بریدههای کتاب reyhane panahi reyhane panahi 7 روز پیش زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 130 صفحۀ 206 مارگارت: ولی خیلی لذت بخش است که از ادم تعریف کنند! خانم مارچ: بله کاملا طبیعیست و اشکالی ندارد، در صورتی که باعث نشود محبوبیت یک دختر تبدیل به حماقت بشود، خوب است که ادم از ستایش های با ارزش لذت ببرد🤌.. مگه عزیزم، بگذار همانقدر که زیباییت تحسین میشود، حجب و حیا و شایستگی هایت هم مورد توجه و تحسین ادم های خوب قرار بگیرد✨️ 0 3 reyhane panahi 1404/5/17 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 130 صفحۀ 173 خانم مارچ؛ بله یاد گرفته ام حرف های بدون فکر و عجولانه ای را که به زبانم می آید مهار کنم و وقتی احساس میکنم حرفی به زبان می اید که برخلاف خواسته ام است، یک دقیقه بیرون میروم، تکانی به خودم میدهم وسعی میکنم به ضعفم غلبه کنم... 0 2 reyhane panahi 1404/5/17 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 130 صفحۀ 154 خانم مارچ خطاب به ایمی؛ تو صفت های خوبی داری عزیزم،ولی نباید خودنمایی بکنی چون غرور بهترین ویژگی های یک ادم را از بین میبرد. استعدادها و خوبی های ادم ممکن است دیده نشوند و کسی به آنها پی نبرد،ولی انسان باید از داشتن صفت های خوب احساس رضایت بکند و فروتن و معتدل باشد✨️🌿 0 2 reyhane panahi 1404/5/5 تلخ و شیرین سوزان کین 3.8 2 صفحۀ 124 فرا رسیدن تاریکی فاجعهای که تصور میکنیم نیست، بلکه مقدمه ی روشنایی است✨️ 0 9 reyhane panahi 1403/9/12 ذهن نامحدود جو بولر 4.3 1 صفحۀ 133 برای انجام محاسبات به بخشی از مغز با عنوان (حافظه فعال) نیاز است.. بر اساس پژوهش بیلاک؛ وقتی که ما تحت فشار و استرس هستیم، عملکرد حافظه فعال مختل میشود. 0 8 reyhane panahi 1403/4/2 سیزده سیدعلی میرصادقی 3.9 7 صفحۀ 114 عدد سیزده در کتاب التفهیم ابوریحان بیرونی به معنی(سعد) و به معنی خوشبختی تعریف شده است. یک انسان عاقل، نحسی را به اعداد نسبت نمیدهد، نحسی نشات گرفته از اذهان ضعیف است.. 0 12 reyhane panahi 1402/3/24 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 202 صفحۀ 321 در هر اتفاق،فرصتی برای شروع جدید و تصمیم های جدید تروجود دارد،حتی در سخت ترین و دردناکترین اتفاق ها.. 0 13 reyhane panahi 1402/3/23 هر بار که معنی زندگی را فهمیدم، عوضش کردند دانیل مارتین کلاین 3.7 27 صفحۀ 74 زندگی تک تک ما در مقایسه با عظمت جهان و هستی کوچک و حقیر است،اما زندگی های کوچک و به ظاهر بی اهمیت ما میتوانند منشا تغییرات بزرگی شوند.. 0 12 reyhane panahi 1402/3/12 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 35 چشمان معشوق احساس خودمان را به ما منتقل میکند. کسانی که دوستشان داریم آیینه ی ما هستند. 0 9