یادداشتهای مصطفی واحدی دهکردی (34) مصطفی واحدی دهکردی 1403/11/3 در ستایش بطالت برتراند راسل 3.9 24 اولین اثری بود که از راسل می خوندم محتوای خوبی داشت امااا خب قطعا من توی قفسه فلسفه نمیگذارمش پیشنهاد هم نمیکنم 0 4 مصطفی واحدی دهکردی 1403/6/26 قلعه الموت ولادیمیر بارتول 4.6 2 جدا از بحث شخصیت کاریزماتیک و سیاستمدار حسن صباح به قلم خوب و گرمینوشته شده و بود و از حالت تاریخی به حالت رمان در آمده و خواننده را جذب خودش میکنه پیشنهادم به دوستان 0 4 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/26 آموزش مصور احکام طبق فتاوای حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (دامه ظله): مجموعه ی مسائل و استفتائات پیرامون احکام تکلیف، طهارت، وضو، غسل، تیمم، نماز ... موسسه ی اطلس تاریخ شیعه (کانون نشر احکام) 4.0 1 یک کتاب عالی با زبان خوب برای احکام عبادی با توضیحات جامع فراتر از یک رساله عادی هست واسه هر سنی پیشنهاد میشه 0 4 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/24 جز از کل استیو تولتز 4.1 178 با اینکه قلم نویسنده گرم بود اما توی برهه ای کتاب را خوندم که پر مشغله بودم و خیلی از کتاب دور افتادم اما قابلیت اینو داره آدم توی دو روز تمومش کنه😍😍 1 3 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/14 Don Quixote Nancy Taylor 4.0 1 از سری کتاب های نشر پنگوئن که واسه تقویت ریدینگ زبان استفاده میشه. لول بندی اینجور کتاب ها بر اساس تعداد کلمات جدیدی هست که در متن استفاده شده و زبان آموز یاد میگیرد. 0 2 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/10 جُمعلی سید رحیم موسوی قهفرخی 5.0 1 کتاب های زیادی راجب دفاع مقدس و جنگ خوانده بودم. اما هر کدام به نوعی داستان گونه بود. اما این کتاب روایت عملیات های مختلف از زبان چندی از رزمندگان و فرماندهان تیپ ۴۴ قمربنی هاشم بود. در واقع کتاب حول تیپ ۴۴ قمربنی هاشم و فرماندهی جمعلی کیانی می چرخید. فوق العاده بود هم جذابیت داستان داشت هم تاثیر گذاری واقعیت را در خودش داشت. در کل از خوندنش لذت بردم و پیشنهاد میدم 0 1 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/4 فوتبال و جنگ: بر اساس زندگی شهید ناصر کاظمی جلد 8 محمود جوانبخت 3.7 2 نسیمی از زندگی سردار سرافراز اسلام شهید ناصر کاظمی اعجوبه اخلاق 0 5 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/2 دایره المعارف دنیای شما: اولین دایره المعارف مقدماتی: زندگی گیاهان جلد 4 آنجلا ویلکس 5.0 1 روز دوم عید باستانی نوروز ۱۴۰۳ یک کارتن پر از کتاب پیدا می کنم کتاب های بچگیم، همونایی که منو عاشق کتاب و کتابخوانی کردند. و این یکی از اون فوق العاده های نامبرده می باشد😍😍 شاید گروه سنیش دبستان یا راهنمایی باشه اما واسه من یک دنیا خاطرست 0 3 مصطفی واحدی دهکردی 1403/1/2 معماهای علمی رز وایلر 5.0 1 علم و دانش سراسر توحید و تجلیگاه اسماء لایتناهی خداوند عزوجل است. نمیدونم چطوری بعضی به ظاهر دانشمندان مثل استیون هاوکینگ با شناخت و درک علم وجود واجب الوجود خداوند را منکر می شوند. یک نمونه توحید و قدرت خداوند در آفرینش: آن چیست که به اندازه یخ سرد است ولی چیزها را گرم می کند؟ 《برف》 برف مثل یک پتوی پرزدار است. هوای زیادی درون آن به دام می افتد. وقتی روی زمین می نشیند همچون پتویی مانع هدر رفتن بخشی از حرارتی می شود که زمین در روز های آفتابی جذب کرده است. به همین دلیل زمین پوشیده از برف ممکن است بیست درجه گرمتر از جاهایی باشد که برف روی آن ها را نپوشانده است. حال کافیه شما برید در بطن داستان رویش گیاهان و در نحوه رشد و نموی آن ها تدبر کنید. که این برف باید با چه ساختاری طراحی شود که وقتی بر روی زمین خشک می نشیند، یک حالت پوشیدگی پیدا کند تا تخم و دانه گیاهانی که آن هم توسط حشرات و دیگر حیوانات بر روی زمین پخش شده است، ریشه و جوانه بزنه و در دل خاک فرو برود و به محض آمادگی گیاه برای رشد آن برف آب شود و به عنوان منبع آب به گیاه خورانده شود و این چنین زمین مرده دوباره زنده می شود. فقط باید تسبیح این خداوند معمار را به جای آورد که جهان را به این زیبایی معماری کرده 0 0 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/29 پیچاندن تضمینی مغز شما ترور دانتون 5.0 1 امروز داشتم سر به کشوهای کمدم میزدم.