یادداشتهای Negar Omidi (9) Negar Omidi 1404/1/8 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 128 برام عجیبه چرا هیت گرفته من وافعا دوستش داشتم داستان خیلی معماییه و وقتی معما ها حل میشه شوکه میشید حتی اخرش هم با این که سلیقه من نبود ولی خوب بود تو سبک "هیچ وقت دروغ نگو " بود فقط یکم اطلاعات اضافا داشت که اگه نبود بهتر بود مثلا خود سنگ کاغذ قیچی واقعا چیز بی ربطی بود تو کتاب 0 0 Negar Omidi 1403/11/19 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.2 105 پایانش باز بود دوست نداشتم تا اخر شوکه میشید یه سری تناقض داشت که کلا فریدا به اصل داستان هاش توجه میکنه به جزییات توجهی نمیکنه برای شروع کتابخونی خوبه به جزییات ریز نشید فقط همراه داستان باشید تا لذت ببرید !@#$%^&*اسپویل!@#$%^&* تا آخر داستان مطمئن بودم ای.جی همون ایتن هست این که نبود برام رو مخ بود 0 0 Negar Omidi 1403/11/11 خوب مثل مرده ها جلد 3 هالی جکسون 4.4 49 از داستان های با پایان باز متنفرم این کتاب واقعا خیلی کش پیدا کرده بود هم اولش هم اخرش با این حال باز اخرشو واضح تموم نکرد ب چیزایی ک میتونست بیشتر بپردازه نپرداخت بعد جزییات کوچیکو چند ده صفحه کش داد چقدر حرص خوردم تا تموم شه دیگ از همون جا ک داستان به اوج رسید معلوم میشد تهش چیه 0 0 Negar Omidi 1403/11/10 بازی قتل هالی جکسون 4.1 31 فقط یه مقدمه و دستگرمی هست برای مجموعه اصلی خوندنش خالی از لطف نیستید ولی آخرشو دوست نداشتم 0 3 Negar Omidi 1403/10/25 دختر خوب، خون بد جلد 2 هالی جکسون 4.5 65 دوستش داشتم ادامه جلد قبل بود ولی ارتباطی با موضوع جلد قبل نداشت به اندازه جلد قبل درگیر نمیشید ولی این کتاب هم به اندازه کافی درگیری و شوکه شدن داره 0 0 Negar Omidi 1403/10/14 فهرست مهمانان: رمان لوسی فولی 3.6 72 کتاب خوبی بود. از نقاط منفی میشه به کش دادن زیاد کتاب پرداخت در حدی که آخراش فقط منتظر بودم رمان تموم شه . حتی وقتی ته داستان معلوم شد با این که یکم شوکه شدم ولی بیشتر خوشحال شدم که داستان داره تموم میشه یکم خسته کننده شده بود شخصیت هایی تو داستان بود که هیچ تاثیری تو روند داستان نداشتن و بودنشون الکی بود نقاط مثبت ایده داستان خوب بود خوب بهش پرداخته شده بود و اگه کمتر کش پیدا میکرد میتونست خیلی خیلی بهتر باشه در نهایت بهتون پیشنهاد میکنم ارزش یه بار خوندن رو داره ولی وقتی تصمیم بگیرید این کتابو بخونید که زمان زیادی داشته باشید که بتونید کلشو پشت هم بخونید چون ممکنه یه جا هایی خسته شید و یهو وقفه چند ماهه به کتاب بخوره اگه طولانی تر نبود شاید امتیاز 4 میدادم 0 0 Negar Omidi 1403/10/7 خدمتکار فریدا مک فادن 4.0 105 حتما خوندنشو پیشنهاد میکنم. مک فادن توی کتاب هاش یک بیماری روان رو به صورت داستانی کاملا معرفی میکنه تو این کتاب هم پارانوئید رو کاملا میشناسید. روند داستان واقعا خوبه 0 0 Negar Omidi 1403/10/7 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 310 کتاب تمیز و خوبی بود ولی سبکش سلیقه من نبود فکر کنم کسایی که مثل من جنایی پسندن این سبکی خوششون نیاد با این که خیلی محبوب بود ولی خب منی که دوست دارم کتاب هیجان داشته باشه این کتاب نداشت فقط باید از روند داستان لذت ببرید 2 تا نسخه سینمایی هم ساخته شده یکیش سوئدی حتما ببینیدش 0 0 Negar Omidi 1403/10/1 راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب جلد 1 هالی جکسون 4.6 121 کتاب فوق العاده بود یه تریلر عالی ذهن رو به شدت درگیر میکنه ایراد خاصی توش پیدا نکردم 0 0