یادداشت فاطمه قزلی

شاید کمی نقد صریح و تندی باشد . شاید روزی آقای هادیان این یادداشت را ببینند و ناراحت شوند . توییتر باز جماعت همه چیز را راجع به خودش چک می‌کند بنظرم ( میدونم دچار مغالطه تعمیم شتابزده شدم ) اما مشهود است که چهل روز در میان جنگ بزرگی بوده اند . تک ایرانی خبرنگار . و هیچ دستگیر مخاطب نمی‌شود در این ۳۰۰ صفحه . ( ۲۰ صفحه را بخاطر عکس ها تخفیف دادم) مخاطب به خوبی از خورد و خوراک و رفت و آمد ایشان و پولی که به هتل ها داده اند و تعداد دفعات رفتن به سفارت خانه و دیدن سفیر ها مطلع می شود ولیکن از جنگ چیزی دستگیرش نمی شود . از حال اوکراینی ها . اون هم با این همه کبکبه و دبدبه . مترجم و فیکسر و پول و پشتیبان در ایران و پشتیبان در اوکراین . مرد حسابی یک حرف با اوکراینی ها نزدی؟ کمی از جنگ به ما نگفتی؟کمی از حال شهر ، حال مردم ، حال جنگ ؟ می دانم . می‌دانم ۴۰ روز آنجا بودی و روزی ۲۰ ، ۳۰ دلار پول هتل دادی دنبال قبله گشتی و کروسان وکاپوچینو در کافه الکیف خوردی و در لهستان ازت دزدی کردند . می‌دانم ‌ . اما به من چه :))
به مراد دلم در این کتاب نرسیدم و آنچه دنبالش می گشتم این نبود .
بیشتر از این ننویسیم که توییتر باز جماعت ، نمی خواند 😉

این که یک کتاب توسط قزلی که به دفاعی نهم هم پنج ستاره می‌دهد نقد بشود خیلی اتفاق نادری است😁😌

دفاعی نهم🤣🤣

باید اول ز سوره مهر پرسید، که چنین کتاب، چرایی؟؟!!

فاطمه قزلی

چون سوره مهر دیگه شده یک بنگاه اقتصادی:))

مُحیصا

مُحیصا

وقتی میخوای نشون بدی یه کتاب چقدر بده😂

فاطمه قزلی

حقیقتا انتظار نداشتم اخه ...

هر وقت نوبت اطلاعات دادن می‌رسه، به مستندها و گزارش‌هایی که ساخته‌ن ارجاع میدن. «رئیس پناهگاه مترو رو صدا کردن و با دو دوربین ازش مصاحبه گرفتم» (البته این خلاصه‌ی یک صفحه‌ی کتابه)
پشت صحنه‌ی مکتوب

(تا صفحه‌ی ۲۰۰ که من خونده‌م، هنوز میگه «اون چیزی که می‌خوام رو پیدا نکرده‌م». منم منتظر بودم پیدا کنه. یادداشت شما رو که خوندم، ناامید شدم که تا آخر کتاب هم پیدا نمی‌کنه، یا پیدا می‌کنه و ما پیدا نمی‌کنیم.)

من تیر آخر رو وقتی خوردم که فهمیدم یه نسخه دیگه از این کتاب هم توی خانه داشتیم
واقعا لحظه بدی بود🤣