یادداشت Leila.LEL
14 ساعت پیش
واما پایان آبنبات ها... هم خوشحالم ک تمومش کردم و هم خیلییی ناراحتم ک تموم شد ... یجورایی با این مجموعه زندگی کردم ، همراهش کلی خندیدم و بعضی جاها گریه کردم برا همین خیلی سخته ازش دل بکنم همراه شدن با یه خونواده بجنوردی و پستی و بلندی هایی که تو زندگی باهاش مواجهن، رابطشون با همدیگه و با همسایه ها ، کلی ماجرای خنده دار با لهجه شیرین بجنوردی که خنده ب لب آدم میاره، کاچگی ها و پرچنگی های محسن داستان که از ۱۰ سالگی باهاش همراه میشیم و باهاش بزرگ میشیم، و در آخرین آبنبات با محسنی مواجه میشیم که دیگه عاقل شده و بعد از صد سال تنهایی بلاخره به عشق بچگیاش میرسه. و جای خالی بی بی که توی دو جلد آخر حس میشه... داستان اینجا تموم میشه اما به قول محسن « داستان من تمام مشه، ولی داستان ما تازه اینجا شروع مشه... پایانی برای یک شروع تازه...!» و چه خوب میشه اگه آقای صدقی این داستان زیبارو ادامه بدن! ما که منتظر میمونیم. اگه دنبال داستان طنز هستین ، میتونم ب شما قول بدم که این مجموعه بهترین چیزیه که میتونین بخونین . ارزش یک بار که نه صد بار خوندنم داره! من خودم ب شخصه شاید نتونم با ایندلتنگی کنار بیام و برای بار دوم بخونمش (: اگه به کتاب های صوتی علاقه دارین با صوت آقای میر طاهر مظلومی گوش بدین حتما. و درنهایت ترتیب آبنبات هارو میزارم برای کسانی که علاقه مند به خوندش باشن: آبنبات هل دار « آبنبات پسته ای « آبنبات دارچینی « آبنبات نارگیلی « آبنبات لیمویی
7 ساعت پیش
از انتشارات پرسیدم گفتن اون طرح های قدیمی دیگه تجدید چاپ نمیشن.. آبنبات لیمویی هم تغییر نمیکنه! نمیدونم چراا :(
5 ساعت پیش
اره طرحش مثل قبلیا میبود بهتر میشد، ولی اینم بد نیس 🥲😂 فقط برام سواله شخصیتای روی جلد محسن و ابیه یا نه😂
1 ساعت پیش
من به سختی چند صفحه اول کتاب اولین ابنبات رو خوندم و اصلاا ارتباط نتونستم بگیرم رهاش کردم
13 دقیقه پیش
درسته اولش شاید یکم خسته کننده باشه مخصوصا بهخاطر لهجه بجنوردی که برای مخاطب ناآشناست ، ولی یکم که بگذره مثلا در حد نصف کتاب با داستان مانوس میشین و دیگه نمیتونین بزارینش زمین 😅😍 پیشنهاد میکنم یبار دیگه با حوصله شروع ب خوندن کن، بعدش نظرت درموردش عوض میشه😎
Zaraa 🇮🇷
7 ساعت پیش