یادداشت روشنا
4.6
تا حالا برای امتیاز و نظر دادن دربارهی کتابی انقدر گیج نشده بودم! این جلد ماجراهای جالبی داشت و از جهاتی یکی از خلاقانهترین کتابهایی بود که خوندم :) ولی شوک بزرگی که کتاب بهم وارد کرد، این بود که یهو حال و هوا و به عبارتی «وایب» داستان تو این جلد خیلی تغییر میکنه. تا قبل از این شما با یه داستان تقریباً نوجوانانه مثل هری پاتر رو به رو بودین که تقریباً هیچ صحنهای نداشت و فقط یه سری شوخیهای این مدلی داشت که تو ترجمه سانسور شده بود ولی آسیبی به داستان اصلی وارد نمیکرد. (من ترجمهی نشر بهنام رو خوندم) تا حدی که تعجب کرده بودم چطور یه نویسندهی خارجی انقدر تمرکز کتاب رو بر "داستان" گذاشته و حتی عاشقانهای که شکل میده انقدر لطیف و تمیزه. 😄 اما این جلد یهو از همون فصلهای اول به game of thrones تبدیل شد 😶🌫️ و بعد که بالاخره کمی از این فضا بیرون اومد، حال و هوای اوایلِ فیلمِ بتمن آغاز میکند رو داشت که خیلی دوست داشتم :) ولی باز هم دیگه مثل قبل نشد. وقتی نظرات مخاطبای خارجی رو میخوندم، اونا هم روی این قسمت از کتاب بحث داشتن. از طرفی هنر نویسنده در اینه که اکثر این موارد بخشی از دنیای فانتزی رو شکل میدن و یعنی مثل کتابای کالین هوور یا ۹۸ایا نبود که فقط به خاطر این که صحنهای آورده باشه، اینا رو بگه و اکثرشون نقشی در دنیاسازی دارن مثل فلورین که نشوندهنده موجوداتیه که صرفاً از روی غریزه عمل میکنن و برای همین سرزنش نمیشن. هرچند برام عجیبه موجودی مثل فلورین که انقدر چیزهای مختلف میدونه، قدرت تشخیص نداشته باشه و صرفاً از روی غریزه عمل کنه.🚶🏻 ولی نقطهی خیلی منفی برای من این بود که با این که کوئوت خودش رو پایبند به دنا میدید ولی حتی بعد از این که کثای بهش گفت که اگه دنا تو رو این جا میدید، چه فکری میکرد؟ باز هم به کاراش ادامه داد 😐 آدِمها و فرهنگشون هم که... یعنی در این نقطه از داستان نویسنده رسماً بیبندوباری رو تأیید میکنه. این که میتونی عاشقِ فردی باشی ولی روابط متعددی داشته باشی و این بخشی از سلامتِ جسمیه :/ به هر حال این مسائل بزرگترین و شاید تنها نقطهی منفی ماجرا برای من محسوب میشد :(( با اینحال همچنان خیلی داستان رو دوست دارم. آمیرها و نامگذاری هنوزم برام جالبه :) اسم شاندریانها رو نمیارم، چون میدونید دیگه باید هزار شب بگذره و هزار مایل راه برم تا دوباره اسمشون رو بیارم (◠‿◕) تموم کردن یه مجموعه چه قدر غمانگیزه، انگار آدمایی که میشناختی یهو از پیشت میرن :( آه، جلد سه هم که ده ساله نیومده و الان میفهمم یه داستان ناتمام چه قدر میتونه اذیتکننده باشه. تا قبل از این جلد میخواستم این کتاب رو به نوجوونای بالای ۱۵ سال پیشنهاد بدم، ولی با توجه به این مسائلی که گفتم اصلاً برای نوجوونا مناسب نیست.
1403/6/7
عجب عکسای خوشگلی پیدا میکنی 😍 ولی این نکته منفی که گفتی به نظر منم منفی بود، خوشم نیومد 😒 بعد این نصفه بودن هم باز باعث شد شک کنم بخونم یا نه 🤨😄 البته خودم مجموعه در حال تکمیل، در حال خوندن دارم 😄 و اینم خیلی موافقم که تموم شدن مجموعهای که دوستش داشتی خیلی سخته 😭 چند وقت پیش دقیقا داشتم پیش خودم غصه میخوردم بابت تموم شدن عصر اول استورملایت با جلد پنجم 😢
1403/6/7
به سلامتی. بله همون جستوخیزها برای منم جالب نبود. توییتر راتفوس رو اگه ببینید دیگه تعجب نمیکنید. البته اولش خیلی بیشتر تعجب میکنید 😂
1403/6/7
عه پس منظورتون از جست وخیز این بود 😅 نهه ⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄ ⁄)⁄ من سایتش رو یه کم دیدم و پشیمون شدم 😂 اصلاً انتظار نداشتم این طوری فکر کنه 🥲