بریدههای کتاب ᥲv𝗂ᥢᥲ; ᥲv𝗂ᥢᥲ; 18 ساعت پیش جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 160 صفحۀ 27 حقیقتی که درباره عشق وجود دارد این است که قلب انسان بلافاصله آن را در می یابد و با تپشهایش آن را فریاد میزند. مطمئنا نمیتوان همینطور بی مقدمه به کسی گفت ، دوستت دارم چون طرف مقابل درک نمیکند ؛ بنابراین در حالی که پنهان میکنی مجذوبش شدهای، سر صحبت را با او باز میکنی.. 0 3 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش بخش دی فریدا مک فادن 4.2 275 صفحۀ 37 کمرون میخنده و میگه پس اسکیزوفرنیکه؟ دکتر بک اخم میکنه ؛ نه اسکیزوفرنیک نیست . ما به بیمارها اینطوری اشاره نمی کنیم! اون یه آدمه و با اختلال روانیش توصیف نمیشه ، اون به اسکیزوفرنیک نیست ، یه آدمه که به بیماری اسکیزوفرنی مبتلاست . متوجه شدی ؟ 0 13 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش ملت عشق الیف شفق 3.4 209 صفحۀ 1 عشق جوهره و هدف اصلی زندگی است. چنانکه مولانا به ما یادآوری کرده، روزی میرسد که عشق به چابکی گریبان همه را میگیرد، حتی گریبان آنهایی را که از او فراریاند، و حتی گریبان کسانی را که از کلمه «رمانتیک» مثل نوعی گناه استفاده میکنند. 0 1 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش ملت عشق الیف شفق 3.4 209 صفحۀ 1 جایی که صحبت کم میشود، نوشته کافی است. 0 3 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش ملت عشق الیف شفق 3.4 209 صفحۀ 1 صبر کردن به معنای ماندن و انتظار کشیدن نیست، به معنای آیندهنگر بودن است. صبر چیست؟ به تیغ نگریستن و گل را پیش چشم مجسم کردن است، به شب نگریستن و روز را در خیال دیدن است. عاشقان خدا صبر را همچون شهد شیرین به کام میکشند و هضم میکنند. و میدانند زمان لازم است تا هلال ماه به بدر کامل بدل شود. 0 3 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش به امید دلبستم لنکالی 3.3 2 صفحۀ 1 عشق گاهی به آدمها قدرتِ این را میدهد که خائن و نابکار باشند. وقتی کسی که دوستش داری و دوستت دارد به تو آسیب میرساند، خیلی طاقتفرسا است ؛ مثل سوزنی زیر پوستت یا چاقویی در دندههایت. نفرت یک انتخاب است. اما عشق اینطور نیست. هیچچیز بهاندازهٔ عشق از کنترل ما آدمها خارج نیست. 0 3 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش به امید دلبستم لنکالی 3.3 2 صفحۀ 1 هیچچیز مثل احساس گناه نشان از انسانبودن نیست. 0 2 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش به امید دلبستم لنکالی 3.3 2 صفحۀ 1 من رو به خاطر بسپار. یادت باشه اینکه ستارهها افتادن به این معنی نیست که ارزش آرزوکردن رو نداشتن. 0 1 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش به امید دلبستم لنکالی 3.3 2 صفحۀ 1 همهٔ کسانی که کتاب میخونن زیبا هستن ؛ شببخیر غریبه. 0 1 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش اولین نفری که در نهایت میمیرد آدام سیلورا 4.4 21 صفحۀ 1 و شاید حتی دوباره عاشق بشم و این دفعه مطمئن میشم قبل از اینکه دیر بشه بهش بگم.. 0 3 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 116 صفحۀ 1 تو تمام دنیای منی جولی و یه روز شاید من تبدیل به تیکه ی کوچیکی از زندگیت بشم و امیدوارم اون تیکه رو همراه خودت نگه داری 0 1 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش هردو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 263 صفحۀ 1 کمک کردن به خیریه یا کمک به رد شدن پیرها از خیابان یا نجات دادن حیواناتی که جایی گیر کردند را نباید بهخاطر پاداش انجام داد. ممکن است نتوانم درمان سرطان را پیدا کنم یا معضل گرسنگی در سطح جهان را رفع کنم، اما همین مهربانیهای کوچک میتوانند راه درازی بروند. 0 1 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش هردو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 263 صفحۀ 1 مامان، به نظرت، چون اینجا هیچ وقت فرصتش رو پیدا نکردم، میتونم اون بالا، معنای عشق رو تجربه کنم؟ 0 3 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش هردو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 263 صفحۀ 1 بهتره زنده باشی و بگی کاش مُرده بودم تا اینکه در حال مردن باشی و آرزو کنی کاش تا ابد زنده بمونی. 0 1 ᥲv𝗂ᥢᥲ; 2 روز پیش هردو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 263 صفحۀ 1 مهم نیست که انتخاب کنیم چطور زندگی کنیم ؛ هر دوتامون در نهایت می میریم .. 0 3