یادداشتهای سنیه قرائیان (52) سنیه قرائیان 1403/8/24 رویای یک شب نیمه ی تابستان ویلیام شکسپیر 3.4 2 نمیدونم به خاطر مدل ترجمهش هست یا اینکه خلاصه بودنش که به دلم نمینشینه نمیدونم آیا بچهها دوست دارن کتاب رو یا نه 0 5 سنیه قرائیان 1403/6/17 تاجر ونیزی ویلیام شکسپیر 4.6 1 به پیشنهاد یک دوست این کتاب رو خوندم. پیشنهاد خوبی بود. کلیت ماجرا رو متوجه شدم. احتمالا به خاطر اینکه کتاب برای نوجوان ساده شده یه سری از حواشی کم شده متن و ترجمهش یکم یه جاهایی یجوری بود. 0 10 سنیه قرائیان 1403/6/14 دختر پیامبر: وقایع زندگی حضرت زهرا (س) بعد از رحلت پیامبر (ص) محمدعلی جاودان 4.2 17 کتاب جمع و جور و خوبی بود. آیت الله جاودان تو این کتاب وقایع بعد از وفات حضرت رسول اکرم صلیالله علیه و آله رو از جنبه تاریخی و سندی و آنچه بر دختر پیامبر تا شهادت ایشون گذشته رو بر اساس احادیث و روایات موجود بررسی کردند. و در بخشی از کتاب مراحل مبارزه حضرت زهرا سلام الله علیها و مخالفت ایشون با حکومت خلفا و سلب حکومت از امیرالمومنین رو بیان کردند. کتاب دردناکیه درسته شاید تاریخی و روایی باشه اما تو این ایام یعنی ایام رحلت پیامبر و روزهای آخر ماه صفر و روزهایی که ماجرای سقیفه اتفاق افتاده، خوندن این کتاب همراه با سوز دل و اشکه صحبتهای حضرت زهرا، ظلمی که به ایشون شد، مظلومیت امیرالمومنین، قبر مخفی خانم و... اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد ... 0 15 سنیه قرائیان 1403/5/4 اندیشه مهدویت و آسیب ها محمدصابر جعفری 4.5 1 انتظار اندیشه مهدویت و آسیبها هفتمین کتاب مجموعه انتظار با تالیف محمد صابر جعفری، اندیشه مهدویت و آسیبهای آن را مورد بررسی قرار داده است. این کتاب موضوعاتی همچون برداشتهای انحرافی از مقوله انتظار و افراط و تفریطهایی که در موضوع چهره مهر و قهر امام و مفهوم غیبت میشود را تبیین کرده است. و در بخشهای آخر به مباحث ملاقاتگرایی و مدعیان دروغین و خاستگاه و پیامدهای عدم پیروی از ولایت فقیه و فعالیتهای غرب و مستشرقین پرداخته است. کتاب در قطع پالتویی توسط بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود مرکز تخصصی مهدویت با هدف تبیین مباحث مهدویت به صورت مختصر و با حجمی اندک چاپ شده است. 0 7 سنیه قرائیان 1403/5/4 رخدادهای ظهور مهدی یوسفیان 4.5 1 رخدادهای ظهور این کتاب که در قطع پالتویی چاپ شده ششمین موضوع از سری کتابهای انتظار است که در دو بخش به وقایع ظهور میپردازد. استاد مهدی یوسفیان در بخش اول کلیاتی مانند اهمیت بحث و نکاتی را در مورد بدا و تفاوت ظهور و قیام را بیان میکند و در بخش دوم به سیر ظهور میپردازد. مباحثی همچون مقدمات ظهور، ظهور منجی، فتح عالم و نکاتی در باب ویژگیهای حضرت را در این بخش میتوانیم بخوانیم. از ویژگیهای این کتاب که جزو اهداف ناشر هم بوده، تبیین مباحث و موضوعات مختلف فرهنگ مهدویت به صورت مختصر و با حجم اندک است. 0 5 سنیه قرائیان 1403/4/22 مهمانهای ناخوانده فریده فرجام 4.4 6 چقدر این کتاب رو خوندیم و کیف کردیم و هنوز که هنوزه شعراش و قصه یادمونه 0 9 سنیه قرائیان 