یادداشتهای مهدیه نامداری (11) مهدیه نامداری 1403/1/24 اتللو ویلیام شکسپیر 4.1 20 آدمیزاد چقدر موجود عجیبی میتواند باشد چه بیپروا و ترسناک! تجربه خواندن اتللو، تجربهی دست گرفتن کتابی بود که زمین گذاشته نمیشود تا اتمام. خیلی ظرایف داستان و خلقیات ادمها درست تصویر شده بود و اصلا چه نیازی به تعریف از کسی به بزرگی شکسپیر! 0 35 مهدیه نامداری 1403/1/20 سووشون سیمین دانشور 4.1 168 آدمیزاد چیست؟ یک امید کوچک. خواندن از جنگ، از ایستادگی، از ایستاده مردن خستهم نمیکند اما جانم را میگیرد. 6 11 مهدیه نامداری 1403/1/20 مالی سویینی برایان فریل 4.6 3 بعضی وقتها، داشتن بعضی چیزها به ما اجازه میدهد فکر کنیم از بقیه یک سر و گردن بالاتریم وآنها که این چیزها را ندارند را باید هدایت کنیم. ولی کاش بفهمیم بعضیها حالشان با زندگی خودشان خوب است. کاش بفهمیم آن نسخه از زندگی که ما دوستش داریم، قرار نیست نسخهی مورد علاقهی همه باشد! 0 42 مهدیه نامداری 1402/2/26 ناداستان ۰۱۶: زن جلد 16 4.0 2 خیلی خیلی خواندنی٫ روایتهای متنوع و جذاب ! 0 16 مهدیه نامداری 1402/2/26 از قیطریه تا اورنج کانتی حمیدرضا صدر 4.1 52 من بعد از تجربه سوگ٫ خیلی کتابهای مرتبط خوندم ولی میتونم بگم این کتاب بیشتر درباره زندگیه تا مرگ! باید خوند٫ خوند و درد کشید و همزمان لذت برد از تک تک تجربهها و لذتها. واقعا خواندنی و اقای صدر مثل روایتهای فوتبالی٫ به زیبایی از پس روایتها زندگی براومده٫ قرین رحمت باشه 0 18 مهدیه نامداری 1402/2/26 کتابخانهی نیمه شب مت هیگ 4.0 435 برای فهم زندگیهای نکرده٫ راههای نرفته و حسرتهای نزیسته! واقعا جالب٫ خوندنی و زیبا بود٫ اما اگر نوجووناید لطفا این کتاب رو به خوندن در دوره بزرگسالی موکول کنید و برای خودتون از خودکشی فانتزی نسازید چون داستان خیلی هوشمندانه و استعاریه! 0 9 مهدیه نامداری 1402/2/26 آواز کافه غم بار کارسون مکالرز 3.3 40 روایت یک دهکده متروک و آروم و به دور از زندگی شهری! که با ذکر جزییات مخاطب رو با خودش همراه میکنه و باعث میشه توانایی این رو داشته باشیم که خودمون رو در اون دهکده ببینیم. یک داستان درام هم در طول رمان اتفاق میفته که به درستی احساسات آدم رو به تصویر میکشه. 0 15 مهدیه نامداری 1402/2/26 عکاسی، بالون سواری، عشق و اندوه جولیان بارنز 3.9 30 برای خوندن این کتاب باید صبور بود٫ بخشهای ناداستان رو خوند و جلو رفت تا برسیم به نقطهای که نویسنده این بخش رو با داستان خودش مرتبط میکنه! و واقعا به درستی و زیبایی اینکار رو میکنه. و خب روایت سوگ و مواجهه آدمها باهاش خیلی برای من جالب و دردآوره و خب من باهاش اشک هم ریختم! 0 5 مهدیه نامداری 1402/2/26 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 196 واقعا زیبا بود! با ذکر جزییات٫ جزییاتی که با گرههای داستانی همراه بودن و خواننده رو حیرتزده هم میکردن! من خیلی روایت رو دوست داشتم و خب جنگ! 0 1 مهدیه نامداری 1402/2/25 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 91 در جهان٫ هیچچیز برام پیچیدهتر از روابط انسانی نیست! و این داستان این پیچیدگی رو به خوبی نشون میده! رابطهها به مراقب احتیاج دارن و آدمها به توجه:) 1 17 مهدیه نامداری 1402/2/25 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 104 هر ادمی در هر سنی باید این کتاب رو بخونه٫ بخنده٫ اشک بریزه و بدونه شایسته دوست داشته شدن و توجهه! خیلی زیبا بود خیلی 0 6