یادداشتهای م مشتاقی (10) م مشتاقی 1403/6/15 دعبل و زلفا مظفر سالاری 4.3 85 رمانی که عاشقانه دو عاشق و روزگار دعبل خزاعی شاعری که در دوران سه امام بزرگوار زندگی کرده را با هم تنیده تا داستانی جذاب را پدید آورد . روایت ها و استدلال هاش را دوست داشتم . 0 0 م مشتاقی 1403/5/12 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 46 قبل از اینکه کتاب را شروع کنم تصورم بر این بود که از یاران و همرزمان امام حسین (ع) در واقعه ی کربلا اطلاع خواهم یافت امام کتاب درباره همرزمان امام حسین (ع) برای انسانی ۲۵۰ ساله بود کتاب که اطلاعات زیاد و دید کلی بهم داد 0 0 م مشتاقی 1403/4/16 بر باد رفته (جلد ۱) مارگارت میچل 4.2 29 با اسکارلت همراه شدم از تجمل گرایی و خودشیفتگی تا جنگ و تغییر رفتار و کردار 0 1 م مشتاقی 1403/4/16 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 153 کتابی درباره ی زندگی سیاسی و خاطرات زندان و تبعید رهبرم ابا این کتاب با گوشه ای از زندگانی ، مخاطرات ،سختی ها و ساده زیستی رهبرم آشنا شدم . 0 0 م مشتاقی 1403/2/28 شبهای روشن فیودور داستایفسکی 4.0 412 رویاپردازی که آخر هم به رویایش نرسید ... 0 0 م مشتاقی 1403/1/18 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 117 وای به حال مایی که اسم شیعه را به دنبال می کشیم و امام علی (ع) را هنوز نشناخته ایم.. و وای به حال کسانیکه چشم و گوش بسته اند در برابر حقانیت حضرت ... 0 0 م مشتاقی 1403/1/15 دلاوران عالی قاپو بهزاد دانشگر 3.5 3 منی که تا به حال به اصفهان سفر نکردم با خواندن کتاب علاقمند شدم در اولین فرصت برای دیدن عالی قاپو(یکی از شاهکارهای معماری دوره ی صفویه )به اصفهان سفر کنم . کتاب را دوست داشتم . 0 0 م مشتاقی 1403/1/1 ناتا زهرا باقری 4.3 27 ناتا داستان برده ای است که درد و رنج بردگی را کشید اما در عوض گنج اسلام و محبت پیامبر و اهل بیتش را به دست آورد . داستانی که از ورود پیامبر به مدینه و مبارزه با جهالت مردم تا رحلت حضرت محمد (ص) و شهادت حضرت زهرا (س) را داستان گونه و روان بیان می کنه . انشاالله خدا ما را از دوستداران و یاران واقعی حضرت علی و فرزندانش قرار بدهد. 0 0 م مشتاقی 1402/12/11 مادران میدان جمهوری مریم برزویی 4.2 8 آفرین به همت و تلاش مادران و زنان سبزواری مادران و زنان فعالی که برای ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات سال ۱۴۰۰ تلاش کردند . جدای از نتیجه ای که تلاش و زحمات مادران جهت تشویق مردم به شرکت در انتخابات داشت . از این در صحنه بودن و تحمل همه ی شرایط و مشکلات بانوان سبزواری برای ساختن ایرانی آباد برام دلنشین بود . 0 1 م مشتاقی 1402/10/18 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 118 دوست داشتم کتاب رو و حتما دوباره خوانی می کنم . 0 0