1403/4/15 مدیریت کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی رابرت دی استوارت 4.0 1 اون زمان که این کتاب رو به عنوان یک کتاب درسی میخوندم فکرشو نمی کردم که زمانی بیاد که مدیریت و مسئولیت یک کتابخانه دانشگاهی رو بهم بسپارند. کتابخانهها فراهمآورنده امکان دسترسی به اطلاعات ثبت شده بر روی رسانهها هستند و کتابداران و مدیران کتابخانه باید به کاربران در بازیابی و دسترسی به اطلاعات با روشی مفید و کارآمد کمک کنند. این کتاب به حل کردن چالشهایی که مدیران کتابخانهها کمک میکند. 0 6 سنیه قرائیان 1403/4/15 فلسفه ی اطلاعات در نظر لوچیانو فلوریدی و رافائل کاپورو محمد خندان 3.0 1 یک کتاب دوستداشتنی بود برای من که برای ارشد از فلسفهای که خیلی دوستش داشتم، تغییر رشته دادم به علم اطلاعات و دانششناسی اینه که هر دو تا رشته رو دوست داشتم و دارم. هر دو رشته مادر هستند و سایه میاندازند روی رشتههای دیگه 0 4 سنیه قرائیان 1403/4/15 استانداردهای ابرداده ای حمید پیمانی 3.0 1 کتاب درسی رشته علم اطلاعات بود که هفت مولف هر فصل کتاب رو تالیف کرده بودند و از ابرداده ها و استانداردهای ابردادهای گفته بودند. کتاب جمع و جوری که چاپار نشر داده بود در ۱۶۶ صفحه 0 3 سنیه قرائیان 1403/4/15 مبانی مطالعات اطلاع رسانی: درک اطلاعات و محیط آن جون لستر 4.0 1 کتاب شامل ۱۴ فصل در حوزه اطلاعات است و در آن از تاثیر اطلاعات در جامعه و رفتارهای اطلاعیابی تا تاریخ فناوری اطلاعات و اقتصاد اطلاعات صحبت کرده است. در فصلهای انتهایی کتاب از قدرت اطلاعات و فلسفه اخلاق اطلاعات و آنچیزی که در آینده از اطلاعات انتظار میرود سخن گفته شده است. کتاب را جون لستر به همراه والس کوهلر نوشته، آقای محسن نوکاریزی آن را ترجمه کرده و نشر چاپار در ۴۸۴ صفحه به چاپ رسانیده است. از آنجا که کتاب به عنوان یک منبع درسی برای دانشجویان ارشد رشته علم اطلاعات و دانششناسی به کاربرده میشود، هر فصل با یک راهنمای یادگیری شروع، با مقدمه و مباحث آن فصل ادامه پیدا میکند و در نهایت با یک نتیجهگیری کوتاه و سوالات مورد توجه فصل و با منابع و مآخذ مربوط به فصل و حتی بیشتر خاتمه مییابد. 0 4 سنیه قرائیان 1403/4/1 کاربرد خلاقیت در مهارت تصمیم گیری و حل مسأله سابحه ریاحی فر 5.0 1 این کتاب از مجموعه کتابهای جمع و جور و خوب موسسه خدمات مشاورهای جوانان آستان قدس رضوی است. استاد معماریانی در این کتاب مهارت حل مساله و خلاقیت و تکنیکهای پرورش آن را توضیح میدهند و در فصل آخر ۵ تکنیک عملیاتی برای اجرای کار ارائه میدهند و نمونههایی برای هرکدام از تکنیکهای با ذکر مثال بیان میکنند. آقای معماریانی در مقدمه کتاب از نرم افزاری صحبت میکنند برای انتخاب آگاهانه و صحیح و آن نرمافزار، نرمافزار «بسمالله» است؛ و بیان میکنند که بسم الله یکی از اصول مهم در تصمیمگیری است. 0 6 سنیه قرائیان 1403/4/1 حجاب میوه شناخت سیدمسعود پورسیدآقائی 5.0 1 حجتالاسلام پورسید آقایی در این کتاب از دیدگاههای مختلف درباره حجاب شروع میکنند و در کتابی در قطع پالتویی به مسأله حجاب میپردازند. نویسنده معتقد است حجاب، شکوفه