یادداشت سیده محدثه موسوی

کتاب رو پایان نزده بودم که "مثلا" یادم بمونه و براش یادداشت بنویسم اما خب گویا تاثیری نداشت😅🤦‍♂️
با اینحال اونقدر این کتاب برای من عزیز بود که دلم نیومد هیچی ننویسم. آخه از همون شروعش خودش رو تو دلم جا کرد و از نیمه به بعد دیگه به زور زمین میذاشتمش. توصیفاتش با حال و خلاقانه بودن و خیلی راحت خودشونو تو دلم جا میکردن:)
داستان از زاویه دید السا که یه دختربچه "تقریبا ۸ ساله"ست روایت میشه که یکمی با همسن و سال‌های خودش متفاوته و به همین دلیل هم تقریبا تنها دوستش مادربزرگشه که اونم به همون میزان (بلکه بیشتر) متفاوت و عجیب غریبه😁
مادربزرگ واقعا عشقه یعنی همه‌ی کاراش و حرفاش باحالن و آدمو به خنده میندازن. برای نوه‌ی عزیزش و خوشحالیش هر کاری میکنه و باعث میشه کله‌ی مامان السا (دختر خودش) از دست کاراش واقعا خراب بشه.
مادربزرگ هر شب السا رو با خودش به سرزمین "تقریبا هنوز بیدار" میبره و قصه‌هایی مختلفی براش تعریف میکنه که شخصیت‌هاش شاهزاده‌ها، شوالیه‌های شجاع و موجودات عجیب و غریبی هستن که خیلیاشون (اونطور که بعدا مشخص میشه) تو زندگی واقعی هم وجود دارن:)
اما متاسفانه همه‌ی اینا با مرگ مادربزرگ تموم میشه:(
البته مادربزرگ همیشه حواسش به نوه‌ش هست و برای بعد از مرگش هم برنامه‌هایی داره؛ اون السا رو دنبال پیدا کردن گنجی می‌فرسته که به یه ماجرای جالب تبدیل میشه که طی اون السا با زندگی و شخصیت آدم‌های اطرافش بهتر آشنا می‌شه و اینجاست که میفهمه شخصیت‌های قصه‌های مادربزرگ خیلی هم خیالی نیستن و بالاخره باهاشون تو دنیای واقعی روبه‌رو میشه.
در کل با این داستان احساسات مختلفی رو تجربه کردم؛ خنده، غم، هیجان و ...
از وسطای کتاب، داستان اوج میگیره و دیگه هر لحظه یه چیز تازه و جالب برای ارائه داره و تو هم مشتاقانه منتظری که گره‌ی جدید داستان برات باز بشه.
پی‌نوشت: در پاسخ به اونایی که میگفتن وقتی داستان بریت-ماری رو بفهمی انقدر بهش گیر نمیدی هم باید بگم که من از همون اولاش یه حدسایی راجع به این بشر میزدم و بابتش خیلی هم ناراحت شدم ولی بازم برای نادیده گرفتن تومخی‌هاش کافی نبود حقیقتا😶‍🌫
تقریبا همونجوری که آلف با وجود اون بحث کذا همچنان به خاطر حمایت‌هاش و کاراش برام گوگولی و محترم بود و حس خوبی بهش داشتم😶‍🌫
پی‌نوشت دوم: من کتاب رو صوتی و با صدای خانم محبوب گوش کردم و واقعا از اجراشون لذت بردم، بسی پیشنهاد میشه😊

تقریبا ۷ ساله نبود؟ 🤔

هشت بوداااا😶‍🌫️

کله مامان السا رو‌ خراب می‌کرد؟ 😂😂

آره دیگه ندیدی زنی چه حرصی میخورد؟😅

این واو رو به نظرت نچسبونی به حرف قبلی بهتر نیست؟ از لحاظ نگارشی (قبلا خودمم می‌چسبوندم ولی خب قانع شدم که نچسبونم درست‌تره)

کجا؟؟؟

خودشونو تو دلم جا میکردن (اینجا نیم‌فاصله هم لازم داره 😂)
آدمو به خنده میندازن
@S.Mohi.M

من تقریبا جوری که میگم مینویسم واسه همین این از نظرم اوکیه راستش😶‍🌫️
نیم‌فاصله رو هم حوصله‌م نمی‌کشه گاها
مگر خود کیبورد اصلاح کنه دقیقا مثل جمله‌ی قبلی😁
@szm_books

نرگس🐚

نرگس🐚

من عاشق این کتابم🥲 واقعا نمی‌دونم یه مرد ۴۰ و اندی ساله چطور احساسات یه دختربچه رو انقدر خوب درآورده ولی به حدی این کتاب رو دوستدارم که قابل بیان نیست♥️😭

وای دقیقاااا منم همش فکر میکنم چجوری انقدر قشنگ از زبون این بچه حرف میزده😭🤧

من نسخه صوتی رو با صدای اقای عمرانی شنیدم عالی بود

یکم از اون رو هم به دلایلی گوش کردم. خوب بود صداشون رو هم دوست دارم ولی به نظرم خانم محبوب خیلی با حس و حال بیشتر و بهتری اجرا کردن. اون حال و هوای السا رو به نظرم بهتر درآوردن.

امید ابد

امید ابد

اگر به این سبک علاقه دارین یعنی روایت کودکانه داستان، من کتاب بی نهایت بلند و به غایت نزدیک  بهتون پیشنهاد میدم حرف نداره

بله به نظرم سبک قشنگیه واقعا🥹
ممنون از پیشنهادتون. حتما بهش نگاهی میندازم💙

یک سوال : اگه کسی ازتون بپرسه این کتاب داره چی میگه چه جوابی می دید؟؟

متوجه سوال نمیشم😶‍🌫️

محدثه سلمانی

محدثه سلمانی

20 ساعت پیش

من کتاب رو خیلی دوست دارم. یکبار دوستام ازم پرسیدن خب این کتاب مگه چی میگه که تو اینفدر دوستش داری و جوابی به ذهنم نرسید. به نظرت هدف این کتاب چیه؟ بکمن توی این کتاب چی می خواد بگه؟؟
@S.Mohi.M

آها
ببین اینکه چرا کتاب رو دوست دارم رو نمیتونم به راحتی به زبون بیارم چون فقط باید خونده بشه تا اون حجم زیباییش درک بشه. اما میتونم در این حد بگم که توصیفات بانمک و قشنگی داره، به خوبی تونسته دنیا رو از دید یه دختر تقریبا هشت ساله‌ی متفاوت بیان کنه، برای هر شخصیت داستانی چیده که خیلی قابل درکه، تقریبا تک‌تک گره‌هایی که تو داستانش پیش میاد رو در نهایت برات باز میکنه و...
اما اینکه بکمن چی میگه؛ خب میدونی به نظرم یه بخشش اینه که آدم چطور با مرگ عزیزانش مواجه میشه و باهاشون کنار میاد، اینکه بالاخره اینم یه مرحله از زندگیه و باید ازش هر طوری هست عبور کنی، اینکه آدما هرکدوم داستانای مختلفی دارن و بدون دونستنشون نمیشه قضاوتشون کرد، اینکه هر کسی به شیوه‌ی خودش با سختی‌هایی روبرو شده و بعضیا تونستن از پسشون بربیان و یه سریا هم شکست رو قبول کردن، اینکه آدما هر کدوم یه اشکالی دارن ولی این باعث نمیشه که از بیخ و بن آدم بدی باشن و ...
@mo_salmani

اوخییییی🥰🥲🥰🥲