بریدههای کتاب سارا عاشوری سارا عاشوری 1403/3/1 قلعه مالویل روبر مرل 4.4 46 صفحۀ 101 پسر جان، این با ما نیست که بگوییم زنده خواهیم ماند یا خواهیم مرد. آدم برای این زنده است که به زندگی ادامه بدهد. زندگی مثل کار میماند، پس بهتر اینکه آن را به انجام رساند نه اینکه هرجا مشکل شد نیمهکاره ولش کرد. 1 39 سارا عاشوری 1403/1/22 خاکستر گرم شاندور مارائی 3.6 5 صفحۀ 135 هیچ عشق آتشینی لذاتی را ندارد که دوستی نصیب کسانی که تجربهاش میکنند، میکند. 0 4 سارا عاشوری 1403/1/22 خاکستر گرم شاندور مارائی 3.6 5 صفحۀ 130 زندگی تنها زمانی قابل تحمل میشود که انسان یا همانی که هست کنار آمده باشد، چه در چشم خودش و چه در چشم دیگران. همۀ ما باید بپذیریم که این آگاهی تمجیدی هم برایمان همراه نمیآورد، زندگی مدالی به ما نمیدهد که غرور یا خودخواهی یا کچلی یا شکم گندهمان را پذیرفتهایم و تحمل میکنیم. 0 15 سارا عاشوری 1402/11/30 خاکستر گرم شاندور مارائی 3.6 5 صفحۀ 112 آیا وظیفۀ ما نیست که دوست بیوفایمان را همانگونه قبول داشته باشیم که دوست وفادارمان را که خود را فدای ما میکند؟ آیا عدم حسابگری جوهر رابطۀ انسانی نیست؟ این که هرچه بیشتر ایثار میکنیم کمتر چشمداشت داشته باشیم؟ 0 10 سارا عاشوری 1402/10/11 فلسفه تنهایی لارس اسوندسن 3.9 44 صفحۀ 111 همهمان در طول حیات به نوعی از تنهایی محکومیم، اما این تنهایی میتواند تنهاییِ تنهایان دیگر را دریابد. پس همهمان آنقدرها هم تنها نیستیم. 0 33 سارا عاشوری 1402/6/13 فلسفهی تنهایی لارس اسوندسن 3.9 44 صفحۀ 87 تنها کسی که بلد است دوستی کند و عشق بورزد، میتواند احساس تنهایی کند. 0 39 سارا عاشوری 1402/6/1 فلسفهی تنهایی لارس اسوندسن 3.9 44 صفحۀ 13 همیشه بابت عشق باید بهایی پرداخت و تنهایی بخشی از آن است. هر آدمی که عاشق باشد یا به کسی فکر کند، در غیاب آن فرد، وقتی که چه جسمانی چه عاطفی ترک میشود، حتما تنهایی را تجربه خواهد کرد. 0 20