یادداشت آسمان احمدی
3.8
چرا این کتاب را گرفتم؟؟؟ نظرات راجع به کتاب کم و بیش در بهخوان به چشمم میخورد و همین شد که کتاب به چشمم آشنا آمد و آن را در غرفه نشر چترنگ، نمایشگاه کتاب تهیه کردم. کتابی که حتی دقیق نمیدانستم درباره چیست! .... در یک کلام: حیرت انگیز!!! کتاب اتاق قرمز مجموع شش داستان است، شش داستان جنایی و جنایتهایی که هرکدام از عمق دهشتناک روان( و یا روان دهشتناک!) انسان برآمده. ( به عقیده نویسنده خیر و شر هر دو در نهاد آدمیاست) ... بنظرم هرکدام از داستان ها یکی از دیگری جذاب تر بود اما داستانب که قلب را در سینهام ایستاند: داستان صندلی انسانی بود. .... در آخر باید سوال اول نوشته را از خودم بپرسم چرا این کتاب را گرفتم وقتی مجذوب ژانر معمایی-جنایی و قلم نویسنده شدم و حالا باید کتابهای دیگرش را هم بگیرم و بخوانم!😁
1403/3/1
توصیه میکنم کارای ادوگاوا رانپو رو بخونید در جدیدی از نوشتن باز میشه به روتون الخصوص در معما و داستان سرایی
1403/3/1
ممنون احتمالا داستانهای دیگهاش هم بخونم. فعلا چندتا از کارای لاوکرفتی و بورخس رو در نظر دارم مطالعه کنم. از داستان اول این کتاب خوشم اومد. @FereshtehSAJJADIFAR
1403/3/1
نه به اون معنا ترسناک با موجودات عجیب و فضای فانتزی، بیشتر یه درون ترسناک آدمها نگاه داره که چه قتل های دلهره آوری میتونن انجام بدن.