یادداشت mobina

1403/12/11

"کتابفروشی
        "کتابفروشی کوچک ما، اینجا در محله‌ی کتابفروشی‌های دست دوم توکیو قرار دارد که داستان‌های بسیاری در دلش نهفته است. در میان دیوارهایش، افکار، امید و احساسات مردمان بزرگی جا خوش کرده است."

"بازگشت به کتابفروشی موریساکی"، ادامه‌ی مسیری‌ست که در جلد اول (کتابفروشی موریساکی) آغاز شد و بار دیگر ما رو به دنیای آرامبخش کتابفروشی کوچک موریساکی می‌بره؛ جایی که کتاب‌ها نه فقط کالایی برای فروش، بلکه پُلی برای ارتباط انسان‌ها، التیام زخم‌ها، کشف دوباره‌ی معنای زندگی و پناهگاهی برای روح‌های گم‌گشته‌اند.

در این جلد، عمیق‌تر با شخصیت‌ها همراه می‌شیم و روایتِ دردهای قدیمی، امیدهای تازه و لحظه‌هایی که گویی زمان در گوشه‌ی کتابفروشی موریساکی متوقف می‌شود رو می‌خونیم. همچنین، اضافه شدن شخصیت‌های جدید به جذابیت روابط انسانی داستان افزوده‌ست. به همین خاطر، من جلد دوم رو بیشتر از جلد اول دوست داشتم و با اینکه داستان غمگین بود و احساساتی شدم، ولی واقعا زیبا بود.

کتاب به موضوعاتی چون عشق، دوستی، فقدان و امید پرداخته و پیام‌های عمیقی رو در دل خود جای داده.نویسنده با قلمی ظریف، مرز بین واقعیت و خیال رو محو می‌کنه و به ما یادآوری می‌کنه که گاهی پاسخِ پرسش‌های زندگی، پشت جلد کتابیه که سال‌ها نادیده‌اش گرفته‌ایم.❤️‍🩹

کتاب روند آرومی داره و برخی فصل‌ها توصیف زیادی از فضاها و احساسات دارن و این ممکنه برای خوانندگانی که به دنبال هیجان هستند، خسته‌کننده باشه.
اما اگه به داستان‌های ژاپنی با درون‌مایه‌های رومزه ولی عمیق علاقه دارید و به دنبال داستان‌هایی درباره‌ی کشف خود، التیام زخم‌ها و جادوی ساده‌ی یک کتابفروشی کوچک هستید، این کتاب برای شماست.
"بازگشت به کتابفروشی موریساکی" نه فقط ادامه‌ی یک داستان، بلکه دعوتیه به ماندن، نفس کشیدن و پیدا کردن نور در میان تاریکی‌ها.✨️

NJM

1403/12/13

من ساتورو رو تو کتاب خیلی دوست داشتم
میشه گفت شخصیت مورد علاقم از کتابه

1403/12/14

واقعا دایی ساتورو شخصیت خوب و جالبی داشت و من توی جلد دوم خیلی بهتر درکش کردم و باهاش ارتباط گرفتم

بنظرم خیلی تو سایه بود شخصیتش و زیاد به چشم آورده نمیشد
ولی واقعا شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت

@mobina.sbt

1403/12/13

البته اسمم بخاطر ساتوروی گربه مسافر نه این کتاب ولی ساتوروی این داستان هم خیلی دوست داشتم

هی از گربه مسافر و ساتورو می‌گی و هی دلم می‌خواد زودتر بخونمش 🥲💘

لطفا زودتر بخونش😭