یادداشتهای zahra faraji (5) zahra faraji 1403/12/25 می خواهم بمیرم ولی هوس دوکبوکی کرده ام بک سهی 3.4 67 قبل از اینکه نظرم رو درباره مطالب کتاب بگم میخوام درباره طراحی جلد کتاب بگم ، چون برای منی که گرافیک خونده این طراحی جلد یعنی نشر مون توی این کتاب قدم اول رو خوب برداشته :) اما درباره کتاب ، داستان بک سه هی نویسنده خانم کتاب هست که دچار افسردگی هست و گفت و گو هاش با روان پزشکش رو در کتاب نوشته ، من خیلی تونستم با کتاب همراه بشم و حس میکردم انگار توی اون اتاق مشاوره کنارشون نشستم . و چیزی که در این کتاب دوست دارم نویسنده ما درباره مشکلاتی حرف می زنه که شاید خیلی هامون داشته باشیم اما دلمون میخواد مخفیش کنیم مثلا مثل اینکه میخوایم مرکز توجه باشیم و ... که توی کتاب درباره اش صحبت شده ، اما پایان کتاب جالب نبود و انگار نتونست خوب جمع بندی کنه یا شایدم من انتظارم زیاد بود . در نهایت از خرید این کتاب راضی ام و پیشنهاد میکنم :)) 2 8 zahra faraji 1403/12/23 بی سرزمین کاترین مارشال 4.3 24 کتاب درباره پسری به احمد هست که اهل حلب بزرگ ترین شهر سوریه هست و بعد از نا امن شدن شهرش با پدرش در سواحل اروپا راهی بلژیک میشند که پدرش رو در راه توی دریا از دست میده . احمد سر از انباری یا همون زیر زمین خونه ی یه خانواده چهار نفری در میاره و به صورت مخفی اونجا می مونه ولی داستان از جایی جالب میشه که پسر خانواده یعنی مکس متوجه حضور احمد میشه . از اینجا به بعد داستان زیبا و زیباتر میشه . برای من کتاب دلنشینی بوده یه جاهایی با کتاب گریه هم کردم و از خریدنش راضی ام :)) 0 2 zahra faraji 1403/12/22 اگر خدا بخواهد 4.0 2 اگر خدا بخواهد داستان پسر دبیرستانی هست که یهو همه چیز براش عوض میشه میفهمه بچه ی پدر و مادرش نیست و همین ماجرا اون رو راهی یک داستان عجیب و غریب ولی دلنشین میکنه . ابوالفضل سعیدی نویسنده کتاب خیلی خوب از پس روایت داستان بر اومده و مخاطب رو با خودش از اولین صفحه تا آخرین صفحه همراه کرده . در نهایت من از خرید این کتاب خیلی راضی بودم و حس هایی که در این کتاب تجربه کردم تا همیشه یادم می مونه:)) 0 7 zahra faraji 1403/12/17 سفر به انتهای دنیا جودی لین اندرسن 4.6 5 مگی ترش نویسنده ی کتاب دختر پر افتخار درباره کتاب سفر به انتهای دنیا جمله ای میگه که خیلی قبول دارم میگه( تا به آخر صفحه برسم کاملا بهت زده بودم) من باهاش هم نظرم . کتاب داستان یک خانواده رو روایت میکنه که برای حل مشکلی باید به انتهای دنیا سفر کنند قلم نویسنده به شدت گیرا ست و شما رو با خودش همراه میکنه جوری که حس می کنید شما هم باهاشون در اون سفر هستید و در نهایت در جایی از کتاب که فکر میکنید همه چیز رو می دونید ورق بر می گرده و اتفاق عجیبی می افته ... من از خرید کتاب خیلی راضی بودم حتی در آخر کتاب اشکم هم در اومد و قطعا ارزش خرید رو داره :)) 0 0 zahra faraji 1403/12/17 روزی که رهایم کردی النا فرانته 2.9 6 کتاب داستان فروپاشی یک زن رو بعد از جدا شدن از همسرش بیان میکنه و میخواد این فروپاشی رو به تصویر بکشه به نظر من روند داستان یکم کند بوده جاهایی هست که نویسنده میتونسته خیلی بهتر از این ها اتفاقاتش رو به تصویر بکشه . و در نهایت از خریدن این کتاب پشیمونم و از نظرم ارزش یکبار خوندن رو فقط داره :) 0 1