بریدههای کتاب راضیه ذرتی نژاد راضیه ذرتی نژاد 1403/8/18 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 147 صفحۀ 258 خودتان را دوست داشته باشید. اگر زخم خورده اید، بلند شوید، خاک ها را بتکانید. هنوز در جاده هستید، این زخم ها به شما کمک میکند تا تحملتان بالاتر رود و دنیا را واقعی تر ببینید. پس برای ادامه مسیری که از آن شماست تلاش کنید. دنیا دقیقا شبیه تمام ضربه هایی است که ما میخوریم. اگر ضربه ها اجازه میدهند واقعیت روشن تر شود، پس لازمه ادامه مسیر هستند... 0 0 راضیه ذرتی نژاد 1403/6/8 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 147 صفحۀ 30 تسلیمم... در برابر هر آنچه در توان من نیست و هر آنچه به ذات در توان تو هست ، تسلیم در برابر قدرتی که در من نیست ، براي تغییر بعضی اتفاق ها و تسلیم در برابر قدرتی که در تو هست . براي تغییربسیاري از موقعیت ها ، ما هر دو صبوریم ، من صبور در برابر درسهایی که می دهی و تو صبور در برابر خشم ها و خستگی هایم . ما هر دو می دانیم که قرار است چه بشود ، من قرار است دل بدهم و دوام بیاورم و تو قرار است ادامه دهی و منتظر دیدن و فهمیدن من. ما هر دو ادامه می دهیم ، من تا زمانی که تو اجازه می دهی و تو تا زمانی که خودت می خواهی. تسلیم در برابر تو که قدیمی ترین ، پیر ترین و با تجربه ترین جریان دنیایی ، تسلیمم در برابر تویی که از هزاران سال قبل جریان داشته ای و تا هزاران سال بعد هم جریان داری. تسلیمم ، تسلیم تو اي زندگی ! از هر سمت که می روم با تو برخورد می کنم ، در هر اتفاق ی که قرار می گیرم تو را می بینم ، هر رابطه اي که شروع میشود ، هر رابطه اي که تمام می شود تو آنجایی ، در امتداد تمام اتفاقات و تجربیات ... هر لحظه حادثه اي ست که تو را به یاد من می آورد . از هر سمت که می روم با تو برخورد می کنم ، ا ین عجیبترین و با شکوهترین برخورد دنیاست . پیامی به زندگی، زندگی که دوستش میداریم:) 0 1 راضیه ذرتی نژاد 1403/6/6 علیه تربیت فرزند: برای فرزندمان باغبان باشیم یا نجار آلیسون گوپنیک 3.6 9 صفحۀ 126 بچه ها نه تنها کاری را انجام میدهند که شما انجام می دهید، بلکه آن کارها را همان طور انجام می دهند که قصدش را دارید، همانطور که واقعا باید انجام داده باشید و آنطور که انجام دادنش بیشتر معنا را برای شما داشته باشد. برای کودکان،مشاهده و تقلید از والدینشان و دیگران در حینِ رفتار ، به نحو حرفه ای و کارمد، فی النفسه یک آموزش است. و کودکان نه تنها از مردم بلکه درباره مردم نیز می آموزند؛ نگریستن به طیف کارهایی که مردم انجام میدهند میتواند به کودکان بیاموزد که مردم انواع مختلفی دارند، و همچنین به آنها کمک کند که تصمیم بگیرند خودشان می خواهند چه نوع شخصی باشند. 0 1 راضیه ذرتی نژاد 1403/3/6 صبر ضابطه حرکت بر صراط مستقیم سیدعبدالحمید دیالمه 4.2 5 صفحۀ 20 بغض معاویه یا حب علی؟! ما اگر در این مرحله پایانی(منظور اخرین مرحله مبارزه)،احیانا بغض معاویه را در نظر داشته باشیم و نه حبّ علی را، کار خراب میشود؛ چون مبارزات ما دو شکل دارد: گاهی بدلیل حب علی کار میکنیم و اما گاهی هم بدلیل بغض معاویه. بغض معاویه، الزاما حب علی را به همراه ندارد؛یعنی ناراحتی و خشم ما از معاویه،دلیلی بر داشتن محبت علی(ع) نیست؛مثل خوارج.آنها همانگونه که نقشه کشتن امام را کشیدند،نقشه کشتن معاویه و عمروعاص را هم کشیدند. ولی زمانی هست که فرد بدلیل داشتن حب علی(ع) می جنگد و قتال میکند.در آن زمان است که حب علی(ع) حتما بغض معاویه را هم در درون خودش دارد؛یعنی امکان ندارد در اسلام در کنارِ شعار تولّی،تبرّی نباشد. 0 2 راضیه ذرتی نژاد 1403/1/9 توتو چان: دخترکی آن سوی پنجره تتسوکو کورویاناگی 4.1 40 صفحۀ 149 تو واقعا دخترِ خوبی هستی! آقای کوبایاشی در همه مدتی که توتوچان به مدرسه توموئه می رفت، به گفتن این حرف ادامه می داد و کلمات او چنان اهمیتی داشتند که احتمالا در شکل دادن راهِ آینده زندگی توتوچان، تعیین کننده بودند؛ «میدانی توتوچان، تو واقعا دختر خوبی هستی!» ✓اقای کوبایاشی: مدیر مدرسه توموئه 0 2 راضیه ذرتی نژاد 1402/12/17 حماسه یاسین محمد انجوی نژاد 4.1 1 صفحۀ 20 ملامتیونِ جبهه... مسعود احمدیان هم برای بیدار کردن بچه ها به خاطر نماز شب، طریقه مخصوص ملامتیون را داشت. مثلا یکی را بیدار میکرد که :«بابا، پاشو من میخوام نماز شب بخونم ، هیچ کس نیست نگام کنه!» یا میگفت :«پاشو جون من، اسم سه چهار نفر مومن رو بگو، من تو قنوت نماز شبم کم اوردم!» 0 3 راضیه ذرتی نژاد 1402/11/24 آرامش آلن دوباتن 3.8 8 صفحۀ 7 ما موجوداتی هستیم عمیقاً تحت تاثیر انتظارات و توقعات... ما در مورد اینکه اوضاع باید چگونه باشد تصوراتی ذهنی داریم که در مغزمان لانه کرده اند و هر جا می رویم، با ما هستند. همواره در چهارچوب این انتظارات است که رویدادهای زندگی مان را تفسیر می کنیم. بر اساس محتوای انتظاراتمان است که برخی لحظات زندگی را لذت بخش و برخی را بسیار پیش پا افتاده یا نامنصفانه میدانیم. «چیزی که ما را خشمگین می کند اهانت به انتظاراتمان است!» 🌱🌱🌱🌿 0 18