یادداشتهای عارف فراهانی (5) عارف فراهانی 3 روز پیش انسان ۲۵۰ ساله - حلقه دوم سیدعلی خامنه ای 4.7 115 خوانشی نو و نگاهی یکپارچه به زندگی ائمه معصومین که بسیار جالب و دلانگیز بود. فهم سیاست ائمه و نگاه سیستمی نسبت به رفتار و کنش معصومین الحق و الانصاف بی نظیر بود. متاسفانه چون اطلاعاتم نسبت به زندگی این بزرگواران و وقایع زمان آنها محدود و ناقص بود ، درک درستی از ارجاعات و وقایع ذکر شده در کتاب نداشتم به همین دلیل حلقه سوم که بسیار کامل تر هست رو خریدم و دوست دارم اون رو بخونم. در نهایت به تمام دوستان پیشنهاد میدم ، کتابی جذاب و نو و روان. 0 0 عارف فراهانی 6 روز پیش بدون توقف علی غلامی 5.0 2 کتابی بسیار مفید و جذاب، این کتاب مکتوب برنامه بدون توقف شبکه ۳ در موضوع حجاب هست ، ۲۴ قسمت دکتر غلامی در شبکه ۳ گفتگو داشتن که سخنان ایشان در غالب این کتاب در آمده. 0 1 عارف فراهانی 6 روز پیش حکایت حجاب: چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات محمدحسن وکیلی 4.5 7 کتاب خوبی بود ولی مسئله حجاب در جمهوری اسلامی و بدون توقف دکتر غلامی رو بیشتر دوست داشتم و منطق و استدلال این کتاب نسبت به ۲ کتاب ذکر شده ضعیف تر بود. برای شروع خوبه ، دید جامعی به ادم میده ولی کافی نیست 0 0 عارف فراهانی 6 روز پیش ژنرال چشم آبی شاداب عسگری 3.5 1 کتابی مستند در مورد نادر جهانبانی هست که شبهات فراوانی در خصوص ایشون در فضای مجازی وجود داره. در خصوص اقای جهانبانی هنوز برام شبهه وجود داره اما کتاب به خوبی توانسته به عمده شبهات ناظر در این مسئله به صورت مستند بپردازه. در فضای رسانه اسطوره سازی هایی در خصوص این شخصیت شکل گرفته که واقعیت نداره ، برای اگاه شدن از واقعیت این کتاب رو پیشنهاد می کنم. 0 1 عارف فراهانی 6 روز پیش خانواده: به سبک ساخت یک جلسه مطول مطوی در محضر مقام معظم رهبری سیدعلی خامنه ای 4.5 24 کتاب فوقالعاده است مجموع چندین کتاب و دوره در خصوص ازدواج در این ۱۰۰ و چندی صفحه جمع شده ، واقعا ضروریه هر خانوادهای این کتاب رو بخونه 0 0