یادداشتهای ناجه نوروزی (6) ناجه نوروزی 1403/7/26 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.3 84 آقای صدقی یجور جذابی ما رو با خانواده محسن همراه میکنه که حقیقتا بعد از تموم شدن هر کتاب آدم دلش برای همه تنگ میشه ،خصوصا بی بی ، این بار دومه که دارم کتاب ها رو میخونم البته دارم میشنوم ،یکبار خوندم والان صوتی میشنوم ، لذت کتاب صوتی توی این ژانر خیلی برام بیشتره ... 1 42 ناجه نوروزی 1403/6/21 بچه مردم جلال آل احمد 3.5 49 داستان کوتاهی از جلال آل احمد که به یکی از مشکلات اجتماعی میپردازه که البته در گذشته با توجه به جامعه مردسالارانه پررنگ تر بوده 2 39 ناجه نوروزی 1403/6/13 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 305 ماجرای زندگی یه مرد میانسال ، که عبوس ،قانونمند و کسل کننده است ...داستان خطی و ساده ای داره اوه مدت ها بعد از مرگ همسرش تصمیم به خودکشی میگیره که هربار یجورایی نمیشه همسایه ایرانی داره به اسم پروانه که با اون ارتباط میگیره و.... اما چیزی که جذابش کرده صرفا داستانش نیست توصیفات ، توضیحاتش و صحنه پردازیش رو شدیدا دوست داشتم هنر نویسنده اونجا معلوم میشه که تو اول داستان با خودت میگی اوه چقدر آدم نچسب و مرد غیرجذاب و شدیدا عبوس و خشک مغزه ولی از اواسط داستان و در انتها نظرت راجبش کلا عوض میشه نه اینکه اون مرد دیگه عبوس و قانون مند و خشک نیست ،نه ، شناخت و آشنایی بیشتر با این آدم باعث میشه نقاط سفید شخصیتش پررنگ تر بشه و ببینی که چقدر مرد خوبیه توی کتاب تضاد و تقابل احساسات و چند حس در لحظه رو درک میکنی و این برای من خیلی جذاب بود ضمن اینکه توصیفاتش خیلی خوب بود شاید اگر آدم جزیی نگری نباشید کتاب براتون حوصله سربر بشه 😁 3 28 ناجه نوروزی 1403/6/10 چشم هایت نزار قبانی 3.9 2 بر من خرده مگیر اگر در چشمانت از حیرت دقیق میشوم من ماهی کوچکی هستم که در سیاهی سرمه چشمانت رخصتی برای زیستن می جویم 4 31 ناجه نوروزی 1403/6/9 ولفا پگاه صراف 4.2 5 این کتابو دوست داشتم از چند جهت : 🌱اول اینکه شخصیت اول داستانش که راوی ماجراست ،انسان نیست و جن هست ،همون موجودی که حداقل برای من و خیلی های دیگه به دلیل ناشناخته بودنش خیلی جذابه 🌱دوم اینکه داره یک چیز نامتعارف رو روایت میکنه ، یعنی عشق یک جن «اون هم جنی که مسلمان نیست و البته کافر هم نیست »نسبت به یک انسان مسلمان شیعه 🌱سوم ارتباط دادنش با مساله گوهرشاد،امام رضا علیه السلام و ظهور و امام زمان عجل الله تعالی فرجه 🌱و در نهایت پاسخگوییش به یسری سوالات درمورد اجنه به صورت درست و البته فضای حاکم بر داستان هم دوست داشتم یه حس معنوی خوبی داشت خداقوت به نویسنده کتاب 0 13 ناجه نوروزی 1403/6/9 اصل گرایی: پیگیری اصولی کارهای مهم گریگ مک کیئون 3.3 2 به نظرم این جمله خیلی مهم بود: اگر زندگیتان را اولویت بندی نکنید ،یکی دیگر اولویت بندی اش میکند. 0 11