یادداشتهای مجید وحدتی (9) مجید وحدتی 1404/3/2 حساب دیفرانسیل و انتگرال جلد 1 سیاوش شهشهانی 4.5 2 بهترین کتاب در این زمینه است. 0 1 مجید وحدتی 1404/3/2 نیم من بوق: ابن پشم پانزده سیدعلی شجاعی 4.0 3 این کتاب خواندنش چند دقیقهای بیشتر طول نمیکشد. برای نوجوان مناسب است. حتی در دورهمیها به جای تماشای تلویزیون میشود این کتاب را خواند و دست جمعی خندید. 0 1 مجید وحدتی 1404/3/2 دخیل عشق مریم بصیری 3.1 25 منفی پنج ستاره هم برای این کتاب زیاده 0 0 مجید وحدتی 1404/3/2 وداع با اسلحه ارنست همینگوی 3.4 56 کتاب از نظر اخلاقی مشکل داره. داستانش هم دوست داشتنی نیست. 0 0 مجید وحدتی 1404/3/2 ربات های سپیده دم جلد 3 آیزاک آسیموف 4.0 1 از زمانی که این کتاب را خواندهام تا زمانی که دوم اثر از آسیموف را بخوانم، شاید حدود ۱۷ سال طول کشید ولی همیشه در ذهنم میگذشت آسیموف احتمالا نویسندهای است که هر چه بنویسد دوست خواهم داشت. نوشتههای آسیموف به تخیل بال و پر برای پروازی بلند میدهد. هر چند علمی-تخیلی گونهای عامپسند نیست ولی قوت علاقمندی طرفدارانش بیشتر است. 0 1 مجید وحدتی 1404/3/2 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 86 همهی سفرنامههای ضابطیان را خواندهام و این به نظرم بهترینشان بود. 0 0 مجید وحدتی 1404/3/2 احضاریه علی موذنی 3.2 41 این کتاب از کتاب "دوازدهم" هم بدتر است. 0 0 مجید وحدتی 1404/3/2 دوازدهم علی موذنی 3.5 12 یکی از بدترین کتابهایی که خواندهام. 0 0 مجید وحدتی 1404/3/1 بنیاد؛ بنیاد جلد 1 آیزاک آسیموف 4.4 7 برای کسانی که ذهنی خیالپرداز دارند خواندن کتابهای انتزاعی که قدرت خروج ذهن از چارچوب را میدهد، لذتی منحصر به فرد ایجاد میکند. معمولا کسانی که ضعف در تخیل دارند این فضا را درک نمیکنند. برای طیف دوم این کتاب توصیه نمیشود ولی برای طیف اول متنی مهیج خواهد بود. 0 1