یادداشت آتنا ثنائی فرد
1402/9/14
وای، من واقعاً این کتاب رو برخلاف انتظارم دوست داشتم :) انتظارش رو نداشتم چون تابهحال خیلی سمت ژانر فانتزی نرفته بودم. کتاب از یک سری داستان کوتاه تشکیل شده که هر کدومشون تا حد زیادی کامل و مستقلان. بهخصوص داستانهای اول رو خیلی دوست داشتم. چیزی که انتظارش رو نداشتم، نگارش قوی نویسنده و ترجمهی خوبشه (من ترجمهی آذرباد رو خوندم) و اینکه با علیرغم گسترده بودن دنیای داستان و تعدد شخصیتها، فهم داستان راحته و خیلی سریع میتونید با داستان ارتباط برقرار کنید. داستانها هم سرگرمکنندهن، هم جذابن و هم تا حد زیادی طنز. دیالوگها خیلی خوب نوشته شدهن. ایراد کمی میتونم بهش بگیرم اما خب حقیقت اینه که بعد از اینکه جلد اول تموم شد، احساسم این بود که خود جلد اول، به تنهایی یک رمان کامل به نظر میرسه و اونقدری برای خوندن بقیهی جلدها متمایل نشدم. در واقع، خوندنش واقعاً لذتبخش بود اما احساسم این بود که اگه بیشتر بخوام توی این دنیا و فضاش بمونم، کمکم تکراری و کسلکننده میشه. ولی حالا که چند ماهی هست که از خوندنش میگذره، دوباره دلم برای حالوهوای ویچر تنگ شده و امیدوارم که به زودی خوندن جلد دوم رو شروع کنم. :)
1402/9/15
جلد اول و دوم و مخصوصا دوم بهترین کتابای نوشته شده از جهان ویچرن. در مجموع پنج جلد بعد که رمان هستند و حماسهی ویچر رو تشکیل میدن هم خوبن ولی ساپکوفسکی کلا در نوشتن داستان نیمهبلند مهارتش خیلی بیشتره. پیشنهاد میکنم شمشیر سرنوشت رو هر چه زودتر بخونین که اگه نخونین از دستتون رفته.
1402/9/15
ببینید اینطوریه که دو جلد اول شخصیت اصلیشون گرالته. برای همین هم هست که داستانها جدا از هم روایت میشه. چون روایت ماجراهای گرالته. اما به صورت کلی که نگاه کنید میشه گفت روایت داستانها خطیه و پشت سر هم اتفاق میفتن. به طوری که انتهای داستان آخر جلد شمشیر سرنوشت مستقیما به خون الفها، اولین جلد از حماسهی ویچر متصل میشه و سیری و ینفر هم به عنوان شخصیتهای اصلی دیگهی مجموعه وارد داستان میشن. جلد دوم از ۷ داستان تشکیل شده و مثل جلد اول داستان آخرش تیکه تیکه از اول تا آخر کتاب بین بقیهی داستانا روایت نمیشه. پیشنهاد میکنم ویچر رو ادامه بدین. در مجموع پنج جلد حماسهی ویچر (۳ تا ۷) یه مقدار قالبش متفاوتتر از یک و دویه ولی بازم ارزش خوندن داره. @Atena_snf
1402/9/15
خیلی ممنونم بابت توضیحات کامل و مفیدتون.🙏🏻✨ مشتاق شدم جلدهای بعدی رو هم هر چه زودتر بخونم. @Alexy_SilverPhoenix
1402/9/15
این مجموعه از بهترین مجموعه هایی هست که خوندم برادرم برای جایزه قبول شدنم از تیزهوشان کتاب های ویچر رو خرید و تو یه هفته همشونو خونده بودم😂🥲 حتما ادامه بده💖😃
1402/9/16
منکه ب نظرم مجموعه ویچر فقط سه جلد اولشه که خوبه باقی مجلداتش بنظرم فقط و فقط ی جاهایی تویسنده نوشته کتابش طول پیدا کنه من تا اواسط جلد ۷ خوندم
1402/9/16
نظر متفاوتی بود.👌🏻 پس شاید بهتره که کل مجموعه با هم خریده نشه و تا جایی ادامه داد که جذاب باشه همچنان.
1402/9/16
اگه ادبیات فانتزی رو دوست دارید بعد از مجموعه فعلی که دارید میخونید سراغ آثار تالکین هم برید تا متوجه بشید فرق حوض با اقیانوس چیه من خودم همینطور شدم