یادداشت یوتاب

جناح چهارم| Fourth wing
خلاصه:
تصور کنید که کل زندگیتون رو تو کتابخونه برای هدفی زندگی کردین ولی بعد از مرگ پدرتون مادرتون که ژنرال سورنگیل هم هست مجبورتون می‌کنه که برین و برای سواره شدن بجنگین و توی بزگایث یا میمیری یا سوار میشی!
و وایولت که جثه کوچکی داره باید برای زنده موندن تلاش کنه همه اون رو یه دختر ضعیف مبینن همه ی نزدیکانش سعی در حفاظت از اون دارن ...
نظر شخصی:
این کتاب از هر نظر کامل نیست ولی خدای من چه دنیاسازی خفنی من هنوز در اون حد نیستم که بگم بی نقص بود ولی حداقل تا این جایی که فانتزی خوندم دنیاسازی خیلی خوبی مواجه شدم خیلی خوب نویسنده تصویر سازی میکرد و می‌تونستی حسش کنی همه ی حس های پنجگانه ات رو به کار می گرفت و تو انگار مثل وایولت توی کتابخونه بودی یا نشستی روی اژدها که همین ها باعث میشد داستان خسته کننده نباشه قبل تر یبار شروع کرده بودم ولی بخاطر ۵۰۰ صفحه!!رهاش کردم. وقتی دیروز دوباره شروع کردم و صفحه آخرم خوندم. احساس میکردم بیشتر می خوام بخونم و این یه هنره ! نویسنده همراه با داستان دنیاش رو توضیح میداد و به شخصیت قدرت داده بود که به سوالاتمون جواب بده. اینم خیلی جالب بود که انگار منم مثل دوستای وایولت سردرگمم و وایولت برام توضیح میده ..
پلات های کتاب پخش بودن با اینکه یکم آخر کتاب خیلی اتفاقات پشت سر هم افتاد ولی بازم خیلی پیرنگ ها و پلات ها رو ردیف نکرد که ما شوکه شیم و برای همشون یه پیش زمینه ای آماده کرده بود. تقریباً صفحه ۴۰۰ و خرده ای بود که همه چیز خوب بود ولی صد صفحه دیگه مونده بود و من استرس شدیدی داشتم نکنه فلان بشه بهمان بشه که اتفاقا نویسنده علاقه مند به کشتن شخصیت های دوست داشتنی فرعیه و بهمون نشون داد که آره ممکن حتی بد تر از اینا هم سر شخصیت ها بیاره که خیلی گریه کردم!!
در نهایت از فضاسازی میگذریم چون من حرفام درموردش تموم نمیشه و میرسیم به شخصیت پردازی حیف شخصیت اصلی های مرد داستان خیلی کلیشه ای بودن ولی شخصیت دختر رو خیلی دوست داشتم خیلی حس خوبی بهم میداد و به طرز مشکوکی اصلاً کار غیر منطقی انجام نمی‌داد بشدت منطقی بود بعضی اوقات کنترل احساساتش رو از دست میداد ولی خودش رو جمع و جور میکرد قوی بود مشکلات خانوادگیش مخصوصاً با مامانش زیاد روی کارهاش تأثیر نمی‌ذاشت و من هنوز این شخصیت ژنرال سورنگیل که مامانه وایولته برام مبهمه .
 خواهر بزرگتر وایولت خدایا چقدر دوسش دارم خیلی خفنه و دوست داشتنی که امیدوارم تا جلد آخر نمیره وگرنه لعنت به نویسنده!
بعد از همه درمورد اژدهاها خیلی خوبنننن مخصوصاً ترین !! خیلی شخصیتش جذابه و اینهمه جذابیت برای یه اژدها خیلی عجیب و جالبه و رابطه اش با وایولت خیلی خوبن و کلا یکی از ستاره هام فقط برای ترینه بعدی اژدها کوچولوی طلایی خیلی نمکیههه همین!
و زیدن شخصیتش خیلی فداکاره و همین از اینکه هی نویسنده اصرار بر خطرناک بودنش داره رو بی ثمر می‌کنه و بنظرم یه زیاده گویی هایی برای شخصیت نوشته شده که خوشم نمیاد در کل شخصیتش خیلی مهمه تو کتاب ولی کاش یکم از اسطوره ای بودنش کم میشد
دین حرفی درموردش ندارم همون اول حس خوبی بهم نمی‌داد کلا از آدمایی که اینقدر عاشق قدرتن و منظم هستن خوشم نمیاد امیدوارم بمیره
شخصیت های فرعی کتاب بشدتتت عالی ان  خیلی شخصیت های خوبی ان ولی ناراحتم میکنه که همشون زیر سایه ی وایولت و زیدن هستن مستقل تر بودن خیلی بهتر بود
مشکل اصلی کتاب مستهجن بودنشه کاش کمتر بود اون موقع خیلی بیشتر کتاب دوست داشتنی میشد. و حتماً به سنتون توجه کنید برای خودتون مشکل ساز میشه و نمی دونم ترجمه ی آذرباد بهتره یا مجازی از اونجایی که جناح چهارم خیلی بهتر از دسته چهارم معنا میده پس آذرباد رو پیشنهاد میکنم همچنین اینکه آذرباد خیلی زودتر از مجازی ترجمه کرده بود نشون میده مجازی کارش شرافتمندانه نیست
در آخر به کتاب ۳.۷۵ ستاره میدم

بدجوری میخوای خون من رو بریزی وایولنس؟😭

سر جلد بعد نویسنده یه کارهایی می‌کنه که می‌خوای هزار بار فریاد بزنی.

من دلم میخواست با تموم زبانایی که دنیا وجود داره بهش فحش بدم 😭😂

واقعا قصدش آزاره تو همین ۱۰۰ صفحه اول خدا برسه بدادم

تازه حرص دادنای اصلی از بخش دوم کتاب شروع میشه، که نگو و نپرس!
@yotab

اذرباد کاملا بدون سانسوره ولی مجازی سانسور شده در حجم خیلییی زیاد تفاوت تعداد صفحه دارن به فکر نکنم به صفحه ارایی ربطی داشته باشه

پروانه؛

پروانه؛

عاشق این یهویی خوندنای یوتابم
یهویی کتاب شروع  میکنه، یهویی تموم میکنه..