بریده کتابهای مهتا مهتا 1403/7/23 الی... فائضه حدادی 4.3 55 صفحۀ 68 زیر تابلوی : «اتحاد بلدیات جبل عامل» تابلوی دیگری زده شده که برخلاف همۀ تابلوهای شهری که خبری می دهند، این یکی سؤال می پرسد. سؤالی که جوابش را کسی نمی داند. نوشته: «این الطالب بدم المقتول بکربلاء؟» 0 3 مهتا 1403/5/3 دهکده خاک بر سر فائضه حدادی 4.0 42 صفحۀ 145 چند روز پیش عمه ام زنگ زده بود به موبایلم. حال و احوال می کرد. پرسید بیشتر از همه دلت برای چه چیز ایران تنگ شده؟ رویم نشد بگویم صدای اذان. گفتم: نان سنگک. 1 8 مهتا 1403/5/1 سر بر خاک دهکده: روایت یک نویسنده از راهپیمایی اربعین به همراه چهار محافظش! فائضه حدادی 4.1 45 صفحۀ 94 با چه لیاقتی سحرِ اربعین توی حرم امام حسین چمباتمه زده ام و دارم برای آب سردکن گوشۀ حرم حرف می زنم. خوب جایی ساکن شده ای ها! ببین رویت نوشته اند؛ وقف حرم اباعبدالله. خوش به حالت؛ ولی کمی دیر کرده ای رفیق. چه می شد اگر ماشین زمان داشتی و یک توک پا می فتی به دهم محرم سال 16 و کودکان تشنۀ اربابت را سیراب می کردی و برمی گشتی؟ می شدی جزو یاران حضرت سقا. 0 5 مهتا 1403/4/29 شبیه فائضه حدادی 4.0 32 صفحۀ 265 صدای اذان در شهر پیچید... دو محمد به سمت مسجد روانه شدند. بادی از سمت خلیج فرشتگان آمد و موهایشان را پریشان کرد. دسته گل، بینشان دست به دست شد و هر دو آن را بوییدند. _ می دونستی فرشته ها هم بوی گل سرخ می دن؟ _ شبیه شما؟ 0 4 مهتا 1403/4/19 دورت بگردم: روایتی صمیمی از قدیمیترین کنگره سالانه دنیا فائضه حدادی 4.4 13 صفحۀ 106 1 3 مهتا 1403/3/29 نردبان آسمان 5.0 1 صفحۀ 13 0 5 مهتا 1402/10/5 مواعظ عبدالکریم حق شناس 4.7 5 صفحۀ 3 0 8 مهتا 1402/6/29 کلماتی که قلبشان از مشتشان بزرگتر است: پژوهشی در آثار حسین پناهی لیلا کردبچه 2.0 1 صفحۀ 73 هیچ وقت هیچ وقت نقاش خوبی نخواهم شد امشب دلی کشیدم شبیه نیمه سیبی که به خاطر لرزش دستانم در زیر آواری از رنگ ها پنهان ماند 0 4 مهتا 1402/5/29 حال حیرت لیلی گلستان 4.3 1 صفحۀ 103 من تهران را دوست دارم اما از دستش حرص هم می خورم تهران شهر من است شهری است که دوست دارم 0 10 مهتا 1402/5/24 خواستم شد: گفت وگو با لیلى گلستان نیوشا خطیب 5.0 2 صفحۀ 1 رنج با ما عجین است.درد با ما عجین است.باید صبوری و تحمل کنیم.ما از زندگی طلبکار هستیم در حالی که باید به زندگی بدهکار باشیم. زندگی هدیه ای است که به ما داده شده و باید از آن نگهداری کنیم و به آن چیزی اضافه کنیم ... 0 21 مهتا 1402/5/17 حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.6 25 صفحۀ 1 بعضی وقتها انسان میبیند یک حال خوشی دارد!حال نورانی دارد!نمیداند علتش چیست؟هرچه فکر می کند هیچ علتی پیدا نمی کند... نمیداند در کوچه ای جایی رد می شده و فقط به نحو گذرا حضرت عجل الله از کنارش رد شده است.این نورانیت و حال خوش به همین جهت در این شخص ایجاد شده است. آخر می شود انسان از کنار کوه ایمان رد شود و در او تاثیر نگذارد؟! 0 18