یادداشتهای فرزانه عبداللهی (3) فرزانه عبداللهی 1403/3/21 خوبی خدا الکساندر همن 3.8 17 بسم الله... به نظرم همه داستانهای این کتاب فارغ از محتوا و دوست داشتن یا دوست نداشتنشون خیلی خوب نوشته شدن، این قدر زنده و گیرا که تا چند وقت بعد هم ذهن رو به خودشون مشغول می کنن... ویژگی مشترک همشون هم نوعدوستیای بود که با وجود عجین بودن داستان با غم، احساس خوبی رو در آدم ایجاد میکرد... و این که تقریبا میشد متأثر شدن شخصیتها از سیاست یا فرهنگ آمریکایی رو در هر یک به نوعی مشاهده کرد ترجمه کتاب هم، ترجمه خوبی بود داستان خوبیِ خدا رو بیشتر از بقیه دوست داشتم 0 35 فرزانه عبداللهی 1402/9/12 کتاب یحیا امیرحسین معتمد 3.9 38 بسم الله... موقع شروع کتاب اصلا فکر نمیکردم این قدر برام دلنشین و دوست داشتنی باشه... ساده و دلنشین و پر از حس خوب... 1 27 فرزانه عبداللهی 1402/3/28 انتهای شمال، ابتدای غرب حسین خضریان 3.3 1 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب جالبی بود و همه چیز را خیلی ساده و روان توضیح داده بود البته بیشتر به صورت محاوره. چیزی که باعث لذت هرچه بیشترم از این کتاب شد، خواندن این کتاب همراه با مامانم بود؛ یعنی زمانی که مامانم مشغول انجام کاری بود یا حتی در زمان استراحت، من کتاب رو با صدای بلند میخواندم و او با علاقه گوش میداد و گاهی بالعکس. این جوری بود که من و مامانم در یک سفر کوتاه چند روزهی آرام و کم چالش به سوئد (استکهلم) و فرانسه (پاریس) با نویسنده همراه شدیم. به نظرم در بیشتر موارد توصیفات به قدر کافی بود نه آن قدر کم که نامفهوم باشد و نه آن قدر زیاد که خسته کننده اما چیزی که کمی عجیب بود تفاوت تعاریف نویسنده از پاریس در طول و در انتهای کتاب بود. 0 22