یادداشت Satoru

1404/5/1

-«میخوای ب
        -«میخوای بری کجا؟»
+«نمی دونم؛ اما دیگه وقتشه که از اینجا برم.»
اول باید بگم که این بریده رو واقعا دوست داشتم
خب بریم سراغ یادداشت
✨رقیب‌های ازلی خوندنش مصادف شد با زمان درگیری ۱۲ روزه و با توجه به موضوع و موقعیتی که شخصیت‌های کتاب درش قرار میگیرن همین موجب قابل لمس‌تر شدن کتاب شده بود
💫 اول کتاب شاید زیاد جالب توجه نباشه براتون ولی هر چه قدر می‌ره جلو جذاب‌تر و دلنشین‌تر میشه
روند خوبی داره کتاب از نظر داستانی
من خیلی پشیمونم واقعا که نسخه الکترونیک کتاب رو از طاقچه گرفتم و حتما نسخه فیزیکی کتاب هم می‌خرم که برای بار دوم داشته باشم وقتی خواستم جلد دوم رو بخونم
🌙 بخش عاشقانه و اون روند عاشق شدن و شکل گرفتن رابطه‌شون رو واقعا دوست داشتم و برام جذاب بود
راستش این مورد واقعا کم پیش میاد تو کتابای امروزی ولی رقیب‌های ازلی خوب عمل کرده بود
رومن به شدت گرین فلگ بود، جنگل سبز واقعا ☘
شخصیت آیریس هم خوب بود و رشد شخصیتی خوبی داشت💖
🌱 پایان کتاب: اواخر کتاب واقعا شوک بهت وارد میشه و واقعا دلت میخواد همون لحظه که جلد اول تموم شد بری جلد دوم شروع کنییییی ( این خودش بنظرم برای یه کتاب نقطه قوت محسوب میشه) ولی متاسفانه هنوز نیومده بود وقتی من خوندم درواقع ترجمه کتاب وگرنه جلد دوم منتشر شده... امیدوارم نشر آذرباد به زودی جلد دوم رو روانه بازار کنه تا ما بخونیم 😀
✨  ترجمه هم قابل قبول و مورد تایید بود از همین نشر توصیه میشه حتی اسم کتاب هم بهتر ترجمه شده توسط آذرباد
⭐ از اونجایی که رقیب‌های ازلی رو دوست داشتم رفتم کتاب دیگه نویسنده هم که توسط همین نشر ترجمه شده رو بلافاصله به لیستم اضافه کردم 🤌 هشتگ رضایت مشتری
میشه گفت لایق ترند شدن هم هست برخلاف خیلی از ترندهای بازار و تیک‌تاک که کمتر از اینن ولی بیشتر دیده شدن
🤗 خلاصه دوسش داشتم دیگه و پیشنهادش میدم همین😁

زیبایی اصلی این کتاب به این بود که خلاف ۹۰ درصد ترند ها....بخاطر صحنه های مزخرف ترند نشد.... عشق پاک و خالصانه بود...

دقیقا دقیقا
واقعا عشق زیبایی رو به تصویر کشید
یه عشق حقیقی نه کلیشه‌ای...

یادداشت عالی بود.

نظر لطفته عزیزم 💫

Little Crow

Little Crow

انقدر ازش تعریف کردی و یادداشت گذاشتی که وسوسه شدم منم بخونممششش. یادداشتایی که از کتاب گذاشتی خیلی قشنگ بودن.