و میوه شناخت است و کسانی میتوانند این شکوفه را بر سر گیرند و میوهاش را در آغوش گرم خود بنشانند که از زمینهها و ریشه های محکمی برخوردار باشند؛ زمینههای معرفتی و ریشه های اعتقادی. در ادامه زمینهها و ریشهها را توضیح میدهند و به حکم حجاب و دلایل آن میپردازند. و در نهایت زیربنای حجاب را در دگرگون کردن بینش و عوض کردن تلقیها و برداشتها میداند، که همان سخت و رنجآلود را شیرین و مطلوب خواهد کرد. آقای پورسیدآقایی همچون استادش آقای صفایی حائری علت را در زمینهها و ریشهها میدانند. انتشارات حضور این کتاب پالتویی را در ۶۰ صفحه نشر داده است. 0 7 سنیه قرائیان 1403/4/1 نغمه های انتظار قاسم علی اسفندیاری 4.0 1 شعرهای آقای اسفندیاری برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 0 5 سنیه قرائیان 1403/4/1 پانزده روز با غدیر: روزشمار وقایع قربان تا غدیر و غدیر تا مباهله محمد صدری 5.0 1 کتاب جمع و جور خوبیه روزشمار وقایع قربان تا غدیر و غدیر تا مباهله رو بیان میکنه آقای محمد صدری، روان و کمی ادبی این وقایع رو بیان کردند و نوشتند. کتاب خوبی بود. 0 4 سنیه قرائیان 1403/4/1 غدیرشناسی (پاسخ به 110 پرسش پیرامون غدیر) (برای نوجوانان و جوانان) محمد دشتی 5.0 1 همون طور که از اسمش پیداست، ۱۱۰ تا سوال هست درباره غدیر که آقای دشتی به اونها پاسخ دادند. نویسنده کتاب حجتالاسلام دشتی مترجم معروف نهجالبلاغه هستند. 0 3 سنیه قرائیان 1403/4/1 دلایل عقلی و نقلی امامت و مهدویت رحیم لطیفی 5.0 1 این کتاب همانطور که از اسمش مشخص است به دلایل عقلی و نقلی امامت و مهدویت میپردازد. در مقدمه کتاب آمده که: «باور به امامی که تداومبخش جریان نبوت، برخوردار از عصمت و علم برتر و نیز منصوص و منصوب از جانب خداوند است، نقطه آغاز اختلاف در حوزه عقاید و کلام اسلامی محسوب میشود.» ناشر کتاب بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیهالسلام و مرکز تخصصی مهدویت است. کتاب منبع درسی یکی از سرفصلهای دوره تربیت مربی مهدویت بود. الان که مجدد به کتاب مراجعه کردم دیدم آن زمان چقدر دقیق و با خلاصهنویسی خواندمش کتاب دو بخش دارد و مطالب، بیشتر حول محور مهدویت میچرخد. در بخش اول بحث درباره دلایل عقلی اثبات مهدویت است. آقای رحیم لطیفی نویسنده کتاب با ۴ برهان عقلی امامت و مهدویت را اثبات میکنند. براهین استفاده شده شامل: برهان لطف و اثبات مهدویت برهان امکان اشرف و اثبات مهدویت برهان واسطه فیض و اثبات مهدویت و برهان انسان کامل و اثبات امامت و هر برهان با توضیحات کامل و دلایل مختلف، اول امامت و در ذیل آن مهدویت را اثبات میکند. و نویسنده در بخش دوم با بیان آیات و روایات، به اثبات نقلی مهدویت میپردازند. شاید نقطه قوت کتاب همین جمعآوری و بیان این دلایل عقلی و نقلی وجود امام، به صورت منظم و یکجا و ناظر به مسأله مهدویت باشد. کتاب در ۲۵۶ صفحه و در قطع رقعی چاپ شده است. 0 6 سنیه قرائیان 1403/3/18 مرثیه خورشید: ویژه شهادت امام جواد (ع) علی جلائیان اکبرنیا 4.0 1 میخواستم روز شهادت امام جواد علیهالسلام یک کتاب کوتاه و مختصر درباره ایشون