یادداشتهای بهار قلیزاده (9) بهار قلیزاده 1403/7/9 مبانی نظری غرب مدرن شهریار زرشناس 4.0 5 عالییی بود این کتابببب 0 3 بهار قلیزاده 1403/6/15 وقتی که از خودت می سوزی علی صفایی حائری 4.9 7 هر چه قدر از زیبایی کتاب بگم کم گفتم 0 2 بهار قلیزاده 1403/4/29 من برمی گردم فاطمه دولتی 4.4 39 حبابه گفت نگران نباش توان من بیشتر از پیرزنان قصر شماست خیلی ها گمان میکنند جنس زن ضعیف است اما به نظر من این موجودات ظریف که دلشان به نازکی یک تنگ بلوری است .میتواند چون فولاد قوی باشند و قوی بودن را به دیگران ببخشند 0 2 بهار قلیزاده 1403/4/28 برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.6 9 مربیان تربیتی به گوش 👂 باشید که هر که قدرررر از جذابیت کار تربیتی و این کتاب بگم کم گفتم 🥲 فرصتی باشه تکه های جذاب این کتاب رو به اشتراک میزارم 0 3 بهار قلیزاده 1403/3/9 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن 4.9 71 مقدمه کتاب نفی عبودیت خدا میکفت توحید نمیتونه مردم رو به مبارزه دعوت کنه یا ما نمیتوانستیم اینکارو بکنیم چون تا میومدیم به مردم میگفتیم بایدحکومت پهلوی نابود بشه مردم بازاریا میگفتن بابا محمد رضا شاه چه کار به اعتقادات ما داره احکام بازار رعایت میکنیم جلسات دعای کمیل و... سر جاشه داریم زندگی میکنیم شما سرتون بوی قرمه سبزی میده در حالی که مارکسیست ها میتونستن مردم رو به مبارزه دعوت کنن چون کاری به دین نداشتن و برای احقاق حق میجنگیدن به همین خاطر بیشتر جوانان به این گروه ها میپوستن . خلاصه برای اینکه دنبال این سوال بره که ما چطور میتونیم از توحید مبارزه رو یاد مردم بدیم و بریم مبارزه کنیم میرن خدمت حضرت آقا و از ایشون میخوان یه مقاله ارائه بدن درباره این موضوع و علت اینکه به آقا مراجعه میکنن بابت سوالاتشون خوندن خلاصه های جلسات طرح کلی حضرت آقا بوده که اونجا میفهمه رهبری دارن راجب چیزی حرف میزنن که اون منتظر بوده خلاصه. کتاب به شدت کاربری که مفهوم های مختلف دین رو در ذهن ما ناقص شکل گرفته رو تخریب و مفهوم جدیدی میسازه با خوندن این کتاب حلاوت و شیرینی کار برای خدا زیر زبونتون میره و میفهمی در این کره خاکی کجای این تاریخ ایستاده ای ..... 0 7 بهار قلیزاده 1403/3/6 تقاص: حق الناس در تجربه های نزدیک به مرگ و حکایت های تاریخی 4.4 12 گاهی وقتا آدما معاد خونشون میوفته اگه میخوای بعضی چیزا برات مشخص بشه و مواظب جزییات بیشتری تو زندگیت باشی این کتاب رو بخون و اگه میخوای مواظب بعضی حق الناس ها بشی بخون از آقای رییسی و شهید کاظمی هم میگه تو این کتاب خلاصه هر روز مرورش خیلی لذت بخشه . انسان به فکر راجب معاد به نظرم زندس💔💔💔 0 6 بهار قلیزاده 1403/1/31 مربای گل محمدی دفتر اول: خاطرات مربیان پرورشی دهه شصت آذربایجان شرقی روح الله رشیدکرشان 3.5 7 اگه دنبال کتابی هستی که میخوای هویت امور تربیتی ها رو در طول تاریخ متوجه بشی این کتاب و بخون:) 0 4 بهار قلیزاده 1402/2/31 نور در تاریکی 4.2 1 این کتاب خاطرات تکمیلی حامد طهماسبی هست خیلیییییی جذاب و خواندنی با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 3 بهار قلیزاده 1402/2/28 داعشی و عاشقی مجید ملامحمدی 3.6 19 خیلیییی کتاب دلچسبی بود راجب دو نفر یه اسم یوسف و ژینا ک در مسیر پیاده روی اربعین میخوام حمله تروریستی انجام. بدن سرنوشت این دو جوان خیلی خوب بود 💔 پیشنهاد خواندن با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 4