یادداشت روانشناس آدمخوار (سهند)

- دو کشور متفاوت با عقاید سراسر ضد هم یک معاهده ای درست می کنند که شاهزاده خانم با پادشاه ازدواج کنه و اینجوری جلوی جنگ گرفته بشه، اما صرفا این معاهده برای جلوگیری از جنگ کافیه؟

- در اینجا ما با متفاوت ترین کتاب سندرسون مواجه هستیم در این کتاب کلی رنگ، طبیعت و گل می بینید اما تمام این ها به این معنی نیست که خبری از خون و خونریزی نیست و  مثل همیشه دین در این کتاب هم جایگاه پررنگی داره و بخش عظیم از داستان رو به دوش می کشه، به شکلی که اگه سندرسون معلم دینی بود من که صد در صد با علاقه تو تمام کلاسش ساکت می نشستم و گوش می کردم.

-سیستم جادوی کتاب پیچیده تر از سیستم جادوی مجموعه مه‌زاد هست و چون کتاب تک جلدیه فرصت کافی برای قدم به قدم توضیح دادن این جادو نیست اما به مرور و با گذشتن صفحات خوب قلقش دستت می آد و می تونی کم کم درکش کنی.

- یکی از جذاب ترین بخش های این داستان برای من خاکستری بودن تمام شخصیت های  کتاب بود، شما حتی شخصیتی پیدا نخواهید کرد که تماما بد یا تماما خوب باشه و جالب اینه که حتی حقیقت در نگاه و دیدگاه هر شخصیتی متفاوته پس نمی تونه اگه خانم X داره درست می گه آقای Y در اشتباه باشه.

- با وجود تک جلدی بودن کتاب شخصیت پردازی ها به طور کامل پر جزئیات نوشته شده و خبری از حفره های باب اسفنجی مانندی تو روح شخصیت ها نیست اما همین شخصیت سازی کامل باعث می شه نیمه اول کتاب روندی کند داشته باشه اما در نهایت جمع بندی و نیمه دوم کتاب ارزش صبر کردن داره.

- این اثر باعث شد که من بخوام کل آثاری که نشر هوپا از سندرسون چاپ میکنه  رو بخونم، حالا چرا هوپا؟ چون کپی رایت نویسنده رو دارن و با خرید این کتاب هم شما جزو آمار جهانی خواننده ها حساب می شید و هم نویسنده به حق خودش میرسه و فرهنگ کپی رایت در کشورمون جا میوفته، از اون طرف به خاطر حق کپی رایتی که نشر هوپا خریده آقای امیر‌کسرا آرمان مترجم این کتاب به طور مستقیم و غیر مستقیم با نویسنده این کتاب در ارتباط بوده و معادل های فارسی با انتخاب نویسنده در کتاب جای گرفته.

- در آخر اگه به دنبال شروع کردن جهان کتاب های سندرسون هست و می خواید با یک تک جلدی ببینید از این جهان لذت می برید یا نه این کتاب رو بهتون پیشنهاد می کنم.

مهدیه

دوباره دلم هوای خوندن کتاب جدید لز سندرسون کرد.🥲

امسال هوپا قرار یومی رو چاپ کنه از سندرسون
منتظرش باش

choobin

اتفاقا خیلی منتظرشم  چون ترجمه این کتابو خیلی دوست داشتم ...معادل کلمات هم خیلی خوب بود.
@Nfsahand

طی ارتباطی که با مترجمش داشتم طراحی جلد و ارت صفحه اولش انجام شده و اتفاقا خیلی خوشگل بودش
هنوز تصمیم نگرفتن که مراسم رونمایی داره کتاب یا نه
@choobinbook

مآلیس.

مآلیس.

شدیدا با قضیه‌ی کپی‌رایت موافقم.👌🏻

دیروز

یک سوال،با تمام خوبی هایی که ذکر کردین،می تونم بپرسم چرا ۴ ستاره دادین؟یعنی تماماً خوب نیست؟

کتاب خوبیه اتفاقا، اما در مقایسه با مجموعه مه زاد که پنج از پنج بود این چهار از پنجه

دیروز

ممنون از پاسخت.🙂