بریدههای کتاب Faeze Jafarnia Faeze Jafarnia 2 روز پیش هنر زندگی کردن تیک نات هان 3.5 0 صفحۀ 46 همه ما بذرهای ذهنآگاهی، عشق، درک و شفقت را داریم، اما اینکه آیا این بذرها فرصت رشد خواهند داشت یا نه، به محیط و تجربیاتمان بستگی دارد. 0 0 Faeze Jafarnia 2 روز پیش هنر زندگی کردن تیک نات هان 3.5 0 صفحۀ 45 باید بیاموزیم که هر نفس را زندگی کنیم، تا صلح، شوق و آزادی را در هر نفس تجربه کنیم. 0 0 Faeze Jafarnia 2 روز پیش هنر زندگی کردن تیک نات هان 3.5 0 صفحۀ 37 همه ما همین لحظه در حال مردن هستیم؛ برخی کندتر و برخی سریعتر. 0 0 Faeze Jafarnia 2 روز پیش هنر زندگی کردن تیک نات هان 3.5 0 صفحۀ 15 رنج نهتنها فردی، که همگانی و جمعی است. رنج از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود. 0 0 Faeze Jafarnia 4 روز پیش غرور و تعمد تیرزا پرایس 3.5 0 صفحۀ 107 مردان فرصت انتخاب دارند، اما تنها قدرت زنها در رد کردن است. 0 0 Faeze Jafarnia 4 روز پیش غرور و تعمد تیرزا پرایس 3.5 0 صفحۀ 50 همین باعث میشد روابط اجتماعی تا این حد کسالتبار باشند؛ آدمها هیچوقت حرف دلشان را نمیزدند و اگر چنین کاری میکردند، بینزاکت به نظر میآمدند. 0 0 Faeze Jafarnia 6 روز پیش خاموشان یوسف علیخانی 4.0 0 صفحۀ 265 آدم هرجا برود، باز به جایی برگردد که مُردگاناش توی زمیناش باشند. 0 0 Faeze Jafarnia 1404/5/14 تراویس میا شریدن 4.3 3 صفحۀ 256 شاید انواع گوناگونی از باختن وجود داشت. و هرکدام از ما باید دستمان را سبکسنگین میکردیم. تا ببینیم چه دستی را واگذار کنیم تا بازی اصلی را ببریم. 0 0 Faeze Jafarnia 1404/5/14 تراویس میا شریدن 4.3 3 صفحۀ 202 همه ما یه اشتباهاتی داریم تراویس، ولی این شانس رو داریم که خودمون رو از نو بسازیم. حالا اگه نسخه جدیدمون یه ذره بهتر از قبلی باشه، یعنی از اشتباهاتمون درس گرفتیم و رشد کردیم. 0 0 Faeze Jafarnia 1404/5/12 تراویس میا شریدن 4.3 3 صفحۀ 139 مگر همه ما منظومهای از نسخههای متفاوت خود در طول زندگی نیستیم؟ شاید اگر شانس میآوردیم و البته عاقل بودیم، یاد میگرفتیم که چهطور خوبیهای هر نسخه را بیرون بکشیم و بدیها را همانجا رها کنیم. همان قسمتهایی که به دردمان نخورده بود و چیزی جز درد و عذاب به ارمغان نیاورده بود. 0 0 Faeze Jafarnia 1404/5/12 تراویس میا شریدن 4.3 3 صفحۀ 65 همه ما در زندگی شخصی و حرفهای خود مالک حقایق تلخی بودیم که فقط نوعش بسته به مسیر زندگیمان فرق میکرد. 0 2 Faeze Jafarnia 1404/5/7 صدای آرچر میا شریدن 0.2 65 صفحۀ 357 این اواخر یاد گرفته بودم که عشق یعنی زبان کسی را بفهمی و بتوانی به آن زبان صحبت کنی. 0 3 Faeze Jafarnia 1404/5/7 صدای آرچر میا شریدن 0.2 65 صفحۀ 177 چشمهایش همهی آن چیزی را که صدایش نمیتوانست، به من گفت. ما هزاران کلمه با هم حرف زدیم، بیآنکه واژهای گفته باشیم. 1 46 Faeze Jafarnia 1404/5/3 صدای آرچر میا شریدن 0.2 65 صفحۀ 110 خوشحال بودم که سعی نکرد حرف امیدوارکنندهای بزند. گاهی اوقات سکوتی همراه با درک، بهتر از مشتی کلمات بیمعنی بود. 0 2 Faeze Jafarnia 1404/4/29 خاموشان یوسف علیخانی 4.0 0 صفحۀ 5 آدمها سالهاست به دنبال زبانِ خاموشان هستند، تا بارِ سنگینِ تنهایی را از روی دوشِ خود بردارند اما آخرین نگهبانِ حروفِ گمشده، در مه، گم شده. 0 31 Faeze Jafarnia 1404/4/26 تاکسی سواری سروش صحت 3.3 61 صفحۀ 56 ولی من میخوام بقیهی زندگیم رو بفهمم چهجوری میگذره... بهدرک که میگذره، ولی اقلاً بفهمم چهجوری میگذره. 0 6 Faeze Jafarnia 1404/4/22 سقوط آلبر کامو 4.0 118 صفحۀ 89 حکمی که بر دیگران میرانید سرانجام به سوی خودتان برمیگردد، یکراست به صورتتان میخورد و بعید نیست آسیب هم بزند. 0 0 Faeze Jafarnia 1404/4/22 سقوط آلبر کامو 4.0 118 صفحۀ 73 همیشه قتل یک انسان علت میخواهد. برعکس، زنده ماندنش هیچ توجیهی ندارد. 0 0 Faeze Jafarnia 1404/4/22 سقوط آلبر کامو 4.0 118 صفحۀ 59 وای بر شما، آنگاه که همه از شما تعریف کنند! 0 0 Faeze Jafarnia 1404/4/22 سقوط آلبر کامو 4.0 118 صفحۀ 32 هر انسانی همانقدر به برده نیاز دارد که به هوای پاک. امرونهی مثل نفس کشیدن است. قبول دارید؟ حتی بیبضاعتترین افراد هم راهی برای تنفس پیدا میکنند. آن که در پایینترین درجهی اجتماعی جای گرفته هم بالاخره زن یا بچه دارد. اگر مجرد باشد، لابد سگی را برای خودش دستوپا میکند. در کل، مهم این است که بتوانیم غضبمان را سر کسی خالی کنیم، بیآنکه او حق داشته باشد جوابمان را بدهد. 0 0