یادداشتهای نارنج (12) نارنج 1404/3/18 کتابی خاطره انگیز برای بچه های دهه ۶۰ ..لذتی که تو خوندن شعرای این کتابا بود تو کافی شاپای الان شماس !😁 0 18 نارنج 1404/3/10 A new story, a motivation that turns the page of a narrative, and the love for family that shines through in the story, a fight over money and life! 0 15 نارنج 1404/3/5 داستان خیلی هیجان انگیز بود برام ،با اینکه برای سنین نوجوان اما هر لحظه احساس میکردم اتفاقی میافته و کلی ذوق میکردم اگه نظر من بخواین !دوستان ..اگه دنبال هیجان و یکم چاشنی ترس هستین توصیه میکنم بخونید و کلی کیف کنید!! 0 10 نارنج 1404/2/28 داستان اولش با کلی جذابیت و رمز و راز شروع شد اما به وسطاش که رسیدم متوجه باقی داستان شدم و طبق معمول ماجرا رو حدس زدم،با اینحال یکم هیجان رو داشت و من با خوندنش هر صحنه رو برای خودم تداعی میکردم ..و نا گفته نمونه که کلی کیف کردم ! 0 6 نارنج 1404/2/23 کتاب به نظر من پر از ابهام زدایی در مورد نظرات و عقاید ایشون بود و بسیار خوب همه ی اقشار رو راهنمایی کردن امید است تا عزیزان گوش جان به سخن درست بدهن و کشور رو پیش ببرند! 1 27 نارنج 1404/2/23 کتابی از دلاور مردانی که در تاریخ رشادت هایشان گم شده است ،با خواندن این کتاب به خودت و کشورت که دارای اینچنین جوانانی با صلابت بوده و هست افتخار میکنی!از خوندنش لذت و از یادشان حسرت بر دل میمونه... 0 14 نارنج 1404/2/22 داستان دلاور مردی که از خوندنش سیر نمیشدم و کلی لذت بردم با خوندن هر صفحه در دل داستان زندگی میکردم و به ماجرا نگاه میکردم ..افتخار میکنم تو سرزمینی هستم که اینچنین دلاورمردانی زیستن !! 0 11 نارنج 1404/2/17 ماجرایی جذاب و رمزآلود در شبی تاریک در یک قطار 🚆 چه کسی به قتل رسید و چه کسی اورو کشته؟! 0 15 نارنج 1403/12/22 خاطره انگیزترین کتاب تخیلی فانتزی که شما رو سرگرم میکند و براتون صحنه های خارقالعادهای رقم میزند. 0 37 نارنج 1403/12/22 کتاب جذاب فانتزی از سری مجموعه های کتاب های هری پاتر ..بسیار جالب و خواندنی ..شمارو به دل دنیای تخیلی و سحرآمیز جادوگری میبره و کاملا از این دنیا جدا میکنه.. پیشنهاد میکنم حتما بخونید! 0 24 نارنج 1403/12/15 داستانی جذاب و گویا ،گویی در دل داستان جای گرفتی و با چشم سر میبینی! 0 22 نارنج 1403/12/11 کتاب بسیار جذاب و گیرایی هستش توصیه میکنم به همه دخترانی که دغدغه پاسخدهی به شبهات دینی و مذهبی دارند این کتاب رو حداقل یبار بخونند. 0 12