یادداشت Satoru

«در دوران
        «در دوران تاریکی هر مادری مادر خودته هر بچه ای بچه‌ی خودته و هر خواهری خواهر خودت ... و هر غریبه‌ی نیازمندی یه دوسته.»
✨درنایی در میان گرگ‌ها اثر دیگری از نویسنده کتاب قصر سرخ
در هر دو کتاب ما همون‌طوری که دنبال قاتل میگردیم و در بین صفحات تاریخ و حقایقش می‌گردیم یه داستان عاشقانه هم در جریان شکل گرفتن وجود داره و جذابیت بیشتری به کتاب می‌بخشه  مخصوصا برای علاقمندان این ژانر
💫 قلم خوب و روانی داره واقعا نویسنده و به سختی می‌تونید بذارید کنار وقتی دستتون می‌گیرید کتابی رو ازش بخونید هم قصر سرخ و هم درنایی در میان گرگ‌ها
🌱 نسبت به قصر سرخ این کتاب پیشرفت کرده بود و شخصیت پردازی شخصیت‌های فرعی داستان بهتر انجام شده بود
شخصیت‌های اصلی یا زوج کتاب قصر سرخ برای من دوست‌داشتنی‌تر بودن
دهیون هم دوست داشتم تو درنا ولی با ایسول واقعا تا آخرش نتونستم ارتباط بگیرم
ایسول بنظرم به آدمی بود که از اول بقیه براش همه‌ چی فراهم کرده بودن و بخاطر لطف زیادی که خانواده و خواهرش بهش کرده بودن به آدم خودخواه خودبین شده بود ؟
و تلاشی هم که برای نجات خواهرش می‌کرد از نظر من صادقانه نبود و نه از روی دوست داشتن و قدرشناسی بلکه صرفا برای آروم کردن عذاب وجدان خودش بود و با آخر کتاب هم مطمئن شدم از این حسم
🌙 وون‌شیک و یول هم شخصیت‌های قابل اتکا و دوستای خوبی بودن
وون‌شیک کمک بزرگی بود واقعا برای ایسول و دهیون
✨ پایان بندی کتاب برعکس روند قبلی که داستان طی کرد بنظر من می‌تونست بهتر باشه و حس کلیشه‌ای بودن داد کمی اتفاقی که افتاد آخرای داستان
🌱 و درمورد تصویر سازی نویسنده هم بنظرم خوب عمل کرده و وقتی میخوندی کامل تو ذهنت هم به می‌دیدی صحنه‌ها رو
مخصوصا اگه کی‌دراما تاریخی دیده باشی خیلی برات راحته و متوجه میشی مثلا وقتی میگه مهره منظورش مهره چه شکلیه یا چیزای دیگه
🌱و توصیه میکنم اول قصر سرخ بخونید بعد درنایی در میان گرگ‌ها ترجیحا
چون درنا بعد اون کتاب نوشته شده و شما اینطوری میتونید اون پیشرفت نویسنده هم حس کنید و هم اینکه اونم واقعا کتاب قشنگی بود و خب من اونو بیشتر دوست داشتم همون‌طور که گفتم بالاتر ( چون زوجش دوست‌داشتنی‌تر بود برام)
ولی از طرفی هم از قلم نویسنده ایراد نمیگیرم بابت شخصیت ایسول به هر حال همه قرار نیست تو سختی رشد کنن یا تغییر چندانی کنن و آدم‌ بهتری بشن حتی آدما بدتر از قبل میشن گاهی
خواهر ایسول قابل احترام‌تر بود واقعا و من آخرش وایب شیپ با یول ازش گرفتم 😂
🍀نمره سه و نیم هم یک نمره بخاطر اینکه ایسول مورد پسندم نبود
و نیم نمره بخاطر پایانش که بنظرم می‌تونست بهتر تموم شه و نظر شخصیه ممکنه برای شما پنج باشه
عکس یادداشت هم توسط خودم گرفته شده 🌱

ممنون که خوندی و باهام موافقی😁

بالاخره عکس یادداشت ثبت شد🫤

وایولت

وایولت

به به... بالاخره یادداشت نوشتی... یادم باشه سراغ این کتاب برم(فعلا تحریمم)

بلی بالاخره نوشتم😁 ممنون که خوندی🍬
اگه خواستی سراغش بری قبلش قصر سرخ بخون اگه نخوندی 👀