یادداشت روشنا

ترس مرد فرزانه
کتاب دوم،
        کتاب دوم، ترس مرد فرزانه: جلد اول
ماجرای یک ترم دیگه‌ی کوئوت در دانشگاه
واقعاً دوستش دارم. هر تابستون معمولاً یه داستان فانتزی می‌خونم و همیشه یکی از تصاویر دوست‌داشتنی‌ای که از تابستون دارم، غرق شدن در دنیای یه داستان خیالی و زیبا است وقتی که از گرما دارم می‌میرم و نور خورشید همه جا رو روشن کرده ‌^⁠_⁠^⁩ و خوش‌حالم که این تابستون هم این مجموعه رو پیدا کردم، چون هر بار فکر می‌کنم دیگه کتاب خوبی پیدا نمیشه 😂

با این که انقدر دوستش دارم چرا امتیاز کامل نمیدم؟
شاید چون انتظار هیجان بیشتری رو داشتم. دوست داشتم داستان آمیرها یه کم بیشتر بره جلو. هرچند کل سه جلدی که نشر بهنام چاپ کرده، در اصل یک کتابه و در اون صورت قطعاً به کل کتاب پنج امتیاز کامل رو میدم D:

اوایل کتاب، دقیقاً نه فصل نگران شهریه‌ی این بچه بودم 🤧 ولی با این حال هیجانِ جالبی در نوع خودش داشت 😂 نه از این هیجاناتِ خفنِ دنیاهای فانتزی، یه هیجان کوچولو شبیه روزمرگی‌های زندگی عادی :)
با این که مثل جلد قبلی، اتفاق خاصی در حوزه جنگ با اهریمن و اینا نیفتاد، اما خیلی خلاقانه‌تر بود و برای همین امتیاز بالاتری دادم :) مخصوصاً حقه آلو خیلی خوب بود. 😂 یا اتفاقاتی که با دوی افتاد و نمی‌خوام لو بدم 😄
همه‌ی شخصیت‌ها رو خیلی دوست دارم، آئوری، الودین، لورن، رئیس دانشگاه، سیمون و ویل، دنا، باست، وقایع‌نویس و ... کاش به داستان همشون پرداخته می‌شد. به نظرم به اندازه داستان کوئوت جالب باشن. مخصوصاً الودین، خیلی دوست دارم یه کتاب کامل درباره الودین بخونم :)
پیش به سوی جلد بعد

یه کتاب فرعی هم داشت. فکر کنم درباره آئوری بود.
اگه می‌خواست به داستان همه برسه هنوز کتاب اول نیومده بود بیرون 😂

1403/5/27

آره مثل این که سه تا کتاب فرعی داره، یکی درباره باست هم هست. ولی حوصله ندارم زبان اصلی بخونمشون، کاش سریع‌تر ترجمه کنن 😂
آره انقدر جلد آخرو طول داده که نمی‌تونم ازش انتظار داشته باشم یه کتاب کامل درباره الودین بنویسه 😮‍💨 کاش فقط همین جلد سه رو بده، داستان بقیه رو نخواستیم 😭

بخونمش؟ به نظرت خوشم میاد؟
یه جوری ازش گفتی که دوست دارم همین الان شروعش کنم

فکر کنم باید بخریش🫠🫠🫠

1403/6/7

تا قبل از جلد سومِ کتابِ دوم (یعنی این جلدی که الان دارم می‌خونم) یکی از بهترین کتابایی بود که خوندم :)
تا حد خوبی مطمئنم خوشت میاد.
ولی این جلدی که دارم می‌خونم به شدت صحنه‌هایی داره که حتی کم‌کم داره از کتاب بدم میاد 🤧 نمی‌دونم براش مرور بنویسم یا نه...

نه فیدی پلاس داره 🥺
@m.h8489

چه عکس قشنگی 😍

⁦(⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)⁩

منظورت از هیجان اون وسط همان استرس و اضطراب و ترس و وحشت تلخه دیگه🫠🫠 نه ازین هیجانات دلچسب

آره تقریباً، ولی هیجان دل‌چسبی بود 😁