یادداشتهای امیلی ای معروف به کتابخوار (6) امیلی ای معروف به کتابخوار 2 روز پیش قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 من واقعا عاشق این کتاب شدم. بعد تموم کردنش،حیرون بودم. انگار یکی منو از سرزمینی که توش زندگی میکردم منو بیرون آورده باشه. علاقه م بهش تو کلمات نمیگنجن. شاید فکر کنین زیادی دارم بزرگش میکنم،ولی به نظرم این واقعا از اون کتاباست که کاملا سلیقه ایه. پس نمیتونم به همه پیشنهادش کنم. پایانش با اینکه بد و غیرمنتظره بود،خیلی دوستش داشتم. به نظرم حداقل یه بار بخونینش. من که قطعا قراره ۱۰۰ بار دیگه بخونمش. 0 0 امیلی ای معروف به کتابخوار 1403/6/26 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 164 یکی از بهترین و آموزنده ترین و شادی بخش ترین چیزهایی که خوندم 0 2 امیلی ای معروف به کتابخوار 1403/6/1 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 421 خیلی نفس گیر بود و اونجایی که فهمیدم دکتر همون نیست.... خصتسکصتنخثتصصاسخمی با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 امیلی ای معروف به کتابخوار 1403/5/30 هری پاتر و جام آتش جلد 5 4.8 3 من آخراش گریه م گرفته بود😂 هعییی😞🤝 1 1 امیلی ای معروف به کتابخوار 1403/5/26 هری پاتر و جام آتش جلد 4 جی. کی. رولینگ 4.7 35 خیلییی دوسش داشتم 0 3 امیلی ای معروف به کتابخوار 1403/5/15 فهرست مهمانان لوسی فولی 3.5 89 یکی از بی نظیرترین کتابایی که خوندم؛) 0 1