یادداشت شوالیه.

به نام خدا
        به نام خدا ، سلام.
این نطر شخصیه منه پس لطفا نسبت بهش گارد نگیرید:
ناتوان ، اثر لورن که توی سه جلد یک جلد فرعی به چاپ رسیده.
نمیخوام اطلاعاا اصافه بدم ، پس بریم سراغ داستان:
داستان راجب دختری به نام پیدین عه که توی زاغه ها دزدی میکنه تا به صورت اتفاقی به شاهزاده کای _مجری قانون_ بر میخوره و احتنالا مسیر زندگیش عوض میشه.
اینکه داستان از زبان شخصیت های  اصلی (کای ، پیدین و کیت ) روایت میشه یکی از چیزای خوب ولی تکراری بود.
اوه ! توروخدا بیاید با هم صادق باشیم.
ریتم داستان برام هیچ جذابیتی نداشت.داستان کند نبود ! بلکه خیلی تند و تکراری بود. عملا تنها محتوای داستان کای و پیدین بودن ، به مسابقات و دلایل پادشاه برای کشتن ادم های معمولی هییچ اشاره ای نشده بود.ابن گیج کننده و روی اعصاب بود ، و اینکه حتی درباره ی طاعون هم اشاره های ریزی بود.
دیالوگ ها تکراری و کلیشه بودن ، هیچ تعلیقی توی داستان وجود نداشت
تنها جایی که نویسنده تلاش کرده بود خلاقیت به خرج بده توی لاس های کای بود...
کلمات تکراری  توی کتاب بودن. مثل "به سان ، قریب الوقوع ، پناه بر طاعون ) و خیلی چیزهای دیگه

مثلث عشقی پیش اومده مضحک بود (توروخدا بس)
و اینکه روانم سر کیت روانی شد ،.

و یک نکته خیلی خلیییی مهم : هیییچ ، عملا هییییچ شخصیت پردازی ای انجام نشده بود 😭😭
و در نهایت ، اینکه این داستان قطعا  پوئن های مثبتی هم داشت ، ( مثل شخصیت منحصر به فرد دو برادر ، روابطشون و افکار نسبتا قابل درک )  ولی پوئن های منفیش بیشتر توی چشم بود.
ایده ی داستان تکراری بود ،
مثل صبا طاهر ، سارا جی ماس ، جنیفر ال  ارمنتراوت . (که نویسنده  متهم به دزدی ادبی ازشون شده بود)
توروخدا نگاه تعصبی نداشته باشد ، فانتزی _عاشقانه های خیلی بهتری هم هست.
و در نهایت اینکه این یک ستاره و نیم رو به خاطر کیت دادم (که وقتی نویسنده سی صفحه راجب جذابیت های کای میگفت ، پنج صفحه هم برای کارکتر کیت زمان میگذاشت )

ممنونم از اینکه برای این یادداشت وقت گذاشتید.

تینا حسینی

تینا حسینی

خیلی خوبه که اینجوری هم از بعضی کتابا انتقاد بشه ، ممنون که نظرتو به اشتراک گذاشتی 🤍🎀

من ناتوان رو نخوندم اما این که می گی راوی عوض می‌شد از نظر ادبی دلچسب نیست و باعث می‌شه خواننده خسته بشه.مگر اینکه نویسنده بتونه به موقع و به جا راوی رو عوض کنه.  که فکر نکنم ایشون بتونه همچین کاری بکنه😅😅
واقعا نمی‌فهمم نویسنده پایه ی نویسندگی رو رعایت نکرده چطوری اینقدر معروف شده؟؟؟
حالم داره از هرچی کای و پیدن تو دنیاست به هم می‌خوره.

دیروز

خیر ، صرفا عوض کردن راوی برای این بود که بفهمی مثلا کای چه حسی نسبت به پیدین داره یا کیت بعد از اینکه فهمید پی ازش سو استفاده کرده چه احساساتی داشت. مسخره بود

در این مواقع بهترین راه استفاده از یک راوی سوم شخصه‌.
تغییر راوی در یک کتاب(نه در چند کتاب) کاریه که نیازمند تلاش بسیاره.
من کتاب های زیادی خوندم که از این سبک استفاده کردن اما واقعا خوب نبود
@Moriarty99

دیروز

منم همینطور 🤝
له نظرم کسی که این کتاب رو عالی تلقی کنه تا حالا کتاب فانتزی نخونده. نویسنده با وجود کپی های خیلییی زیاد بازم یه داستان غیرجالب خلق کرده بود.