بریدههای کتاب مزدوَر آ.پ مزدوَر آ.پ 18 ساعت پیش ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد ... فروغ فرخزاد 4.2 8 صفحۀ 94 در سرزمین قد کوتاهان معیارهای سنجش همیشه بر مدار صفر سفر کردهاند چرا توقف کنم؟ 0 3 مزدوَر آ.پ 23 ساعت پیش ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد ... فروغ فرخزاد 4.2 8 صفحۀ 28 0 3 مزدوَر آ.پ دیروز جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 84 صفحۀ 125 مذهب خوارج تحت عنوان وظیفهی امر به معروف و نهی از منکر به وجود آمد! 0 2 مزدوَر آ.پ دیروز جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 84 صفحۀ 181 هر اندازه احمق زیاد باشد، بازار نفاق داغتر است. 0 2 مزدوَر آ.پ دیروز جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 84 صفحۀ 137 شیعیان اولیه مردمی منتقد و بتشکن بار آمدند. 0 3 مزدوَر آ.پ 5 روز پیش میرزاحسن رشدیه بنیان گذار مدارس نوین در ایران داریوش سازمند 3.0 3 صفحۀ 110 روزى در موقع تدريس رشديه بيهوش شده و از صندلى بر زمين میافتد. پزشک را بر بالينش میآورند، پس معاينه پزشك از وى مىخواهد به دليل كهولت سن و ضعف جسمانى از تدريس خوددارى نمايد و بيشتر به اسـتراحت بپردازد. ايشـان در كمال ناراحتى گفت: چرا غافليد؟ اگر در همان ساعت كه ضعف كرده بودم چشم از اين عالم میبستم قطعا جايم در بهشت بود، چه سعادتى از اين بالاتر كه معلم در حيـن اجـراى مقدس تعليم بميرد، حيف كه سعادتم يارى نكرد. 0 2 مزدوَر آ.پ 1404/3/4 بچه های قالیبافخانه هوشنگ مرادی کرمانی 3.9 22 صفحۀ 35 0 5 مزدوَر آ.پ 1404/3/2 روزگار ستمگر 4.1 2 صفحۀ 70 مشکل ما رفاه نیست؛ مشکل، امن است، یعنی ما به هر چیزی از دنیا با هر جلوهای که میخواهیم، خواهیم رسید؛ ولی مسئله این است که وقوف به مرگ و وقوف به تحول، مانع و مزاحم امن باطنی ما هستند. وقتی من میدانم رفتنیام، میدانم بهار رفتنی است، دیگر چه جای امن در کنار منزل جانان؟! 0 4 مزدوَر آ.پ 1404/3/1 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 173 صفحۀ 110 زیبایی در نداشتن برنامه نیست، در داشتن برنامه و تمرد گهگاهی از آن است. زیبایی در نفس تمرد است. 0 8 مزدوَر آ.پ 1404/2/27 انقلاب ما به ما چه داد؟ نادر ابراهیمی 4.5 5 صفحۀ 60 دنیا ایستاد و نگاه کرد تا یک بار دیگر شاهد له شدن ملتی باشد و در نهایت اظهار تاسفی کند و قطره اشکی بر گور مردمی که به رگ زده بودند تا آزادی را به دست آورند بیفشاند. 1 5 مزدوَر آ.پ 1404/2/27 انقلاب ما به ما چه داد؟ نادر ابراهیمی 4.5 5 صفحۀ 30 فقرا انقلاب کردند تا یک بار دیگر، تملکشان را بر بهشت اثبات کنند نه تمایلشان را به آزاد و آسوده زیستن! 0 3 مزدوَر آ.پ 1404/1/6 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 173 صفحۀ 42 خدا، کلمه بود _ برای انسان. خدا چه چیز به جز کلمه میتواند باشد؟ 0 1 مزدوَر آ.پ 1404/1/6 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 173 صفحۀ 55 بهترین دوستِ انسان، انسان است نه کتاب. کتابها، تا آن حد که رسمِ دوستی و انسانیت بیاموزند، معتبرند، نه تا آن حد که مثل دریایی مرده از کلماتِ مرده، تو را در خود غرق کنند و فرو ببرند. تو در کوچهها انسان خواهی شد نه در لابهلای کتابها. 0 1