یادداشت حسین گلستانی

نمی‌توانیم همیشه بگوییم سلیقه سلیقه سلیقه و سلیقه
یکی از آن همیشه‌ها همین کتاب سالتو هست
یادداشت‌های مختلف را خواندم
کاربری نوشته بود نویسنده به خوبی توانسته مشکلات حاشیه شهر را به تصویر بکشد. سالی دارم، آیا این مشکلات مختض جنوب شهر و حاشیه شهر هست؟ مرکزشهر و شمال شهر درگیر چنین مسائلی نیستند؟ آیا به این حجم از پرداخت، سیاه‌نمایی نمی‌توان گفت؟
کاربر دیگری از ضعف در کاراکترها گفته بود و کاربری این کتاب را گفت بهترین کتابی که تابحال خوانده است.
من واقعا نمیدانم کتاب خوب نباید شخصیت‌هایش شفاف باشد؟ نباید ...
نمی‌دانم که بگویم حیف درخت یا حیف جوهر!!

آخرش باز برمیگردیم سر سلیقه ، با این موضوع که یک کتاب رو خیلی ها پسندیدند و خیلی ها ازش بد گفتند زیاد مواجه میشیم اینجا

آخه سلیقه هم یک واژه کلی و مبهم هست به نظرم
تا چه حد میشه از ابهام سلیقه در هنگام انتخاب استفاده کنیم؟سطح قلم زدن اهمیتی نداره؟
مثلا کتاب داستان بریده بریده از کتابستان انتظار و سطح مخاطب رو پایین نمیاره؟(کاری به محتوا ندارم. فرم نگارش منظور هست)

جسارتا من که نخوندم اما سلیقه یک تکه از پازل است ، ما باید با دلیل از چیزی دفاع کنیم یا نقدش کنیم که یکی از دلایل می شود : به سلیقه ام نخورد ..

اما قکر می‌کنم از یک چیز مشخصی باید دفاع یا نقد کنیم. حداقل‌ها را اگر نداشته باشد بازهم می‌توانیم به آن تکه‌ی مبهم پازل بپردازیم؟

متاسفانه متوجه منظورتون نشدم !

سلیقه یک مسئله است و خوب یا بد بودن کتاب مسئله دیگر
به شخصه کتابی مثل تماشاچی محکوم به اعدام را اصلا دوست نداشتم ولی کتاب خوبی بود
سلیقه می‌تواند کتاب ضعیف را هم بپسندد یا از کتاب خوب بدش بیاید. ولی تاثیری در قوت یا ضعف اثر ندارد.

این که ته یاداشت بنویسی نمی‌دانم که بگویم حیف درخت یا حیف جوهر! و بعد پنج ستاره بدهی را درک نمی‌کنم...

بله بنده هم درک نمی‌کنم
اثرات بی‌دقتی هنگام ثبت امتیاز و انتشار آن بود