بخونم. واقعا مختصر بود. کوتاه داستانهایی معروف از زندگی ایشون رو نقل کرده بود و احادیثی ضمن متن آورده بود. 0 10 سنیه قرائیان 1403/2/23 اسرار اربعین موسوی (ع): آداب و مراقبات ماه ذی قعده و ده ی اول ذی حجه محمدتقی فیاض بخش 4.3 4 از اول ماه ذیقعده تا دهم ماه ذیحجه و روز عید قربان، به اربعین موسوی معروفه این کتاب درباره آداب و اسرار این چهل روز صحبت کرده نکات خوبی داره تورق و خواندنش حال خوب کنه به نظرم هر سال قبل ورود به این چله یه نگاهی به کتاب بندازیم و نکاتش رو مرور کنیم عالیه، یادآوری و تذکر خوبیه 0 7 سنیه قرائیان 1403/2/16 ذهن متمرکز مایکل هایت 4.2 3 آیا دوست دارید در کارهایتان دست به انقلاب بهرهوری بزنید و با کار کمتر دستاورد بیشتر داشته باشید؟! کتاب ذهن متمرکز به شما سیستمی معرفی میکند برای «افزایش تمرکز و بهرهوری در کار و زندگی» این کتاب سیستم بهرهوری جامعی را با هدف کمک به بهبود تمرکز و توجه در جهت دستیابی به بهرهوری بیشتر معرفی میکند. مگر غیر از این است که زندگی شما در آخر چکیده همه آن چیزهایی است که روی آن تمرکز کردهاید؟! باید متوجه باشیم که تمرکز بر همه چیز به معنی تمرکز بر هیچ چیز است. امروزه دیگر اطلاعات نایاب نیست، اما آن چیزی که نایاب است توجه است و بدانیم که وفور اطلاعات فقر توجه میآورد. نرمافزارها و سایتهای زیادی را برای مدیریت زمان و ارتقای بازدهی و بهرهوریمان زیر و رو میکنیم؛ اما آیا بهرهوری به معنی انجام کار بیشتر است؟! این کتاب با دعوت غیرمعمول «دست نگه داشتن» از کار شروع میشود، به این معنا که بهترین راه شروع این است که دست نگهدارید. اگر مایلید هر روز را با شفافیت شروع کنید و با احساس رضایتمندی، موفقیت و انرژی زیاد به اتمام برسانید، پیشنهاد می کنم با هر سه گام کتاب همراه باشید. ۳گام کتاب: Stop, Cut, Act در گام اول، کتاب به ما میگوید دست نگه دارید و دلیل کار کردنتان را بدانید پس با سه مرحله آن همراه باشید. با گام دوم ببُرید و بدانید آنچه انجام میدهید به اندازه آن چه انجام نمیدهید مهم است و به بهرهوری شما کمک میکند. و در گام ۳ یاد میگیرید چگونه کارهای مهم را در زمان کمتری و از آن مهمتر با استرس کمتری انجام دهید پس باید عمل کنید. هر کدام از گامها سه مرحله اقدام دارد و در این مراحل مسیر موفقیت ذهن متمرکز شما را بیان میکند. مایکل هایت در این کتاب با ابزار قطبنمای آزادی به چهار قلمرو بهرهوری نگاهی میاندازد و ما را با سازوکار آن آشنا میکند. شما به وسیله قطبنمای آزادی میتوانید: شمال حقیقتان را برای به دست آوردن بهرهوری بیشتر بشناسید. هر ۹ اقدام کتاب همراه با تمرینهایی هستند که به شما کمک میکنند تا این مراحل را به کار ببندید. دفترچه تمرین همراه کتاب به شما کمک میکند تا تمرین کنید در جزئیات زندگی گم نشوید. 4 9 سنیه قرائیان 1403/2/15 بوستان سعدی مصلح بن عبدالله سعدی 5.0 1 بوستان سعدی رو با یک گروه همخوانی کردیم و شاه بیتها رو هرروز به اشتراک می گذاشتیم. روزهای شیرینی بود. اسم گروه «سعدی میفرماد» بود. بوستان سعدی ده باب داره و هر باب، موضوعی و پر است از حکایتهای منظوم 0 11