معرفی کتاب ذهن نامحدود اثر جو بولر ذهن نامحدود جو بولر 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 4 خواهم خواند 2 ناشر نشر نوین شابک 0000006695839 تعداد صفحات 213 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب ذهن نامحدود، نویسنده جو بولر. بریدۀ کتابهای مرتبط به ذهن نامحدود reyhane panahi 1403/9/12 ذهن نامحدود جو بولر 4.5 1 صفحۀ 133 برای انجام محاسبات به بخشی از مغز با عنوان (حافظه فعال) نیاز است.. بر اساس پژوهش بیلاک؛ وقتی که ما تحت فشار و استرس هستیم، عملکرد حافظه فعال مختل میشود. 0 6 لیستهای مرتبط به ذهن نامحدود پوریا سلطانی 1403/5/26 معلم و آموزش (معلم و یادگیری) 5 کتاب برای درک بهتر دانشآموزان و دشواری هایشان و فهمیدن اینکه چطور یادگیری رو براشون تسهیل کنیم، خوبه کتاب های .... را بخوانیم. 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین reyhane panahi 1403/9/19 یادم میاد از دوران مدرسه که چقدر شاگرد اول یا دوم یا سوم بودن ملاک بود برای معلمین و حتی مدیر.. چقدر سرکوب میشدن دانش آموزانی که جزء اینها نبودند اما سرشار از مهارت هایی بودن که اصلا دیده نمیشد، شاید چون از لحاظ درسی به اونها القا شده بود که تنبل هستن و یا تواناییشون کم تر از بقیه اس فکر میکردن دیگه نمیتونن در هیچ کاری موفق باشن! این کتاب داره به این موضوع اشاره میکنه که ذهن شما توانایی درک همه چیو داره فقط باید بخوایید و تلاش کنید.! شما میتونید حتی سخت ترین مسائل ریاضی رو درک کنید و بفهمید فقط از راه متفاوت .. این کتاب دیدگاه رشد رو آموزش میده ، اینکه وجود توانایی خاص رو مربوط نکنیم به ژنتیک! این کتاب داره میگه اضطراب و ترس به شدت تاثیر منفی روی عملکرد مغز داره .. و چقدر ما سرشار از ترس و اضطراب میشدیم در مدرسه مخصوصا پای تخته و یا سره امتحان.. این کتاب به تموم آدما مخصوصا افرادی که در حوزه درسی فعالیت دارن پیشنهاد ویژه میکنم.. این کتاب بخونید بلکه تغییری در سیستم آموزشی کشورمون صورت بگیره🍃 0 2