یادداشتهای زهرا براتی (8) زهرا براتی 1404/2/12 دختری که باغ را سرسبز کرد کتی اسمیت میلوی 4.1 13 خانوادگی این کتاب رو خیلی دوست داشتیم. من اول عاشق تصویرگری کتاب شدم بینظیر بود، داستان هم ک برای نوجوان ها و همیشه جوان ها عالی هست.همسرم از همکاری و همفکری ونتیجه غایی لذت برد و پسرم… پسر یک سال و نیمه من هرروز تصاویرش رو با شوق و ذوق مرور میکنه و من رو مجبور میکنه داستانش رو بخونم🫠 0 0 زهرا براتی 1404/2/12 الفبای خانواده ناتالیا گینزبورگ 4.5 3 خانواده ای ک سرتاسر اتفاقات ،با هم بودن .جداشدن ،تجربه کردن و دوباره برگشتن به همدیگه . مادر خانواده رو هم دوست داشتم🦦 0 0 زهرا براتی 1404/1/20 سعادت زناشویی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.8 39 بخاطر پختگی ک داشت ،بخاطر آرامشی ک داد خیلی دوستش داشتم و دارم:) با اینکه اوایل داستان کند بودن قصه منو عذاب میداد :/ 0 2 زهرا براتی 1403/8/30 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 177 خیلی توصیفاتش روان بود ،ترجمه نجف دریابندری با مقدمه ی کاملش هم روی دلچسب شدن کتاب موثر میدونم✅ 0 0 زهرا براتی 1403/8/2 سنگی بر گوری جلال آل احمد 3.7 60 با خوندن این کتاب همدرد شدم با جلال و سیمین ،اینکه عامه مردم کافیه بدونن درگیری این روزهات چیه تا دلیل همه تلاش های زیاد،بی حوصلگی ها، بعضی اوقات شادی و بعضی اوقات ناراحتیت رو فقط همون عامل بدونن ،برای من (آخه هنوز یدونه بچه داری) برای مرحوم جلال… از اعترافات صادقانه ای که داشت لذت بردم 🫶 0 0 زهرا براتی 1402/11/11 زمستونه زمستون یخ نکنی نی نی جون ایلی بازبی 4.0 1 من عاشق تصویرسازی این مجموعه کتاب شدم (شاد،ساده و جذاب) 0 0 زهرا براتی 1402/5/20 مادام بوواری گوستاو فلوبر 3.8 63 بنظرم موضوع داستان ،همخوانی با این بیت سعدی داره : … گفت چشم تنگ مرد دنیادوست را یا قناعت پر کند یا خاک گور 0 4 زهرا براتی 1402/3/6 گامهای موفقیت در پرتو قرآن کریم محمدعلی انصاری 3.7 1 صرفا پیاده سازی سخنرانی بود ، خیلی خیلی کتابی! 0 1