و خیلی لذت بردم😄🤝 0 5 حسنا عباسی 5 روز پیش پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 232 بیشتر فانتزی بود خیلی خیلی خفن نبود یعنی جوری نبود که منو به وجد بیاره و یا منو تو فکر فرو ببره ارزش یکبار خوندن رو داره به نظرم میتونین بخونین به نظر من اين از اون دسته از کتاباس که سلیقه ایه و هرکسی نمیپسنده🥰 0 7 حسنا عباسی 5 روز پیش قدرت انضباط شخصی برایان تریسی 0.0 1 کسایی که دلشون میخواد توی زندگی خودشون تغییر ایجاد کنن و کم کم جلو برن و یه ورژن جدیدی از خودشون بسازن من این کتاب رو خیلی بهشون پیشنهاد میکنم 🫀🔥 واقعا کمک کننده خوبیه برای بیشتر امور به خصوص ما نوجوون ها و جوون ها 🫂 0 3 حسنا عباسی 5 روز پیش بادام وون پیونگ سون 3.9 304 کتاب بادام کتاب جالبی بود اینکه یک نفر هیچ حسی نداره و نمیتونه دردی رو حس کنه اولش برام جالب بودو با خودم گفتم چقدر خوب و فانتزی!! ولی بعدش به عمق این قضیه پی بردم و گفتم چقدر سخت و استرس زاو..... کتاب رو بخونین و نظراتتون رو بگین به نظرم خیلی خیلی خوبه عالی بود❤ 0 4