یادداشتهای کوثر خاتون (7) کوثر خاتون 1403/6/19 تسوکورو تازاکی بی رنگ و سال های زیارتش هاروکی موراکامی 3.9 53 لو مل دو پي را فرانسوی ها “غم غربت” میگویند. ترجمهي دقيقترش اين است: «غمي بيجهت که با تماشاي دشت به دل مي افتد.» بی رنگی و بی وتنی زمانه را تاب آوردن 0 2 کوثر خاتون 1403/3/11 شکار و تاریکی ادوگاوا رانپو 3.8 42 شسته رفته 0 0 کوثر خاتون 1403/2/25 گلستان سعدی سعدی 4.8 26 یک آدم دلخواه برای دوستی همه باید جوری زندگی کنند که در مرکز تاریخ و مرکز جهانند، سعدی اینکار را برایمان میکند به مرکز شیراز دایره ای رسم میکند تا خیالمان را راحت کند و به خاطر خیلی چیزهای دیگر که برای جهانمان در فارسی تاسیس کرده که چه خودآگاه باشیم بهشان چه نباشیم مدیونش هستیم ! 0 0 کوثر خاتون 1403/2/25 ترجمه رساله الولایه سیدمحمدحسین طباطبائی 5.0 1 این هم شاه انجمن دلبران من در ۴۰ صفحه یکی از کتابهایی که به جرات زندگیام را به قبل و بعد از خودش تقسیم کرده است و همچنان ... اولین بار ۱۵ سال پیش در نیمروزی تابستانی در شیراز میانه عنفوان نوجوانی به این عزیز مبتلا شدم و بعدش دیگر هر چه فلسفه خواندم بیشتر در همان نقطه فرو رفتم. نمیدانم چه حکمتیست این ۴۰ صفحه جادویی عزیز در عمیقترین ناحیهی جغرافیای قلب و مغزم بدجور تنیدست 💚 [چرا اینجا فقط ترجمه کتاب یافت میشود بهخوان عزیز؟ ] 0 0 کوثر خاتون 1403/2/25 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 91 چه میتوان گفت این کتاب از سوگلیهای حرمسرای من است ... 0 0 کوثر خاتون 1403/2/25 مادام بواری گوستاو فلوبر 3.8 62 اِما را با غلظت های کم و زیاد خیلیهایمان دیده ایم ... اگر کتاب میخواندند این اماها و این کتاب را به خصوص چه خوب میشد اقلا بچههایشان را اما بار نمیآوردند. و اینکه باید اضافه کنم که هیچوقت به ذهنم خطور نکرده بهتر میشد در طول تاریخ جای دیگری میبودم، به دلیلی خیلی ساده " زن بودن" هر چه عقب تر میروی سهمگین تر میشود! 0 0 کوثر خاتون 1403/2/25 درمان شناختی رفتاری به زبان ساده: تکنیک های ساده برای غلبه بر افسردگی، اضطراب و سایر مشکلات روان شناختی اولیویا تلفورد 3.3 1 هیچوقت در گرته روانشناسی خوانهای روزگار محسوب نشدم، این حوزه شناختی برام سوال شد و کسی چه میدونه شاید نمکگیر شدم ... یه کاره اولین کتابی که اینجا ثبت کردم روانشناسیه 🙃 0 0