پایین ترین کشو مربوط میشه به دوران کودکی و خلاصه همه یادگارهایی که از دوران کودکی تا به حال دارم. به این کتاب برخوردم. حدودا ۱۰ سال پیش حالا کم یا زیاد این کتاب را از دختر خالهام هدیه گرفتم. کتاب خیلی جالبیه نمیدونم هنوز گیر میاد یا نه ولی برای سنین راهنمایی خیلی مناسبه 0 6 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/29 عارف 12 ساله: مادرانه های نوجوان شهید رضا پناهی سیدحسین موسوی 4.4 18 فکر کنم هرکسی مثل من این کتاب را خوانده مات و مبهوت شخصیت کاریزماتیک و به حق شخصیت عرفانی آقا رضا شده باشه. این کتاب جدای دیگر کتاب های دفاع مقدس و شهداست. حداقل کار این هست اگر کسی نمیتونه کتاب را بخونه، متن وصیت نامه آقا رضای کوچک را از داخل اینترنت بخونه. اصن زبان قاصره برای زدن هر حرفی 0 10 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/29 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 216 معنای واقعی عبارت کوتاه و نغز میشه این کتاب پرمعنی اما خلاصه اولش از سبک کتاب و کوتاهی متن تعجب کردم اما محتوا را که دیدم، فهمیدم کیفیت کتاب، کمیت آن را هم جبران کرده خلاصه به همه کس توی هر شرایط و سنی پیشنهاد میدم. 0 6 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/28 افسری در ایل منوچهر پژوهش 5.0 1 کتاب همین الان تموم شد و کلا مغزم نمی کشه که چی راجبش بنویسم. واقعا موندم توی مغز نویسنده چی گذشت. جدا از اینکه یک تمام تراژدی بود اما واقعا قدرت تخیل و تکنیک های نویسندگیِ نویسنده شاهکار بود. خیلی خوب سکانس چینی کرد و به موقع شوک های داستان را وارد کرد. با اینکه یک رمان خیلی قوی بود اما خب تلخی آخر داستانش را نتونستم تحمل کنم و خودم اصولا تراژدی خوان و تراژدی بین نیستم برای همین راجب پیشنهاد دادن این کتاب هم، نظری ندارم. 0 3 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/26 مردان بی تکرار: برگ هایی از خاطرات جنگ اردشیر رئیسی دهکردی 4.0 1 《 شرط مجاهد فی سبیل الله شدن، ایمان عاشقانه، اخلاص صادقانه، تعبّد آگاهانه و ایثار جانانه است.》 0 4 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/25 نجم الدین محسن برزگر 4.5 1 این کتاب من را عاشق سبک زندگی مذهبی کرد. لحظه به لحظه اش توی ذهنمه که بعد از خوندن این کتاب چندین بار با خانوادم کلنجار رفتم که دیپلم ریاضی فیزیک را رها کنم و به حوزه علمیه بروم، پس از متقاعد شدن خانواده ام هم خیلی تلاش کردم اما خب تقدیرم همان مهندسی بود. به شدت خوندن این کتاب تحول زا را به همگی پیشنهاد می کنم. هزاران درود خداوند و اهل بیت علیهم السلام به فرزند خلف آدم ابوالبشر حسن حسن زاده آملی روحی له الفدا 0 7 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/25 راز فرمانده و سرباز: زندگی نامه ی داستانی علیرضا سلطانی اصغر استادحسن معمار 5.0 1 《 نگاه کردم به لباس هایم؛ خونی بود، خون شهید، شهیدی از تبار حسین(ع) که شهامت را از حسین(ع) و شجاعت را از مولایش عباس(ع) و علی اکبر(ع) را مقتدای خود قرار داده بود و درس تقوا و سخاوت را از علی ابی ابیطالب(ع) آموخته بود.》 0 3 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/25 عرفان امین: بررسی عرفان و سلوک الی الله در اندیشه حضرت آیه الله خامنه ای مدظله محمدعلی تولایی 4.5 2 این کتاب بی نظیره واقعا خوندنش را به دوستان علاقه مند به حوزه عرفان اسلامی پیشنهاد میکنم. خصوصا قسمتی که سر گذشت مکتب نجف شرح داده میشه و یکی پس از دیگری عرفای شاخص این مکتب و شاگردانشان معرفی می شوند، شدیدا مرا جذب خودش کرد. 0 2 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/24 خانواده: به سبک ساخت یک جلسه مطول مطوی در محضر مقام معظم رهبری سیدعلی خامنه ای 4.5 22 اگر خرده ای از تکرر واژگان چشم پوشی کنیم یک کتاب شیرین و تخصصی به معنای واقعی کلمه هست که به مجرد و متاهل و زن و مرد پیشنهاد میشه معقوله ازدواج و روابط زناشویی گاها از دیدگاه ها و ابعادی مورد بررسی قرار گرفته که واقعا در حالت عادی بعید و دور از ذهن هست. 0 6 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/24 دوزخ دن براون 4.1 8 باز هم دن براون و باز هم رابرت لنگدانِ بی نظیر 0 5 مصطفی واحدی دهکردی 1402/12/24 فرشتگان و شیاطین دن براون 4.1 9 از سری کتاب های رابرت لنگدانِ بی نظیر 0 2