یادداشتهای محمد صدرا علیگو (10) محمد صدرا علیگو 2 روز پیش 35 کیلو امیدواری آنا گاوالدا 3.9 30 کتاب جالبی بود اما دلیل این که ستاره ی کامل ندادم این بود که ... کتابش یکم خشک بود ولی برای اونایی که کتابی می خوان که توش درباره ی امید صحبت کرده باشه کتاب خوبیه به خاطر همین میگن«۳۵ کیلو امیدواری» با تشکر محمد صدرا علی گو 0 1 محمد صدرا علیگو 2 روز پیش شعبده باز الری کوئین 3.5 2 هو اللطیف خیلی برام جالبه که نویسنده ی خود کتاب جزو شخصیت های اصلی داستانه اولش فکر کردم راویه اما نه تا اینجا خوب پیش رفته و هم جذابه هم ماجراجویانه نمی دونم تا حالا کسی این کتاب رو خونده یا نه از یکی از اقوام گرفتم که گفت خیلی جذابه البته تازه دیشب شروعش کردم با تشکر محمد صدرا علی گو 0 1 محمد صدرا علیگو 3 روز پیش دختری که ماه را نوشید کلی بارنهیل 3.9 3 حیف شد😔 نمی تونم بخونمش چون خواهرم گفت که مال کتابخانه ی مدرسه شونه و دیروز رفته پس داده 0 0 محمد صدرا علیگو 7 روز پیش فرار ستاره ها از کتابخانه ی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.2 5 اعتراف میکنم که اگر این کتاب نبود کتابخوان نمی شدم کتابهای فرار ـ المپیک و مسابقه ی بزرگ در کتابخانه ی آقای لمونچلو بهترین کتاب ها در تمام طول زندگی من هستن فوق العاده زیباست باتشکر محمد صدرا علی گو 0 4 محمد صدرا علیگو 1404/3/11 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 0.2 123 هو المحبوب کتاب رو بالاخره شروع کردم خواهرم که خوند گفت کتاب جالبی نیست اما به نظر من کتاب خوبیه(البته از بقیه توی یک یادداشت نظر خواسته بودم ولی کسی جوابمو نداد .🥺 ولی مهم نیست من که کتاب رو در هر شرایطی می خونم حتی اگه کل جهان فلان کتاب رو دوست نداشته باشه من اون کتاب رو می خونم یادمه تازگی ها یک کتاب داشتم می خوندم که وسطش نوشته بود «..مثل دختری که ماه رو نوشید»همون موقع فهمیدم که برای همین کتابه البته توی پاورقی نوشته بود«اشاره به داستان دختری که ماه را نوشید» با سپاس محمد صدرا علی گو 0 1 محمد صدرا علیگو 1404/2/18 یک قطره امید کیت کالابرس 3.3 5 هو الرزاق خیلی از کتاب خوشم نیومد اگر یکم بهتر داستان رو تعریف می کرد بیشتر از کتاب خوشم می اومد با تشکر محمد صدرا علی گو 0 7 محمد صدرا علیگو 1404/2/11 پسر ته کلاس اونجلی کیو. رئوف 3.4 14 خب خدا رو شکر این کتاب هم به سر رسید با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 6 محمد صدرا علیگو 1404/1/20 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 117 خیلی زیباست با تشکر از خانم پروین علی پور 0 6 محمد صدرا علیگو 1403/11/25 تیستوی سبزانگشتی موریس دروئون 4.5 31 خیلی قشنگ بود. !همین! 0 4 محمد صدرا علیگو 1403/11/23 تیستو سبز انگشتی موریس دروئون 4.5 31 اسمش رو که خوندم فکر کردم موضوع بچه گونه ای باشه اما وقتی هم وقتی داستان رو خوندم خیلی قشنگ بود. ولی سر فصل هاش رو خوب توصیف نکرده اگه یکم بیشتر در مورد داستان می گفت خوب می شد تازه خلاصه هم نداشت 0 2